A magyarság elleni gazság már az égig kiált


Kérjük ossza meg a tartalmat! Csak egy kattintás!

Nyílt levél-féle azoknak, akik tavasszal győzni fognak

Lesz elszámoltatás - ígérte Orbán Viktor. Majd meglátjuk, mennyit ér a szava
Elszámoltatást ígért Orbán Viktor - majd meglátjuk, mennyit ér a szava

Minthogy a magyarság elleni gazság már az égig kiált, név szerint mindegy, hogy kik lesznek a győztesek. A teendő lesz a fontos. Amikor a mostani rablóbanda és a velük egypetéjű sajtós sakál-had vizenyős szemmel néz majd egymásra: tényleg kikaptunk! És ennyire?… A tolvaj nem maradhat a házban, ha már megfogtuk.

A sajtót nem engedhetjük talpon maradni, „átalakulni”, „ jó fiúvá” lenni. Mert bűnük / csak 1990-től / előre megfontolt bűn, nyereségvágyból elkövetett, aljas indokú, nemzetellenes volt. Ezután is ilyen lenne, ha tollat, klaviatúrát, mikrofont vagy videokamerát kapnának a kezükbe.

Olyan lesz az a tavaszi pillanat, amely az 1991-es, augusztusi, moszkvai puccshoz válik hasonlatossá. Amikor is – ezt sose feledjük! – Jelcin csak úgy mert szónokolni az egyik harckocsi tetején, hogy a moszkvai Televízió / Osztyankino / általuk már el volt foglalva. Tétje ez volt: kap-e hiteles nyilvánosságot terveiről, várható intézkedéseiről vagy: e médiahatalom nélkül nyugodtan menjen haza.

A súlyosan vérző, vezető politikai hitványokat, a magukat átmenteni próbálkozókat, a gyors színe-váltókat addig kell lehetetlenné tenni, amíg magukhoz nem térnek a kábulatból.

A nemzeti erők idővesztegetésére nincs többé magyarázat. Minden óra – igen, minden óra – közönséges politikai komédiává deformálhatja a legjobb szándékot is. Határozottság nélkül előmásznak a fényre a magyarellenes különítményesek, a politikai és sajtóelfajzottak, akik az elmúlt évtizedekben Magyarország szellemi és anyagi ki-és elárulásából éltek – kiválóan.

Az elmaradt helyett, magyarokhoz méltó, teljes fordulatot kell venni. A gyáva húzódozás, a tili-toli, a „ na, azért ezt ne” hazug szólamok lehetetlenné teszik a gyógyulást, az intenzív osztályon szenvedő hazánk számára.

Az ő szellemüktől teljesen megfosztott szabadságot képzelhetünk csak el! Ha ezt a szellemet nem zárjuk ki – szánalmasakká válunk. Akkor hiába volt – az eddigi rabló „ elitet” nem számítva – minden magyart megszenvedtető, kirabló, sokakat tönkre tevő sarcolás, pusztítás.

Az eddigi liberál-bolsevik nomenklatúra egyetlen szereplője se kapjon– egyetlen közfeladatot sem.

Szorítsuk össze szánk szélét, győzzük le undorodásunkat s politikai jólneveltségünket és csak az intenzív gyógyulás, gyógyítás lebegjen a szemünk előtt.

Az országrablók vagyonaikról tegyenek ki az asztalra minden papírt. Az anyu, apu, gyerek, nagymama, unoka, unokatestvér, szeretők nevére csalt telekről, csodapalotáról, gyárról, társasházról, szállodáról, földbirtokokról aláírt, több ezer milliárdról szóló papírokat látni akarjuk. Mindet. E nélkül nincs további együttélés. Vagy elszámolunk – ekként, vagy a „nachtkaszliból” elő lehet venni az útlevelet.

Ez is csak egy ideig lesz biztonságos, mert jogi úton utol kell érni őket.

Igen, vájkálni akarunk sötét, tolvaj múltjukban, mert idegeneknek eladták, zsebre mérték ki, -mint hentes a boltban a húst- az ország minden javát. És a gyermekeinkét.

Ne gondoljanak holmi ócska túlélésre. Ez a Gulagokon, a Hortobágyon, Kistarcsán és a többi kényszerláger, disznóól-kazamatáiban vagy az Andrássy út 60-ban volt élet vagy halál kérdése. De ezt a vörös rettenetet is ők agyalták ki vagy honosították meg éjszakai, borgőzös, sátáni agyukban, aljas magyarellenességgel s máig számosan itt vannak a kiagyalókból, a véreskezű végrehajtókból. Ők is kapják meg hát régen várt, méltó büntetésüket.

Nem fogjuk követni – ebben sem – azt az orosz gyalázatot / ugyan kik tudják ezt? /, hogy a mai hatalom a legutolsó időkig búsás nyugdíjat és tóparti, luxus- dácsát adott annak az NKVD-s igazgatónak, bizonyos Szopranyenkó elvtársnak, aki pártparancsra aláírta a második világháború legaljasabb tettét: a fogságba esett, több ezer, lengyel katonatiszt, főtiszt katyn-i kivégzési parancsát. / E vérengzés a nürnbergi perben is emberiség elleni bűntettként lett nyilvánossá, bár a bolsevizmus ezután is évtizedekig tagadta – magát a tényt is. Sőt: az egészet a németek nyakába szerették volna varrni. A határozatot az SZKP Politikai és Központi Bizottság hozta meg./

Felelős mindmáig- sehol!

Nem akarunk valami furcsa háborút, sőt: semmilyen háborút nem akarunk, mert a fentiek szerint nem hagyunk fegyvert a kezükben. Nem akarjuk kérdezni egymástól, mi a nemzettöbbség tagjai, hogy győztünk-e most és végleg, vagy nem? Azt mondjuk majd: a győzelemmel elszámoltatás jár! /Nürnberg II./ Mert tudjuk, hogy a kommunista gátlástalan törtető vagy debil ortodox. S minthogy az elmúlt 20 évben, nálunk „ rendszerváltókként „ az előbbiek ragadták magukhoz a hatalmat – bűnük a szemünk előtt elkövetett bűn volt. S azoké úgyszintén, akik ezt a folyamatot elindulni és csaknem teljesen befejezni engedték vagy épp segítették.

A felbukkanó „ igazolókra”, a divatos, jellemtelen forgolódókra, a tengeren túlról , a Sirató fal mellől vagy Brüsszelből kiáltozókra sem leszünk kíváncsiak. Visszaszólunk nekik, hogy mi magunk fogjuk megoldani sorskérdéseinket. Nem foglalkozunk az ilyen-olyan amolyan kisebbségi károgókkal és azokkal sem, akik a bűnösök kergetése közben „ üldöztetésről” fecsegnek.

Sem antiszemitázó sem semmiféle anti… kiáltozásra sem szánunk figyelmet. Rájuk olvassuk az őselvet: a törvény előtt mindenki egyenlő. Bűneivel együtt. És kiiktatjuk a szótárból a még egyenlőbbek fogalmát. A nem tisztáknak akadjon csak el a lélegzete.

A Nemzeti Számonkérő Testület / NSZT / nagy létszámú lesz. Elkötelezett, a magyar nemzeti érdeket és a törvényt szem előtt tartó tiszta jogászokból, kiváló, ám félretolt, közismert emberekből áll majd. Akiket százszámra vett semmibe a multik despotikus hatalma, igaz magyarságuk miatt a pincérsajtó, vagy a velejéig romlott, korrupt liberál-bolsevik politika, közigazgatás.

Tengernyi munkájuk könnyebb lesz, mint a zsidóknak kutatni a paraguai őserdőkben egy-két aggastyán náci után.

Nem lesz erőszak, de nem maszkírozzuk magunkat álhumanizmussal.

Egyszerűen belekezdünk a folyamatba, eszkaláljuk és be is fejezzük.

Ez népünk érdeke. Ez az érdek mindent megelőz.

Életünk estleges veszélybe kerülése sem oldozhat fel bennünket az alól a felelősség alól, hogy – második Nürnbergi Per -ként mi, magyarok itt a Kárpát-medencében kezdjük el felmorzsolni azt a rabló hatalmat, amely régen várt szabadságunk hajlékának küszöbétől, 1990-től is érintetlen maradt s idegenekkel, szecskanépekkel összejátszva hazátlanok cselédeivé akart és akar tenni bennünket.

Hazaárulók tehát. Ne féljünk a szavaktól.

/ Büntetőtörvénykönyv 144.§. 1-2 bekezdés /

Az abszurddá korcsosult, liberál-bolsevik utópia magyar képviselőinek eltüntetése életünkből ugyanolyan elkerülhetetlen, mint amennyire kívánatos. E fuldokolva küzdő helyzetünkben ez nem lehet valami szorongásos magyar feladat, hanem sokkal inkább minden tettünk igazságos főcélja

Nemcsak jogos, de jogerős, végleges ítéletet akarunk.

S akik mégis fontoskodva fontolgatnának, azok helyett,- akár napokon át, de hamar, – gyűljenek össze a többségi magyarok egyetlen helyre, hogy kitűzzék a sorscélokat.

S felemelt kézzel jelt adjanak a tettekhez.

Murányi László

Az Úr 2009-ik esztendeje szeptember / Földanya / havában

Nemzeti InternetFigyelő

Facebook hozzászólások

5 hozzászólás a(z) “A magyarság elleni gazság már az égig kiált” bejegyzéshez

 1. A Magyar Királyi Szent László Lovagrend
  a magyar nemzet önzetlen szolgálója a 20 éves múlttal rendelkező “civil diplomácia ” határozott nemzetközi lépést tett a körülöttünk zajló belső és külső események kapcsán egy hatalmi központban
  További részletek nem közölhetők
  Budapest 2009. szeptember 8.
  A fentiek hiteléül:
  Dr. Nagy László Rendi kormányzó.

  • A Magyar Királyi Szent László Lovagrend –
   a magyar nemzet önzetlen szolgálója – a 20 éves múlttal rendelkező “civil diplomácia ” ,határozott nemzetközi lépést tett a körülöttünk zajló belső és külső események kapcsán egy hatalmi központban !!!
   További részletek nem közölhetők.
   Budapest 2009. szeptember 8.
   A fentiek hiteléül:
   Dr. Nagy László Rendi kormányzó.

 2. Várjátok a messiást, kiderül majd, Ő is csak hamis próféta!
  “akit Isten el akar pusztítani, annak testét veszi el!” minket nagyon el akar! “Ha a gazda változik is rajta marad a nyereg a szamáron!” S politikusaink, nagyon szamárnak tartanak, joggal!

 3. Egyéb veszély!!!!!!!!/Orbán hazaárulása: 2004 áprilisában Magyarországon járt az izraeli államfő. Látogatását a Dohány utcai zsinagóga kerítésén (Herzl Tivadarral, a cionizmus megalapozójával együtt) egy márványtábla örökíti meg. Az ok látszólag egy szokványos, baráti (?) látogatás volt. Ehhez képest zárt körben olyan államközi megállapodás köttetett, melynek egyes pontjai (magyar részről) külön-külön is hazaárulással érnek fel. Ezen nemcsak a balliberális pártelit képviseltette magát, de jelen voltak az akkori (magyarországi) parlamenti pártok, a magyar kormány tagjai és az akkori magyar államfő, Mádl Ferenc is. Ezen alkalomból Izrael magyarországi nagykövete fogadást adott a megállapodást aláírók részére. Az egyezmény részben az Európai Unió-Izrael akcióterv alapján került megfogalmazásra, és hamarosan, 2004. május 1-én, Magyarország uniós csatlakozásával életbe is lépett. A szerződő felek ezzel az aláírással tulajdonképpen ratifikáltak egy, az európai uniós országokban sem kellően ismertetett kerettervet. A dokumentum aláírásán részt vettek:
  Mose Kacav – Izrael államfője,
  Mádl Ferenc – Magyarország köztársasági elnöke,
  Medgyessy Péter miniszterelnök, Kovács László és Hiller István (MSZP),
  Dávid Ibolya és Herényi Károly (MDF),
  Orbán Viktor, Áder János és Pokorni Zoltán (Fidesz MPP), valamint a Magyarországi Zsidó Hitközségek vezetői.
  A dokumentum az alábbiakról szólt:
  * Magyarország befogadó cél-ország. Abban az esetben, ha Izraelt külső agresszió érné, mely veszélyezteti az ott élő zsidók életét, Magyarország 500000 zsidó befogadását vállalja, állampolgári jogokat adva a befogadottaknak. Hasonló megállapodások értelmében Németország további félmillió, Lengyelország pedig 100000 izraeli állampolgár befogadására tett ígéretet az ott elhangzottak szerint. (Megjegyzés: ezzel szemben Németország a zsidók bevándorlásának korlátozásáról döntött 2006-ban)
  * 2. Az izraeli áruk európai terjesztése.
  * 3. Az izraeli vállalkozások (magyar) állami pénzen való támogatása.
  * 4. A zsidó kultúra hangsúlyos megjelenítése és propagálása a médián keresztül.
  * 5. A gyűlölettörvény minden áron való elfogadtatása az országgyűlésben, és annak szigorú alkalmazása.
  * 6. A nemzeti irányultságú kisebb pártok, valamint civil szervezetek működésének ellenőrzése, korlátozása és megszüntetése. (Értsd: a megalkuvást nem ismerő, valódi nemzeti erők, az ún. szélsőjobb eltaposására tett törekvés szentesítése.)
  * 7. Az izraeli politika feltétlen támogatása a magyar külpolitikában és a nemzetközi fórumokon.
  * 8. Harc az antiszemitizmus minden formája ellen, a Berlini Deklaráció értelmében.
  A fenti pontokat 2006-ban nyilvánosságra hozó internetes hírportál közlése szerint az információ nem feltétlenül teljes. Az anyagot hivatalosan megkapta a Magyar Távirati Iroda elnöke, aki a pontokat nem cáfolta, illetve kitért a válaszadás és a nyilvánosságra hozatal elől.
  Orbán-hazaáruló. Hazaáruló módon aláírta a megállapodást, 500000 izraeli befogadásáról 2004-ben, de a médiumokban nem beszél a Likud-dal együtt szőtt zsidó betelepítő terveikről, és egy Magyarországi új Izrael létrehozásáról. Lehet, hogy kampánybeszédeinek alapjaként tartogatja, a választások idejére? Meg kellene kérdezni tőle. Betlen minden bizonnyal órákig el tudna évődni vele, erről a számára kedves kérdéskörről a Napkeltében, a közvélemény hiteles tájékoztatása jegyében, melynek nyomán a nézők is eldönthetik, hogy Magyarországot, vagy Izraelt akarnak-e itt, a Kárpát-medence kellős közepén.

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
A második bécsi döntés évfordulójára
Botrány és tüntetés Esztergomban – Orbán szó nélkül lelépett
Erőszakos cigányuralom és elnyomás alatt a Nyírmihálydiak
Close