KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A magyarországi balfácán oldal jobblétre szenderülése

Ami a felépítményben való mozgásokat illeti, az sem sajnálatot, sem hurrázást nem igényel és nem is illik hozzá. Ezek az eredetileg emberi dolgok annyira elidegenedtek, hogy jórészt már érhetetlenek, az irányuk irracionális, semmivel sem magyarázható, csak a megveszekedett tőke fickándozásaival.

Persze, ahhoz elégségesek, hogy az egyes embert megrészegítsék, különösen akkor, ha a materializálódás egy kis mani csordogálása képében a bankszámlákon köt ki. A levitézlett kommunisták most a kapitalizmus dögkeselyűi, mindenre hajlandók egy kis média felületért, az utolsó szalmaszálat látják benne.

Sok szalmaszál egy kazalt is kitesz, annak tetejében pedig lehet szitkozódni, ahogy a száján kifér a komkapnak. Útszéli a hangnem, de hát nincs senki, aki szájon vágná, mert a demokráciában nem lehet szájon kapni a köpködő cigánykölköt, mert fut bátyjához és az pedig el tesz láb alól téged, vagy az anyába küld nagy hanggal, a anyádba.

Meg ne szólalj, mert jaj lesz neked: rasszista, kirekesző, nacionalista leszel pillatatok alatt, s közben kapod a mocsoknál mocsokabb minősítéseket.

Most ezeknek áll a világ: a cigányoknak, a félnótásoknak, a pedofiloknak, az istenverte szerencsétlen flótásoknak. Ebben van a pénz. Megszűntek a gyarmatok, az embert kell gyarmatosítani és a gyengékkel, a befolyásolhatókkal, a zsarolhatókkal kell kezdeni, utána jöhet a komolyabb falat.

Ahogy a kapitalista tőke elképzeli. Abból indul ki a gondolatmenet, hogy a pénz az igazi hatalom, előbb-utóbb az erőset is legyengíti, elzülleszti, lerohasztja. Nagy általánosságban tényleg így van.

Azonban a tőke nem számol az emberi tartással, az ember emberi mivoltával. Ez az egyetlen, ami útját tudja állni a mocsoknak, fertőnek, embertelenségnek. Az emberi tartás Atlasz, ami a világot tudja tartani. Így volt már ezredévekkel ezelőtt, és így van mai is. Nincs az a nehézség, baj, szenvedés, ami kikezdhetné, mert a lélek isteni természetű, isteni adomány az embernek.

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai háború abszolutizálása

Felette áll mindennek a lélek, és ezt a tőke nem ismeri. A tőke világában nem jegyzett érték a lélek, hanem csak a matéria, ami a pénzben testesül meg. Egymásnak ellentmondó fogalmakról van szó, egyik sem kompatibilis a másik világával. Nem illenek össze ebben a kiforgatott helyzetben. Mert az anyagi világ kiforgatott mivoltával idegenné vált, válik véglegesen az ember számára. Csak akkor tudnak szót érteni majd egymással, ha a javak elosztása nem lesz öncélú többé, nem a tőke lesz a mindenható, hanem emberi léptékűvé vedlik vissza ismét minden.

Vagyis az ember visszakapja az emberségét, amit a tőke elragadott tőle, emberi lesz ismét az, ami eredendően is emberi volt.
Ezt képtelen tudomásul venni a magyarországi balfácán oldal.
Erőtlen képződmény már, felélte a kommunista örökséget, bár nem tudni mennyi van még a simonelvtásaknál eldugva. A javát ellopták, zsebre tették már ennek a krőzusságnak, ebből lettek az új kapitalisták, az új széltolók. A magyarországi lerakat már teljesen kiürült, egy-két kótyagos elme, meg öreg bolsi tart ki még és várja a csodát. Persze, a sok pénzből jut néhány fillér a heccelődő másságnak, a csakazértis megmutatjukéknak.
A nyugati kapitalisták nem nagyon látnak már boltot a mi nyomor-szocijainkban.

Az EU oldalán egy-két ember harcol, őket sem tartják sokra. A belső rombolásban van még valami tartalék, az árulásban és az aljasságban. A média, különösen az internet ad még lehetőséget a mocskolódásra, mert azt azért tud még a balfácán oldal, akárhogy is belerokkant a létért való küzdelembe.
Bűzöset okádni még képes, mert már rohad, mint új gazdája, a kapitalizmus évszázadok óta. Csak a rabolt pénz olyan sok, hogy nem könnyű a halál.

Pedig már kiültek a hullafoltok a testére, világ látja és tudja, hogy tényleg menthetetlen minden szegletében.
A magyarországi balfácánok az elsők között lesznek az elmúlásban, a pokolban már várja őket a VIP-vendégnek kijáró üst.

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai háború abszolutizálása

Erdélyi János

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

5 thoughts on “A magyarországi balfácán oldal jobblétre szenderülése

 1. Kedves Erdélyi János!
  nagyszerű meglátás és írás ehhez se elvenni se hozzá tenni nem tudok, ezt terjeszteni kel! Az mellett tenni, hogy abba a bizonyos üstbe minél előbb bele kerüljenek!
  Tisztelettel id. Kiss László

 2. Igen mívesre sikeredett eszmefuttatás, azonban van egy kis hiányossága: egyetlen szó sem esik benne a semmivel sem különb, jelenleg is károsító, országvesztő „jobb”-oldalról, (amibe egyelőre még nem tartozik bele a Jobbik, — bár az „új irány” némi aggodalomra azért okot ad.)
  Az emberi tartáshoz pedig csak annyit: Ha az valóban létezne, ez a kormány már régen a süllyesztőben, (tagjainak többsége börtönben) lenne. Van ugyan pár százaléknyi „hőbörgő” akiket sért a mindent behálózó korrupció, az igazságtalanság-szolgáltatás, a totális néphülyítés, az egészségügy és oktatás lezüllesztése, a trafik- és földmutyik, a titkosítások, a tízezres Bözsi-alamizsna (a sor végtelen), de hatásuk a dolgok alakulására elenyésző.
  Szóval ez a „kincstári optimizmus” igazán nem helyénvaló. Ideje lenne szembenézni a keserű valósággal.

  1. Csiszár József
   2016/12/19 – 22:48 igaza van nézzük vele szemben – ami kevés – tenni kell ellene! Én teszem a magam dolgát tegye ön is hathatósan!
   üdv. id. Kiss lÁSZLÓ

 3. „magyarországi balfácán oldal.
  Nincs itt jobb meg bal oldal! Bizonyos „vallási körű bolsevizmus van,ami a patkányforradalom óta más és más nevek, személyek,azok leszármazottai révén változatlanul vannak hatalomban. A „mai kormánypárti politikusok közül egyesek(?) még a kádári horvát.i. belügyminiszternek jelentettek,vagy kunbéla leányági unokájaként,vagy a hírhedt lukács különítményes leszármazottjaként ajvékolnak a kommunisták ellen. Azért a többség tisztában van vele,hogy a fent nevezett kiválasztottak(?) osztják az éppen aktuális szerepeket, függetlenül,hogy milyen a „pártok színezete. Vannak akiknek nem okoz semmi nemű lelkiismeret furdalást a különböző aljasságok elkövetése a Magyar Nemzeten. Sőt,deklivel a fejen parádéznak!

 4. Nagyon jó írás, köszönöm.

  Látom a balfácánokat, itt vannak, jelen vannak, a világ minden fazekánál nyalják a fakanalakat, érzik már a fa ízét, de azért nyalják.

  Nem tudják, abból készül a bitófa is

  A fakanál nem szálkás, a bitó igen.

  Ezek a szálkák nyomulnak lelkük mélyéig. De hasztalan!
  Nem értik ezt a mérhetetlen fájdalmat, még haláluk utolsó pillanatában sem.

  Igazságtalanság történt velük. Gondolják ők, ……de az a sok milliárd ember nem ezt gondolja.

  Érzik a bukásukat…ez sem jó. Ebből a még több vérforrásból, még több vörös iszonyat fröcsköli tele a lelkeket, és nem lesz elég.

  Tudom, hogy végük van.

  Az emberiséget mi állitja meg, hogy ember maradjon?

  Ne aljasuljunk le az ő szintjükre.

  Szerintem csak egy megoldás lehet, mondom én naívul; amit senki sem fog elfogadni. Az úr sosem lesz trágyahordó. A rabszolga nem akar rabszolga maradni.

  Azt, már szerintem tudjuk, hogy lokális forradalmaknak nincs értelme.

  Nem a kiskirályok okozzák a problémát.
  Az a csúnya globálisnak nevezett emberiség ellenes hálózatok a legfőbb gondok.

  Őket hogyan lehet megfékezni?

  Csak egy világ puccsal. Remélem már szerveződik. Ez rajtunk is múlik. Akarjuk. Adjunk ennek a láthatatlan forradalomnak erőt. Mindig több erőt. Ők tudni fogják, hogy velük vagyunk.
  ………
  ……..

  Az írása nagyon nyított, így még tovább gondolva; hozzá tehetem a saját gondolataimat is, melyek olyan összhangra találnak, amelyre mindig vágytam, mert a szerző tudja miről írt.
  A mondataiban az is ott van, ami nincs ott, hát azok a mi godololataink.

  Tisztelettel:
  Atills

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük