KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Magyar Televízió vendége volt a Ma Reggelben Vona Gábor

A Jobbik elnöke volt a vendége reggel 7 óra előtt az MTV  Ma Reggel c. műsorának. Az elhangzottakat teljes terjedelemben itt láthatják Olvasóink.
Vona Gábor a Ma Reggelben ide klikkelve nézhető meg
Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “A Magyar Televízió vendége volt a Ma Reggelben Vona Gábor

 1. Kedves moderátor, és mindenki! A Fidesz legyőzésében minden magyar érzelmű embernek bíznia kell, főleg látva, hogy a látszatellenzéki párt mindvégig hülyítette az embereket, közben a háttérben az MSZP-vel közösen, húsz év alatt a nyomorba mutyizták az országot. Látva-hallva a Fidesz törvénytelen adatbázis készítését a választókról, Orbán aláírását 2004-ben, ahol 500.000 zsidó betelepítését vállalja, aláírja a Tel-Aviv-i paktumot, amellyel zsidó fennhatóság alá helyezi hazánkat, továbbá egy köztörvényes bűnözőt, Pintér Sándort jelöl meg belügyminiszterének, az az Orbán, aki Tiszasziget környéki ingatlanokat játszik át izraeli befektetők kezére. Az, aki párt utasításba adta, hogy a Jobbikot nem lehet szerepeltetni sem a HírTv-ben, sem pedig az Echo-Tv-ben. Az, aki nem áll ki nyilvános vitára a Radikális változás programmal szemben, mert elvesztené szavazóinak a felét legalább. Az az Orbán, aki a Jobbik parlamentbe kerülését potenciális veszélyként felfogva, az MSZP-vel közösen hoz törvényt a titkosítások feloldásának a szigorításáról. Ki ez az ember, és mit is akar Magyarországból csinálni, amikor kipával a fején, zsidó imakönyvet tartva a hóna alatt, nyalja az őt pénzelő zsidók valagát, csak valahogy, ezeket a képeket nem nagyon mutogatják az általuk felügyelt, saját embereikkel telepakolt médiumok. Ki ez a fasz, és ki az aki egy olyan embert támogat, aki nem akarja elszámoltatni a bűnöző politikusokat, aki azt mondja, hogy nincs cigány bűnözés, és Pintérrel fél év alatt le akarja rombolni a Gárdát és a Jobbikot, kis Izraelt akar Magyarországon létrehozni, újabb hiteleket fölvenni, és nem újra tárgyalni az eddigiek visszafizetését, ki az az ember, aki egy ilyen hazaáruló férget támogat? Megmondom ki az. Az kérem mocskos hazaáruló, kollaboráns, cionista féreg, de nem magyar, az biztos. És vak is, ha nem látja Orbán nemzetvesztő szerepét, már húsz éve, amikor minden MSZP-s megszorításra rákiabálta, hogy nem jó, természetesen széles média visszhanggal, utána meg sunyin, csendben együtt nyomta az igen gombot az MSZP-vel, de ezt már mélyen elhallgatva. Az ilyen ember remélem, hogy sokunk szemében kimeríti a szar ember fogalmát, és ha nem akarjuk, hogy elmerítsen bennünket ez a tapló a zsidó mocsok fertőjében, a talmudista irányultságával, sújtsunk le rá április 11-én, keresztény hitvallásunk hatalmas jelképével, egy kereszttel, amit a Jobbikra, és annak radikális programjára vésünk, mint Isten a Tízparancsolatát a kőtáblába, mind a két választási papírra. Jobbik: 51%, minimum! Adjon az Isten mindenkinek szebb jövőt. Az Isten adjon, mert Orbán és globális zsidó pénzügyi háttere, csak elveszi azt tőlünk. Ámen!

  1. szolgáltató vagyok sok emberrel beszélek
   és ha nem a jobbik nyer abban a nép is hibás,mert az ostobaságot már nem lehet a pártok nyakába varni.
   remélem nem olyan buta a nép ahogyan az látszik néha. mert akkor inkább elkőltőzőm az északi sarkra
   ha ez a nép beszopja azt a sok szart amit ez a hányinger fidesz hirdet.Ha nem a jobbik nyer ez a nép a leg butább a világon.Akkor bármi is lessz megérdemeljük a sorsunkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük