A mesterlövész és a leánykori név

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy érdekes levélváltás anyagát kaptuk tegnap Reiner Pétertől. Az XY-ként megnevezett levelezőtárs a „mesterlövész” email néven jegyezte magát. Vannak tanulságaik, ugyanis jellemző a mai izgága közhangulatra, illetve arra, hogy egyesek gondolkodás nélkül ragadnak billentyűzetet. Ezért a közlő engedélyével tovább adjuk (NIF szerkesztők):

Az indulás (Reiner Pétertől) – beérkező levél:

„Kisöpri a magyar árukat a Tesco?
Szinte minden más terméket külföldről vásárolna jövőre a magyarországi Tesco a friss élelmiszereken kívül. A multinacionális vállalat elképzelései szerint 2011-től honfitársaink helyett szlovák beszállítók látják majd el iparcikkekkel a lánc magyar egységeit – tudta meg lapunk piaci forrásból.

Emiatt idehaza több száz kis- és közepes vállalkozás kerülhet csődbe. Információink szerint a kiszervezés egyelőre a friss élelmiszereket nem érinti, ugyanakkor a Tescóban árusított többezernyi iparcikk hazai beszállítójának jövője veszélybe kerülhet. Ráadásul a lépéssel a magyar költségvetés is súlyos bevételektől eshet el, hiszen azok a hazai beszállítók, akik partnerei maradnak a Tescónak, az adózási szabályok szerint nem itthon fizetik majd meg forgalmuk után az áfát.

A kis alapterületű Tesco Expressz áruházak árubeszerzéseit már manapság sem a Tesco itteni központja, hanem a szlovák beszerzés fogja össze.
Emellett egyre több szlovák beszállító jelenik meg a Tesco áruházakban, akik többféle előnyt is élveznek a magyar versenytársakkal szemben. A hazai kiskereskedelmi forgalom egyébként is óriásit zuhant az elmúlt évben, ám ez nem a válság hatása, hanem a kormányzati megszorításoké.”

Küldd tovább minél több ismerősödnek! Hirdessünk bojkottot a Tesco ellen!

Ezt követően a következő levél érkezett Postaládámba:

„Kedves Elindító, Továbbküldő és többi Címzettek!

A felhívással egyet értek és elvekről nem nyitok vitát, mert nyilván mindannyian ugyanazt gondoljuk.
De nagyon szeretném, ha a hivatkozások is benne lennének a levélben: milyen „lap” tudta meg ezt milyen „piaci forrásból”. Mert ezek nélkül az egész semmit nem ér.
Tavaly több helyről is megkaptam a „bojkottáljuk a Danone termékeket, mert meg akarják szüntetni a Pilóta kekszet”-tartalmú körlevelet, és egy kicsi utánajárással kiderült, hogy a Pilóta keksz (és a Győri Keksz) már évek óta a Kraft tulajdonban van, és azóta is minden boltban ott vannak a termékeik.

A pánikkeltés nem felesleges, mert jogosak a félelmeink ilyen téren, de tények és bizonyítékok nélkül egy ilyen levél csak annyit ér, mintha azt írná valaki, hogyha nem küldöm tovább a levelét 10 embernek, szerencsétlen leszek a szerelemben mint Dodd kapitány.

Üdvözlettel:

(név: XY– a nevet a Nif szerkesztők adták)

U.i.: aki komolyan gondolja, hogy Baló Györgyné nemzeti radikális, az győzzön már meg engem is, mert éjszakánként álmatlanul, kétségek között hánykolódok.

Válaszom a következő volt:

Egy tisztelet teljes kérdésem lenne az igen tisztelt kérdésfeltevő és sugalló XY úrhoz:

Mi a ” lánykori neve”?

Mert hogy a hölgynek van, és úgy hívják, hogy Morvai Krisztina

Ami engem illet, ezerszeres személyes élménnyel alátámasztva, nyugodt éjszakáim vannak Krisztinával kapcsolatban, annál kevésbé néhány más ügyben, aminek ugyan nincs kapcsolata számomra és nagyon sok barátom számára megalapozott, hiteles személyiségével, annál több sebből véreznek  az őt támadók jelene és főleg múltja.

Ha már megtalált a kérdésfeltevő, még azt is megkérdezném, hogy megalapozatlan aggodalmai, milyen „tiszta forrásból” táplálkoznak, mert előbbre tudnánk lépni megnyugtatásában, ha ezeket nagyon pontosan megjelölné.

Egy demagógnak szánt nyilvános kérdésem is lenne XY „mesterlövész” úrhoz!

Bátran vállalja és minősítse azon választók tömegeit, akik vele szemben, megalapozottan aludnának, ami Krisztinát illeti, de mégis álmatlanok a Krisztina által is nyíltan felvállalt érdekeik képviseletében azon mélyszegénységben élő milliók sorsa miatt, akik számára Hazánkban már a napi szinten történő táplálkozás, feje fölött lévő otthon és biztos szakmáik ellenére a munkához jutás alapvető emberi jogai is csak vágyálmoknak tűnnek, velünk, „boldog” nagyvárosiakkal szemben.

Néha bizony szégyellem, hogy negyven négyzetméteres, egyszobás budai otthonomban, a négy éve elvesztett társam özvegyi nyugdíjával kiegészített saját nyugdíjam, és a zsidó származású elvesztett édesapám jogosságán élvezett „életjáradékom” együttes összege már eléri a havi 360 euró összeget, mert e „kényelmes páholyból” biztonságban érezhetem  magam a nincstelenek, földönfutók, becsapottak, meglopottak sokmilliós tömegével szemben.

Kedves XY úr, bizony ez az igazi politikai kérdés, nem Krisztina asszony hiábavaló lejáratási kísérletei, a ki tudja milyen egyéni vagy közösségi homályba nyúló indíttatás értelmetlenségétől vezettetve.

Szíveskedjen a Jobbik által szervezett, lakóhelyéhez legközelebb eső  négyezer lakossági fórum valamelyikén megjelenni, és bátran, arccal, névvel kiállva feltenni Krisztina aszonnyal, vagy mással kapcsolatos megalapozott kérdéseit, egészen biztos becsületes választ fog kérdéseire kapni!

Végül kérem, tiszteljen meg néhány írásom elolvasásával is, mert szeretném emberbarátság okán nyugtalan éjszakái miatt homlokán a kialakult ráncokat végleg elsimítani.

Tisztelettel és Szebb Jövőt kívánva, Reiner Péter

A levelemre a következő válasz érkezett:

Kedves Péter!

Nem Bánom (csak utalva az első férjére is) mi Krisztina lánykori neve, mert az az anyámnak is van, de ő mégis büszkén vállalja a férje nevét.
A gyönyörűszépen megfogalmazott mondatokban leírt propagandaszöveg egészen egyszerűen nem érdekel, mert ilyet és ehhez hasonló százezret hallottam már.
Egyébként pedig vitába bonyolódnunk nincs értelme, mert az eszmék, amiket Ön a magáénak vall, teljesen megegyeznek a saját gondolataimmal, köztünk annyi különbség van, hogy az Ön számára a politika szimpátia és szerelem kérdése.
Szerelemről pedig vitatkozni élrtelmetlen.
Rengeteg minden lenne pedig, amire magyarázatot várok, pl. miért állnak minden Jobbikos stand mellett elriasztásképpen szkinhedgyerekek, nem tűnt-e fel senkinek, hogy az Szdsz gerillakampánya révén jutott be a Jobbik az EP-be, miért ír a kurucinfó létfontosságú ügyekről olyan ocsmány stílusban, hogy értelemes emberek véletlenül se olvassák, miért vezette Torockai a tömeget a tévé ellen, ha nem azért, hogy elriassza az embereket a tüntetésektől?
Ezekre kérem ne válaszoljon, de ha esetleg van egy-két percnyi szabadideje, gondolkozzon el rajtuk.

Üdvözlettel:

XY
U.i.: és ne pimaszkodjál az emailcímemmel „edeserdely” mert megharagszom

Válaszom:

Kedves XY!

Nálam a politika nem szerelem, hanem Hazám önzetlen szolgálata. Ezt valódi, több évtizedes baráti köröm bizonyítja /akik feltétlen bíznak Baló Györgynében!/ .

Több felfogás van az asszonyok részéről, mert például Áldott Párom, soha nem vette volna át feleségemként az én nevem sajátja helyett.

Még csak egy mondat Morvai Krisztina barátom kapcsán.

Sokan hajlamosak elfelejteni, hogy ő nem csak egyetemi oktató, nem csak egészséges tudatú „államférfi”, hanem mindenek előtt három gyermekes édesanya is, ez pedig különleges feladatokkal együtt járó csodás ajándék egyúttal.

Gyanítom, hogy pont emiatt sokat szenvedhet, mert nem tud Nemzete érdekeit folyamatosan képviselve, annyit időt tölteni leányaival, amennyi időt szeretne és jogosan kislányai igényelnének.

Most ezek után én is áttérek a levélíró utószavában érzékelt stílusra, a bizalmasan általam nagyon jól ismert piaci tegező modorra

Hogy is írtad, barátom, ha személyeskedem a „mesterlövész” szóval, amit email címedben használsz? Megharagszol és az „édeserdély” fogalmával megfenyegetsz, vagy valami mással, amit nem is sejtek, mivel nem tudom, mivel jár.

Akkor most kölcsönkérve a szerintem nem kiérdemelt stílusod, még világosabban, férfiként is válaszolok, rám jellemzően szívből jövő őszinteséggel és kérlelhetetlenséggel.

Csak röviden: kinek áll még érdekében szerinted a Jobbik standjain esetleg tényleg skinhead külsejű fiatalokat alaptalanul minősíteni, amikor én a Jobbik standjain állókat döntő többségében tiszta arcú embernek látom, gyönyörű fiatal hölgyeket látok és olyan idős, jóarcú nyugdíjasokat, akiknek nagyon nem mindegy (talán hozzád hasonlóan) Hazájuk jelene, jövője.

Ami másik megállapításod illeti, mélységesen egyetértek, valóban a Jobbik tevékenysége adta meg a kegyelemdöfést, a velejéig  rohadt, az országunkat tönkretevő és a háttérhatalomnak tudatosan kiszolgáltató Szabad Madaraknak (remélem örökre elszállnak választott hazáikba).

A kurucinfóról vallott, szintén megalapozott álláspontom is közismert, bár hivatalosan valóban nincs köze, csak botcsinálta módon a Jobbikhoz.

És most megérkeztünk válaszom igazi okához végre: mit jelent , barátom – kedves ismeretlen Y – esetedben, hogy megharagszol?

Megversz talán? Mert 65 éves korom ellenére máris jelöld meg, hol találkozunk, hogy férfiként a dolgot lerendezzük.

Esetleg Te is begyújtod a gázlángot az Auschwitzi kemencékben az ilyen mocsok zsidók alatt, mint én vagyok, mert többen a „kisnyilasok” tájékáról ezt beígérték a Gárdára történt hiteles pártolói esküm, és elsők közötti csatlakozásom ellenére, sőt azt üzenték, hiába „magyarkodom” a bíróságokon a Gárda érdekében, akkor is csak egy rohadt zsidó vagyok?

Vagy a feltehetően Mazsihisz környékén szocializálodott, eltakart lelkűekhez és nevűekhez csatlakoznál inkább szívesebben, akik szerint „nemzetségünk” szégyene vagyok, tevékenységemmel?.

Szerintük, az ilyenek, mint én verték agyon mártírjaink ezreit husángjaikkal a nácikat önzetlenül segítőként a megsemmisítő és munkatáboraikban zsidó kápóként. Vagy inkább a nagyságrendekkel több mártírt elpusztító bolsevista lágerekben elpusztított százmillióira gondolsz, és inkább oda küldenél?

Vagy inkább a cigánysághoz kapcsolódsz szívesebben, akik érzékelve a bűntelen Gárda ellen indított mocskos politikai koncepciókon bebizonyíthatatlan vádakon alapuló pert, perbelépésemkor, ezt hibaként értékelve, bűnöző stílusukhoz méltó, rájuk jellemző nemes egyszerűséggel beígérték ismeretlen helyre történő végleges eltüntetésem?

Vagy talán mégis a Fidesz köpönyege mögé bújó „közvádlókhoz „csatlakoznál, akik csak egyszerűen kommunista szimpatizánsnak neveznek tevékenységem okán, mert szerintük a vágyott kétharmados többség elérésének tudatos akadályozásával, a Jobbikban megalapozottan bízó köztevékenységem ilyen motiváltsággal, megbízással végzem, sőt a régi jól bevált bolsi módszerek szerinti „sugó” diplomáciájuk széles körben hamisan terjeszti a Jobbikot feltételek nélkül létrehozó és támogató állítólagos MSZP-s hátteret.

Tehát elő az agarakkal, kedves „ismeretlen” Y, mit jelent az hogy pimaszkodom és milyen büntetést szánsz nekem? Netán jogos haragodban deresre feszítesz?

Azért szántam időhiányom ellenére figyelmet személyednek, mert én valóban tisztelem az embereket, és pont olyanoknak, amilyenek, és mert sajnos nagyon is jellemzők ezek a reakciók, amiket két leveledben személyemre szólóan felvetettél.

Befejezésül, kedves X „mesterlövész”  Y Úr, közlöm, hogy soha nem féltem, én Reiner „édeserdély” Péter,  és ezután sem vagyok hajlandó félni senkitől és semmitől.

Ha félnék, azonnal hiteltelenné válnék, elsősorban magam előtt, és mindenki számára.

És még valami: nagyon fogom továbbra is szeretni, és tisztelni Morvai Krisztinát, mint ahogy valamennyi, hozzám közelálló barátom és harcostársam is ezt teszi!

Adjon az Isten Szebb Jövőt!

Reiner „Édeserdély” Péter

0 thoughts on “A mesterlövész és a leánykori név

 1. Kedves Péter!
  Nem meglepődve-mert már „kezdek hozzászokni”-olvastam azokat a leveleket,amiket a NIF segitségével közreadtál.Tudtuk ,mert számitottnk rá,és tudjuk,hogy teljes „mellbedobással” mocskolni kell mindenkit aki a Jobbikkal,a Magyar Gárdával kapcsolatban bármit is tesz,vagy segiteni kivánja azokat a szervezeteket,akiknek elege lett a hazugságokból.a félrevezetésből,és elszámoltatni kivánják mindazokat,akik miatt ,és amiért hazánk olyan helyzetbe került ahová( ezt nem részletezem). És bizony „beindultak”,mert szükségük van arra,hogy lejárassák azokat a szerevezetek,akik „ellenükre vannak”.Minden mindennel összefog.Te,és én is tudjuk,erről nem kell beszélni.És bizony rettegnek!!!Az egyik attól,hogy végleg eltüntetik a politikai palettáról,a másik attól,hogy nem tud egyeduralkodóként rátelepedni,és mégjobban (ha még lehet) kisemmizni ezt a népet.Mert mindkettőnek egy a gyökere,és mindkettőnek „meg van irva” mi a teendője,hogy ez a nép minnél nagyobb sakkban legyen továbbra is tartva.,miközben egymásra mutogatnak.-szégyentelenül.Ezért most összefognak,és folyamatosan azt plántájlák az emberek tudatába,hogy az emlitett szervezetek szélsőségesek,rasszisták,fasiszták,kirekesztők,és sorolhatom,-de minek- a hazugságaikat.
  A NIF oldalán is „betüremkedtek” ,ezeknek semmi sem drága,még az idő sem,hogy klaviatúrát ragadjanak és mocskolják a másként,és másban bizó honfitársainkat.És ezért jutottunk ide,mert nem összefogás,hanem széthúzás van.Ez volt a cél,és ez sikerült.
  Mostmár én is eljutottam oda,hogy nem fogok reagálni a mocskolódásra,és erre kérlek Téged is!!!
  Tekintsd provokációs kisérletnek,és ne reagálj,mert „ezeknek” ez a céljuk,semmi más.Ők tudják,hogy miért is küldték ide őket.
  Nekünk hitünk van,hogy hogyan segitsünk ezzel a hittel,és tettekkel megmenti saját hazánkat,nekik selytelmes elképzeléseik.
  Mi bizunk egy eszmeiségben (Szentkorona tan),és egy sok munka árán megalkotott programban.(Már lopják is az ebben leirtakat!!!) De ők vajon miben biznak????????
  Adjon az Isten Szebb jövőt szeretett Hazánknak,és elnyomoritott népünknek!!!
  ui:biztos vagyok benne,hogy erre is ragálnak,de magam részéről légypiszokként kezelem,és ennyi.
  Te is tedd ezt,és ne foglalkozz velük,felesleges.
  „Ne akarj árkot ugrani ott,ahol nincs”!!!
  Az egészség megtartása mindenekfelett!!!!

  1. Kedves Évaanyu!
   Köszönjük tárgyilagos és mindig mértékadó hozzászólásait. Mi az oldal szerkesztői is ugyanígy gondolkodunk. Megtehetnénk minden gond nélkül, hogy ezeket az alakokat egyszerűen kiiktatjuk a hozzászólók sorából. Nem tesszük. Nem azért, mert szeretjük őket, hanem azért, hogy valamennyi épen gondolkodó láthassa és így érzékeltethessük azt, hogy mekkora gyűlölet szorult az ilyen lelkületű emberekbe azzal a néppel szemben, amelyik az ő életüknek is otthont ad. Tudjuk, hogy céljuk a magyarság eltaposása, lehetőleg már a hitünk elvétele is. Meg lehet próbálni, de jelzem, hogy ebből a nyomásból olyan ellenállás fog megszületni, amiről nem is álmodnak. Egy olyan generáció nő föl, amelyik tudja, hogy mit jelent nemzete. Csak jelzem, hogy egyre nagyobb divat magyarnak lenni. Jelzem, hogy a magyar fiatalok között a magyarság múltjával kapcsolatos szembetűnő megnyilvánulások (nyaklánc, karkötő, kulcstartó stb.) egyre népszerűbb. Jelzem, hogy amikor valakik, ezt nekik rossz szándékúan szóvá teszik, erre úgy reagálnak: csakazértis! Ezek a fiatalok, keresik a múltjukat, nemzetük múltját és büszkék, egyre büszkébbek, tartásuk van, amiből nem engednek már most sem.
   Mindezt pedig annak köszönhetjük, hogy ez a nemzetrontó gazember társaság és a betelepülő idegenek felébresztik a társadalomban az ösztönös védekező mechanizmust. Most egyelőre még csak így, ilyen szelíd formában, de később már más eszköztárakkal. Olyanokkal, amelyek ellen a betolakodók védekezni nem tudnak majd.

   1. Kedves NIFADMIN! Köszönöm a biztató szavakat.
    Munkájukhoz jó egészséget kivánok,sok értelmes olvasót,és reagálót az oldalnak.Nagyon hasznos amit tesznek ,sokan innen értesülnek,mi is folyik körülöttük. ezért részemről köszönet Önöknek.
    Üdvölettel:D.Éva

 2. Ez mind szép és jó, amit mondanak, csupán azt mondja már meg valaki, hogy 30 felett miként lehet hirtelen ilyen pál-fordulást csinálni? Morvainál maradva, ő úgy volt hogy a fidesz EU jelöltjeként indul 2008-ban, aztán a Jobbiknál ugyebár az első hely tutibb volt mint a fideszes „hátsó élboly”. Nálam szakmai ártalom nem csak a jelent nézni hanem a kiinduló pontig visszamenni, s megvizsgálni a beható körülményeket is. Amit Morvai mond azzal 100%ban egyetértek, csupán az ő szájából ez elég fura, mondhatni hiteltelen. Mint ahogy Orán Viktor és csapata a pápa-cápát / trianon semmibe vételét lecserélte „magyar polgári” színekre 95-ben. Ha mondjuk aczél györgyné került volna elő balóné helyett, s őt nyomja végig a média a jobbikig, ugyanígy csápolna mindenki ha ő is ugyanezeket mondaná? Aczél és Baló között nincs különbség! Az egész Baló családot a cionlibsi hatalom nyomta ezidáig, mint mindenkit aki a politika porondjára bekerülhetett.Én pont ezt tanultam, a rendszer működőképességét, a hibalehetőség minimalizálását.Nagyon profin csinálják a politikusok mögött állók, Sorosék büszkék lehetnek a csapatukra. Visszatérve Morvaira:A Büntető törvénykönyv (1978. évi IV. törvény – Btk.) 199. §-a (természet elleni fajtalanság), illetve a 200. §-a (természet elleni erőszakos fajtalanság) tilalmazta a beleegyezésen alapuló szexuális kapcsolatot akkor is, ha az egy 18 éven felüli személy és egy vele azonos nemű, 18 évnél fiatalabb személy között történt meg. Az akkori rendelkezések szerint ebben az esetben a nagykorú személy természet elleni fajtalanságot követett el és ezért 3 évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatta őt a bíróság. Ez azért volt hátrányos megkülönböztetés, mert a jogszabály heteroszexuális kapcsolatokban ugyanerre fiatalabb kort írt elő. Vagyis amíg a homoszexuális kapcsolatok beleegyezési korhatára a 18. év volt, addig a heteroszexuálisoké 14. év. A rendszerváltozás után a meleg és jogvédő szervezetek – együtt és külön-külön is – rendszeresen követelték a diszkriminatív helyzet megszüntetését. Először 1993-ban három meleg szervezet (Lambda, Homérosz, Keshergay) indítványozta az Alkotmánybíróságnál az alkotmányellenes helyzet felszámolását. Az akkori beadványt dr. Morvai Krisztina készítette. Ugyanakkor volt egy dolog amivel Gönczovát ki lehetett volna ütni a nyeregből amikor külügyminiszter nagyasszony volt…nem élt vele se morvai se gaudi, pedig ők a nagy „magyar emberjogi aktivisták”, ez viszont már túl nagy ütés lett volna szegény kommunista polgártásrakon, így inkább a rendszer számára jelentéktelen rendőri túlkapásokból csináltak politikai hírnevet. Ez is elgondolkoztató!
  A Magyar Gárda pedig már csak szelleme eredeti önmagának 2008 augusztusa óta. Amikor is nevetségessé tette a rendőrséget mert kimentette a magyar családot a cigánybűnözők elől, hirtelen jött a prikáz hogy legyengíteni. Szalámi taktika. Az addigi vezetés magukfajta/magunkfajta lett, attól függ melyik oldalról nézzük. Az eredményt látja mindenki. A jobbik programjával minden normális ember egyetért. Viszont ismervén azt az ominózus esetet, semmi kétségem hogy csak szöveg az egész, a show-műsor része, amelyet már 20on valahány éve odahajítanak a magyar népnek. Ezt megérné kivesézni, de ahhoz visszakell menni az időben a 80as évekbe, amikor már Soros támogatással a „rendszer-átmentők” kint kapták a kiképzést USA/Anglia-ban, majd jött 1990, Németh Miklós utolsó törvénye a vagyonosodás felülvizsgálata volt. amit az mdf hatalomra kerülésével a jelenlegi szárnyas közt.elnök mint az alk.bíróság feje szépen semmissé nyílváníttatott. Na így végig lehet szépen vezetni a mai napig a ki-kicsoda-mivel-hogy-miért dolgokat s eljutunk a mai helyzethez. Kiváncsi vagyok hogy a Jobbik után vajon kit fognak előszedni? Budaházy nyerő lenne. Az meg hogy Balóné most melyik nevét használja, teljesen mindegy. Vona is Zazrivecz volt pár éve. Itt nem ez a lényeg. Hanem az, hogy a kutya sem harap oda, ahonnan enni kap!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük