KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A magyar kormány háborúba viszi Magyarországot?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A magyar kormány háborúba viszi Magyarországot?Megkezdődik a Közös Fellépés 2014 elnevezésű hadgyakorlat Magyarország területén.  A magyar kormány alattomos módon megkezdte a háborús előkészületeket és a lakosság háború felkészítését. A Munkáspárt tiltakozik a háborús előkészületek ellen. Fogjunk össze a háború ellen, amíg nem késő!

Ti szavatok:

„Hiteles és jól kiképzett haderő nélkül a megváltozott biztonságpolitikai környezetben egyetlen európai ország sem képezhet súlyt. A Közös Fellépés 2014 elnevezésű komplex gyakorlatsorozat a Magyar Honvédségnek, és hazánk állampolgárainak egyaránt nagyon fontos – szögezte le dr. Böröndi Gábor dandártábornok, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság, szárazföldi haderőnem főnöke a hadgyakorlat részleteivel kapcsolatos várpalotai sajtótájékoztatóján, szeptember 4-én.

A 8-as főúton katonai teherautók, Veszprém közelében pedig három katonai helikopter száll úti célja felé. Két jel, ami arra utal, hogy hamarosan kezdetét veszi a haderő őszi, nagyszabású gyakorlatsorozata, a Közös Fellépés 2014. Az ukrajnai válság, valamint az Afrikában egyre növekvő Európai Uniós katonai jelenlét nagyobb, illetve kisebb mértékben más megvilágításba helyezi az MH Bakony Harckiképző Központ kezelésében lévő lő-és gyakorlótereken zajló kiképzési eseményeket.

Mint arra a gyakorlat végrehajtásáért felelős Böröndi Gábor dandártábornok rámutatott: az ukrajnai válság viharos gyorsasággal megváltoztatta Európa biztonságpolitikai környezetét – jellemző, hogy a wales-i NATO csúcstalálkozó gyújtópontjában is ez a kérdés szerepel – így aztán Magyar Honvédség ország védelmi képessége, valamint különleges műveleti egységeinek képességei hirtelen felértékelődtek. Nem véletlen, hogy a gyakorlatsorozat egyik központi eleme, az MH 34. Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj úgynevezett SOFEVAL-ellenőrzése (Special Operation Forces Evaluation, vagyis a különleges műveleti erők ellenőrzése). Erre az újszerű, körülbelül 1300 (!) szempontra alapuló ellenőrzésre, mint hallhattuk, NATO-szinten eddig csupán négy országban volt példa. „

Forrás: http://www.honvedelem.hu/

Mi szavunk:

Az MH Összhaderőnemi Parancsnoksága és alárendelt katonai szervezetei őszi kiképzési sorozatot tartanak szeptember 8. és október 17. között. A Közös fellépés 2014 elnevezésű gyakorlatsorozaton csaknem 1300 katona vesz részt, és 400 technikai eszközt használnak. Olyan időszakban kerül rá sor, amikor az USA és a NATO háborúval fenyegeti Oroszországot. Mi nemet mondunk a háborúra! Ki a NATO-ból!

http://www.munkaspart.hu/

11 thoughts on “A magyar kormány háborúba viszi Magyarországot?

 1. A kilépésre már nincs idő és mód. A helyes döntés az lett volna, ha be sem lépünk a NATO-ba se. Nagyon ügyes lavírozás mellett, talán nem leszünk újra vesztesek. Nagyon sovány vígasz…

  1. Kedves Anna!
   A NATO-ból ki lehet lépni, Franciaország kétszer is megtette. Egyébként soha sem késő. Minden az adott ország vezetésén múlik. Ugyanúgy, mint az EU esetében is. Számunkra most a lehető legrosszabb a NATO tagság.

   1. A Franciáknak van megfelelő létszámú hadseregük, felszereltségük és nem utolsó sorban pénzük hogy, kilépjenek a NATO-ból, vagy vissza lépjenek. Franciaország arányaiban és népességében is sokkal nagyobb mint Magyarország.Nem kell azt sem figyelmen kívül hagyni hogy az elmult századokban ők is gyarmatosítók voltak. Van erejük az önálló lábra álláshoz.
    Sajnos a mi vezetőink annyira legyengítették és össze zsugorították az országot, hogy önálló cselekvésre már képtelenek vagyunk külső támogatás nélkül. Nem utolsó sorban anyagi és technikai támogatásra szorulunk.

   2. Kedves NifAdmin! Nekem sincs lehetetlen! Csak felmérve – egyszerű állampolgárként – az ismert tényeket, már nem engednék! Akkor pedig megint felesleges véráldozat lenne – magyar részről. (Így is lesz!)

  2. Miért ne lehetne kilépni és függetlennek kikiáltani az országot? Egyik félt sem támogatnánk és ők sem szállnának meg minket. Erről mindkét háborús féllel ratifikálnánk egy megállapodást. Amit mi hozzá tudunk tenni egy háborúhoz, az semmi, a védelmünk nulla, úgyhogy mi csak golyófogók vagyunk. Jobb lenne, ha a saját golyónkat fognánk 🙂 Akár aláírhatánk egy olyan megállapodást mindkét féllel, hogy élelmiszerrel támogatjuk a háborús országokat, ilyenkor ugyanis a hadiipari termelés felemészti az élelmiszer ipari termelést és hiány merül fel. De persze a magyar kormány egy báb, így azt teszik, amit külföldről parancsolnak nekik. Cserébe megengedik, hogy a baráti köreikből milliomost csináljanak stadionépítésekkel, mutyikkal. Érik már ez a puccs, csak lesznek e annyira tökösek a hazafias érzelmű pártok, hogy ezt megcsinálják?

 2. Ha itt háború lesz, Mo. nem tud nemet mondani rá. Maximum oldalt választani.

 3. Magyarország vezetői mindig a vesztesek oldalára álltak, és mindíg a vesztesek oldalán háborúztatták a népet.Nem az ország lakossága akarta a háborúkat,hanem a jól megfizetett otszágvezetők.Most sem lesz máshogy.Gratula az országvezetőknek.
  Szerintem van megoldás ! A kormánytagokat,kormánypártokat kell hadrendbe állítani. Kapjanak fegyvert,na meg az eladott tankokat szerezzék vissza.és menjenek harcolni.Mindenki jól járna, a nép mindenképp. Pál G.

  1. A szavazók 2/3-a is szívesen golyót kapna értük gondolom! Rajta hát!

  2. 🙂 Na igen! Valóban az lenne a jó, ha azok harcolnának, akiknek hasznuk van belőle. De gyáva, sz@r alakok, akiknek csak arra van eszük, hogy másokat küldjenek meghalni (akár kényszerrel is! ebben a fene nagy demokrácijában) maguk helyett. Árpád vezér és elődei még azt mondták a csatában, „Utánam!”, ma azt sipákolják, hogy „Előre!” : Van némi különbség.
   eSzeL

 4. Az asztrológiát általában ki szokták nevetni, de most talán jó lesz kapaszkodónak, reménykeltőnek. Valóban nagyon rossz a helyzet, pedig az USA-ra és Kínára még nem is gondoltunk. Ne is tegyük. Mi magyarok ezt megússzuk. A bolygók velünk vannak, ha a kormány nem is.

 5. A hülye Árpi ha tovább ment volna néhány száz kilométert, akkor most mi vagyunk Svájc és szopatjuk azt, aki itt van a helyünkön.
  A lehető legrosszabb helyen vagyunk. A kettő között. Mindig is ott voltunk.
  Az igazi csatát úgy fogják megvívni, hogy egy kicsit errébb jönnek ezek is, azok is és már az ablakunk alatt nyírják egymást és minket, mert a golyó nem válogat.
  A magyar haderőről eszembe jut a régi albán vicc.
  Orosz -albán viszály.
  Albánia hadat üzen az oroszoknak és kivezényli haderőit.
  Eldöntik, hogy küldenek egy tankot. Aztán úgy gondolják, hogy kevés lesz, küldenek még egyet.
  Aztán kivezénylik a teljes haderőt, a harmadik tankot is.
  (Jól gondolom, hogy a mostani heyzetben nem az „orosz” haderőt képviseljük?)
  Kíváncsi lennék, hogy a szerződéses, 160 cm magas, 90 kg-os kisleány mit csinálna?
  A Föld nevű hodály túlnépesedett. Egyre több az elégedetlen, a háttérhatalmak meg most mr fosnak, mert ha fellázad 2 Milliárd ember, hát azt nehéz lesz kordában tartani.
  Jobb egy háború, marad pár százmillió túlélő (ha mard) és minden rendben.
  Ennyi.
  Lehet menni állatkodni, gyilkolászni.
  Majd az elvtárskomcsik élükön ezzel a gyáva cigánnyal elbújnak a jól kiépített bunkereikbe és elő sem jönnek.
  Undorító egy világ lett ez…

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: