A miskolci idősotthon vezetője jogi lépésekkel fenyeget

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Őszi Napsugár Otthon vezetője jogi lépesekkel fenyegetőzik, miután a Jobbik birtokába olyan felvételek kerültek, amelyek emberhez méltatlan állapotban mutatják be az intézmény idős, magatehetetlen, demens gondozottjait.

A Jobbik miskolci frakcióvezetőjeként arra kérem az idősotthon vezetőjét, ne csak fenyegessen, tegye meg a jogi lépéseket, hogy a birtokunkban lévő felvételeken túl egyéb, számomra megdöbbentő információkkal szembesíthessem az eljárás részeként.

Talán intézményvezető asszony is egyetért abban, székletben és vizeletben fekvő kiszolgáltatott emberekről készült felvételeket nem oszthatok meg a nyilvánossággal – bármennyire is hiányolja ezt a Fidesz lakájmédiája – az azon látható idősek emberi méltóságának megóvása érdekében.

Azt ugyanakkor ezennel felajánlom, hogy közvetítek az intézmény és a kérdésben egyelőre közömbösnek mutatkozó miskolci önkormányzat között, hogy a kialakult méltatlan helyzet akár plusz ápolók felvételével normalizálódjon. Mert mindenkinek joga van az emberhez méltó időskorhoz!

Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “A miskolci idősotthon vezetője jogi lépésekkel fenyeget

  1. Jó lenne, ha ez a történet nem merülne ki ide-oda szójátékban. A „méltatlan” Kifejezés állami idős és szociálisan sérült emberek terhére elkövetett, megbocsájthatatlan bűntényeknek se vége, se hossza. Lehetne kérni, hogy a Jobbik változtasson? De tényleg, tartósan, hathatósan és szigorúan segítsen a Jobbik. Nagy mocskosságok tárháza ez az egész ügy. Nagy ügy ez, túl nagy ügy. De ki tudja? Talán sikerülhetne is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük