KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Magyar Justitia Bizottság javaslatai: pl. ne dolgozzanak vasárnap az elektromos és vízművek dolgozói sem, nekik is kijár a pihenés – mi ez a kettős mérce?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

justitia

1.

Javasoljuk, hogy  a temetkezési vállalatok, az „önkiszolgáló”(gödör-ásásos) temetkezési megoldást bővítsék ki egy máglyás  hullaégető változattal. Ez a lehetőség a hozzátartozótól kevesebb erőfeszítést igényel, a tüzelőanyag gyors égésének biztosítását,  egy fél marmonkanna benzin is „megteszi”.

2.

nemzeti dohányboltok egyhangúságát oldják fel nemzetközi dohányboltok  terjesztésével, lássák el a boltokat őrző-védő kutyákkal és  fütykösökkel, márciustól kezdve pedig  rendeljék el a vasárnapi zárva tartásukat.

3.

Tiltsák meg, hogy vasárnap ne dolgozzanak a BKV, a tűzoltók, a mentők,  a rendőrség, a filmszínházak, a színházak, az éttermek, a presszók, az elektromos művek, a vízművek, a taxisok, a pályaudvarok,  a repülőtér, a kórházak,  a cirkusz, a hotelek, a templomok, a sportlétesítmények, valamint a közterület fenntartók dolgozói, üljenek otthon. Legyenek a családjukkal, nekik is kijár az, ami a kereskedelmi dolgozóknak! Elég legyen a kettős mérce alkalmazásából!

4.

A gépjárművel közlekedők növekvő bírságolása mellett, ne feledkezzenek meg a gyalogosokról sem! Fizessenek a kopottas talpú vagy lopott cipőben járkálók, a szabálytalanul közlekedők, a lejárt szavatosságú kabátban (ruhában) lévők, a lökdösődők,  a hangoskodók, a tiltott helyen ácsorgók, a nadrágtartót nem becsatolók, a megkülönböztetett jelzést nem használók (durvák, sietők, káromkodók, tolakodók), személyazonossági (újraoltási, erkölcsi bizonyítvánnyal) nem rendelkezők,  alkoholt és/vagy drogot fogyasztók, valamint dudát, sípot vagy csengőt ok nélkül használók.

5.

A postánál, az okmányirodákban vagy az üzletek  pénztárainál öt percnél tovább várakozók számára biztosítsanak széket, sámlit vagy tolókocsit.

6.

Kapjon  elismerést (jutalmat, kitűzőt vagy prémiumot) az a szervezet (szolgáltató), amelynek a  lakossági kérésre  útba indított szakembere a megadott időre, két alkalommal is pontosan megérkezik!  Három  esetben pedig felterjeszthető állami kitüntetésre.

7.

Ha az orvosi előrejegyzési időpontra érkező beteg, egy vagy két órai várakozás után kerül be a rendelőbe, (minden megkezdett óra, teljes órának számít), akkor tegyen Szent Antal perselyébe néhány forintot. Ha viszont, többet kell várnia (és még életben van), akkor a gyónást se hagyja ki, mert a csúnya gondolatok és kifejezések is bűnelkövetésnek számítanak!

Prof. Dr. Bokor Imre

Feljegyezte:

Prof. Dr. Bokor Imre

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “A Magyar Justitia Bizottság javaslatai: pl. ne dolgozzanak vasárnap az elektromos és vízművek dolgozói sem, nekik is kijár a pihenés – mi ez a kettős mérce?

  1. Elmebeteg aki a kereskedelmet össze hasonlítja a közüzemi szolgáltatásokkal!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: