KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Magyar Nemzeti Bizottság 2006 nyilatkozata: Feladat – teljesítve

Csaknem négy éve már, hogy egy szeptemberi napon sokszázan, -ezren kiözönlöttünk az Ország Háza elé, hogy hazánk elárulásának, a kormányzati feladatok elhanyagolásának cinikus és hatásvadászóan trágár szavakkal történt bevallása, nemzeti értékeink és öntudatunk gyalázása miatti felháborodásunknak hangot adjunk, és a bűnösök azonnali lemondását követeljük.

A hatalom negligálta követeléseinket, sőt, később erőszakkal válaszolt. Ekkor hoztuk azt az elhatározást, hogy ott maradunk a Kossuth téren, illetve, – amikor erőszakkal elűztek onnan – azt, hogy oda visszatérünk! Mert Gyurcsány éppen a szalmalángnak hitt magyar lélekre gondolva mondta őszödi beszédében: – „Lehet tüntetni a Parlament előtt… Majd megunják, hazamennek…”

Csak azértis megtartottuk a tüntetéseket szélben, esőben, hóban minden este, legyen az hétköznap, vagy ünnepnap, gyakran félpályás útlezárást, autós vonulásokat, valamint egyéb, alkalmi rendezvényeket, budapesti lakótelepeknél, vidéki kórházak előtt, nagykövetségeknél. Az egész ország megbolydult: Budapesten kívül Debrecenben, Nyíregyházán, Szekszárdon, Keszthelyen, Székesfehérvárott, Pécsett és másutt is napi, vagy időszakos tüntetések kezdődtek és tartanak helyenként mindmáig. Számosan közülünk testi épségüket, egzisztenciájukat tették kockára és vesztették el ebben a küzdelemben. Ők a mi hőseink.

Ma, a rendszeres esti – jelenleg éppen az 1308. -, budapesti Vértanúk Terén tartott tüntetésünkön megnyugodva jelentjük ki: nemcsak, hogy „nem mentünk haza”, de tanúi voltunk mindkét gyurcsányi rezsim totális bukásának, – ha úgy tetszik, éppen, ők mentek haza!

Így hát mi, a budapesti Kossuth tér tüntetéseit szervező Magyar Nemzeti Bizottság 2006 tagjai a 2010. évi parlamenti választások eddigi eredményei alapján úgy érezzük, vállalt feladatunk véget ért. A Parlamentbe jutott egy valóban nemzeti párt, amelynek képviselői garanciát vállaltak a nemzeti célok megvalósításáért. Reméljük, hogy a Fidesz és a Jobbik valamilyen szinten együttműködni lesz képes. Mi április 25-e, a választások második fordulója után átadjuk a teret, és csak alkalmi rendezvényeket tartunk itt, amiken aktuális nemzeti ügyekben nyilvánítjuk ki kívánságunkat. Meglátjuk, mit tud és akar elérni új kormányunk, lesz-e elegendő akarat a nemzet – történelmi Alkotmányunk alapjain történő – megújításához.

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai háború abszolutizálása

Úgy gondolom, a Feladat, aminek teljesítésében hazánk számos városának Kossuth terei részt vettek, mindannyiunkat gazdagított: megtanultunk hinni nemcsak Isten segítségében, hanem magunkban – azaz saját erőnkben – is; megtanultunk küzdeni az ezerfejű – átöltözésekben megújuló vörös polip és kísérő zsoldosai ellen. Megtanultuk, bár még nem megy úgy istenigazából, mekkora ereje van a bajtársi összefogásnak, a képességek, lelki és testi energiák közös hasznosításának. Megtanultunk rendezvényt szervezni, weblapot, újságot szerkeszteni, és még sok apró dolgot is.

De leginkább hinni a magyar nemzet feltámadásában.

Mert most azt reméljük, hogy ebben az élményben rövidesen részünk lesz.

Budapest, 2010. április 15.

A Kossuth tér Tüntetőinek közössége,

Magyar Nemzeti Bizottság 2006.

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “A Magyar Nemzeti Bizottság 2006 nyilatkozata: Feladat – teljesítve

  1. Köszönet Minden Kossuth térinek,és mindazoknak az ország más pontjain is tiltakozóknak,akik mindeddig kitartottak!!!Nagyon jó egészséget kivánok mindannyiuknak, a Szebb Jővő reményében!,amire még várni kell,de el fog jönni,mert nagyon sokan bizunk benne!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük