KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A „miskolci modell” az elszegényedés, az elvándorlás és a bűnözés modellje

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter szerint Kriza Ákos az elmúlt négy évben megteremtette a „miskolci modellt”, amit az ország többi településén is be kellene vezetni. A Jobbik óva int ettől: szerintük az, amit a miniszter miskolci modellnek nevez, az elszegényedés, az elvándorlás és a bűnözés modellje.

Amit a fejlesztési miniszter példaként állítana a többi település elé, arra az elmúlt négy évben 7 ezer miskolci mondott nemet, Kriza polgármestersége alatt ugyanis ennyien hagyták el a várost a jobb élet reményében – kezdte hétfői tájékoztatóját Jakab Péter. A Jobbik frakcióvezetője szerint a Kriza-modell három pillérből áll.

Az első a város kiszervezése a Fidesz-holdudvarnak és a multiknak: helyi vállalkozások helyett haveri cégeket hoznak helyzetbe – emiatt legutóbb már a mérnöki és építész kamara is tiltakozott –, az ily módon stagnáló munkanélküliségi adatok javítása érdekében pedig milliárdokat fizetnek a multiknak, hogy szalagmunkát hozzanak a városba éhbérért.

Ebből következik a második pillér: ma a miskolciak fizetése közel 10 százalékkal marad el az országos átlagtól, miközben Seszták miniszter úr már egyenesen Győrhöz hasonlítja a várost.

A harmadik pillért a közbiztonság teljes hiánya jelenti: a nyomortelep-felszámolásnak nevezett átverés során mindössze egy család hagyta el Miskolcot. A rendbontóknak annyira tetszik az új modell, hogy még kétmillióért sem mennek el – fogalmazott a képviselő.

Jakab Péter a Kriza-modellel szemben a miskolciakért kiálló, a bűnözőkkel viszont könyörtelenül leszámoló bátor, tisztességes és lokálpatrióta politikát nevezte követendőnek, ez viszont – mint mondta – távol áll a jelenlegi hatalomtól.

NIF

4 thoughts on “A „miskolci modell” az elszegényedés, az elvándorlás és a bűnözés modellje

 1. Már nem tudják azt sem, hogy mit hazudjanak. Naponta találkozok a hazugságaikkal, amikor látom a valóságot.
  Ilyen egy következmények nélküli ország.
  A nép meg elhiszi.
  A rokonom bizonygatta, hogy milyen jó, hogy „csak 10 000 forintot kell fizetnem a 30 – 40 ezer helyett.
  Nem akarta megérteni, hogy eddig semmit sem fizettem, most meg kénytelen vagyok fizetni, mert soha nem tudom mikor szaladok bele pár kilométer fizetős szakaszba.
  Arról nem is beszélve, hogy az emberek nem csak egy útvonalon közlekednek egész évben.
  Na meg megyénként az 5000-forint csak a bevezető ár.
  Meglopnak, és azt terjesztik, hogy mit akarok, a bíróság megállapította, hogy nem vagyok áldozat.
  Ilyen mocskos egy bandával még nem találkoztam. Régebben mindig maradt pénzünk , amit félre tudtunk tenni. Most már ritkán van, hogy ki tart a pénz anélkül, hogy ne húznánk össze magunkat.
  Na, meg minek takarékoskodjak? Azért, hogy a betett pénzem kevesebb legyen, amikor kiveszem?
  Így fordul elő, hogy a MNB nem tud mit csinálni a pénzével, mert nem kell kamatot fizetni.
  Mert az sem igaz, hogy nincs infláció.

  Baumag

   1. Most soroljam a konkrétumokat?
    Azt hiszem Önnek felesleges, ha magától nem veszi észre azokat a bizonyos konkrétumokat.

    Baumag

 2. Közel 800 éve nem szokták meg a munkát , hát akkor adják el identitásukat és gazdagítsák a külföldi kapitalistákat ,,

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: