BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A magyar győztes esküt tett a szélsőjobboldal elleni harcra

Az alábbi cikk első része a The New York Times-ból lett lefordítva. A teljes cikk angolul a megadott linken olvasható. Erre egyik barátunk hívta fel a figyelmet, aki szintén megkapta a linket, s az alábbi levelet küldte a tárggyal kapcsolatban barátjának. Igen megszívlelendő, hogy a JOBBIK tegyen feljelentést Orbán Viktor nyilatkozata miatt, hiszen ő soha nem nevezi az MSZP-t szélsőségesnek, azt a pártot, mely az szélsőbalos MSZMP jogutódja.

Íme az említett levél:

Kedves Csaba!

Külön köszönöm ezt az anyagot Neked, ezt valóban kezelni kell!

Szeretném látni a jelenleg Spanyol honban kampány első fordulóját kipihenő, és a jövő héten a második fordulóra készülő, és fórumokat a Jobbik ellen meghirdető Fidesz-fun Széles „Műszertechnika” Gábor média cár arcát, amikor megtudja majd, hogy szolgálatai jutalmaként egy kiló narancsot fog ajándékba kapni gazdájától és felbujtójától!

Szeretném látni a Jobbikot rendszeresen fasiztázók narancsfejeit, amikor majd megismerik a Magyar Nemzeti Bank Orbán által kinevezendő új elnökének nevét! /csak neked, csak ma, csak most, kedves Csaba most elárulom,hogy „bennfentes lázongók” kiszivárogtatott hírei szerint úgy hívják, hogy SURÁNYI GYÖRGY! Íme a „meg-nem felelési szándék” újabb bizonyítéka a narancsos Orbán részéről a magyar gazdaságot ezer sebből véreztető, zsidóságát tagadó Surányi.

Figyeld, Kedves Csaba, a most vasárnap – a Zoltai által vezetett – „Élet menetét”. Éppen most, a „Közszolgálati” TV-ben az a Zoltai Munkásőr Gusztáv, aki 56 októberében vörös csillagos usankában, és kezében dobtáras füstölgő géppisztollyal, a Földművelésügyi Minisztérium tetején segített halomra lőni a bolsevizmust éppen lerázni készülő magyar tüntetőket, ezekben a percekben ad interjút a menetről. Az „Élet menetét” Németh Sándor, a magyarság ellen összeesküvő, álvallási, adólecsapoló hitgyülis, továbbá Kuncze Gábor szabadmadár, a szabadmadarak valamikor szebb napokat is látó bajszos díszmagyara, valamint Rogán Arrogáns Antal belvárosi narancsos polgármester, a FIDESZ mutogatott, sikeres frontembere, és Horvát Csaba, a BKV milliárdos korrupcióját is megjelenítő bukott bolsevik főpolgármester helyettes vezeti. Többtízezer embert várnak a nácik elleni menetbe, melynek vége a Vizafogó!

Ez is érdekelheti:  Újabb megrendezett jelenet a kijevi gyermekkórházat ért csapás után készült videó?

Előre a Fidesz kétharmados Győzelméért!

Alakul az Orbán vezette „narancsos szebb jövő”!

Barátsággal:

Reiner Péter, az Orbánék által fasiszta, nácinak nevezett Új Magyar Gárda Mozgalom fölesküdött pártoló tagja.

Az említett cikk egy részének magyar fordítása a következő:

(forrás: http://www.nytimes.com/2010/04/13/world/europe/13iht-hungary.html?partner=rss&emc=rss)
The New York Times

Dan BILEFSKY
Megjelent: április 12., 2010

BUDAPEST – Magyarország leendő miniszterelnöke, Orbán Viktor, hétfőn megfogadta, hogy meg fogja védeni az országot egy szélsőjobboldali párt – és annak fekete ruhás félkatonai ága – felemelkedésétől, amely rácsokat emelne a nagy roma közösséggel szemben, és amely a magyar fővárost „Jewdapest”-nek nevezte.

Orbán úr (46), a Fidesz vezetője, azé a párté, amely legyőzte a szocialistákat a parlamenti választásokon az első körben, vasárnap azt mondta, mélységesen boldogtalan a szélsőjobboldali párt, a Jobbik felemelkedése miatt, amely elnyerte a szavazatok 16,7 százalékát. Ez volt a legjobb teljesítmény egy szélsőjobboldali párttól a kommunizmus 1989-es bukása óta Magyarországon.

Orbán úr, aki híressé vált 1989-ben, amikor kérte a szovjet csapatok kivonását Magyarországról, bár később egy tapasztalatlan ellenzéki vezető lett, ragaszkodott ahhoz – bár az ország fiatal demokrácia, mégis elég érett maradt -, hogy ellenálljon a szélsőségesek növekedésének.

„Nem egy radikális párt fogja engedni, hogy jog és rend legyen ebben az országban” – mondta a riportereknek. „A demokrácia ebben az országban elég erős ahhoz, hogy megvédje magát.”

A Jobbik, melyet Vona Gábor vezet, egy 32 éves történelem tanár, megkocogtatta azt a  nacionalista hangulatot, mely egy régi és büszke országnak mélyen megsebezte a jó hírnevét, mint amelyik az új gazdasági beteg Európában. Vona úr alapító tagja a Magyar Gardának, a törvényen kívül helyezett csoportnak, amelynek zászlóval ellátott tagjai roma falvakon keresztül meneteltek, emlékeztetve a náci korszakra.

A Jobbik egyik legnevesebb tagja, Morvai Krisztina, jelenleg tagja az Európai Parlamentnek,   a magyarországi izraeli nagykövetnek írt nyílt levélben leszidta Izraelt a tavalyi gázai megszállás miatt. „Kívánom mindannyiótoknak, ti tetvesek, mocskos gyilkosok, hogy kapjatok Hamász „csókot „,”- mondta (mármint Morvai Krisztina – szerk.).

Ez is érdekelheti:  Rengeteg bűncselekménnyel hozták kapcsolatba Magyar Pétert

Hétfőn, egyes elemzők és közgazdászok figyelmeztettek, hogy a Jobbik protekcionista retorikája csali a kisebbségeknek, és azzal fenyeget, hogy elidegeníteni a befektetőket, és aláássa a magyar globális képet.

„A Jobbik magyar Parlamentbeli jelentős jelenléte elhomályosíthatja az ország hírnevét, károsítja a beruházási környezetet, és növeli a politikai kockázati szintet Közép-és Kelet-Európa  között,” írta a jelentésében a Political Capital kutatási szervezet Budapesten… (a cikk angolul olvasható a megadott linken – szerk.)

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “A magyar győztes esküt tett a szélsőjobboldal elleni harcra

 1. Ha már botrány akkor: Kérdezzék csak Orbánt! Na meg Pintért.
  Hajdú-Bihar megyei főügyészként leplezett le Szeszák Gyula egy 66 vagonból álló, állambűnözői olajvonatot, amiért Orbán Viktor, és a többi párt bűnbandái még nyolc évvel később is ellene tették a feljelentéseiket.
  Ez volt Szeszák Gyula legnagyobb ügye. A 66 vagonos nemzetközi olajvonat tulajdonosa Hajdú- Bihar megye rendőrkapitánya, Papp Imre volt, akit még 2000-ben is kártérítettek, érdekes módon, a bűntetteiért.
  Szeszák Gyula jóvoltából az összes párt bukott. (volna)
  Ám Györgyi Kálmán, legfőbb ügyész, Solt Pál, a Legfelsőbb Bíróság elnöke, és Pintér Sándor, országos rendőrfőkapitány stb. gyilkos dühvel védték, a Szeszák által felgöngyölített bizonyítékok ellenében a bűntetteiket.
  Györgyi Kálmán, a tisztelt helyettesei körében, akik között volt Pintér Sándor, akkori országos rendőrfőkapitány, a későbbi belügyminiszter, a robbantásos merényletek legfőbb atyja, a Szeszák által megbuktatott olajügyek legfőbb eltussolója, bejelentette Szeszák Gyula nyugdíjazását. Mivel fogást nem találtak rajta, meggyilkolni nem tudták, ezt a módot választották a magas beosztású bűnözők, ügyészek bírók, és főrendőrök, hogy az ügy további bonyolítását meggátolják, és azt eltussolják
  Később Pintér Sándor egyik fő csicskása a (szemkilövető) Gergényi Péter lett.
  Szeszák Gyula göngyölítette föl a tiszacsegei olajhamisító tevékenységét is. Orbán a feje búbjáig benne volt mindezekben a súlyos gazdasági, és emberiség elleni bűncselekményekben. Érdemes lenne rákérdezni, de hisz épp ezért nem állt ki semmilyen nyilvános vitára, kerüli a nyilvános kérdéseket.
  Most ez a bűnszervezet fogja kezébe venni a haza irányítását.

 2. Akkor kell majd velük nagyon óvatosnak lenni, amikor majd azt mondják, hogy a zsarnoknak tett eskü, nem eskü.
  Erre figyelmeztet minket Mel Gibson, a Rettenthetetlen című filmjében!

 3. MIT JELENT AZ ,HOGY SZÉLSŐSÉGES? A POLITIKUSOKNAK ÜZENEM ,JÓ LENNE MÁR HA EGY NYELVET BESZÉLNÉNK.AZ IGAZSÁGSZOLGÁLTATÓKTÓL MEG KÉREM A MAGYAR ÉRTELMEZŐ SZOTÁRBAN LEIRTAK BAN MEGHAT ÉRTELMEZÉS FGYELEMBEVÉTELÉBEN DÖNTSENEK.ásónak ásó,kapának kapa a neve.SZERETEM A JOBBIKOT.

 4. Nem szeretek pártokban gondolkodni,de mivel egyenlőre nincs más lehetősége az egyszerű állampolgárnak,ha felelősséggel,és komolyan veszi,hogy „van beleszólása a saját életébe” eldöntöttem,hogy az én értékrendemmel egyezően nekem mi az az érték,amit Nemzetem, Hazám, és saját családom érdekében a választások következtében meg kell tennem.Mindig is megtettem,és mivel nem vagyok egy „ingázó” az un.rendszerváltás óta mindig arra a pártra voksoltam,ami úgy gondoltam,hogy képviseli az érdekeinket,azaz Magyarország,a Hazánk érdekeit.Igen a tudatlanság szégyen,és én vállalom,hogy nagyon rosszúl döntöttem,és annyi időn keresztül a Fidesz PP-ra voksoltam-de a hibát bevallani nem szégyen,és meg kell tenni..Éppen ezért,mert a következményeket sorbavettem-nem is részletezem,mert aki ezt az oldalt olvassa,az naponta szembesülhet az igazsággal- és jött egy másik alternativa,,ami eddig nem volt-legalábbis nekem-megismerve a programot és természetesen a program mögött felsorakoztatott honfitársaim most úgy döntöttem,hogy a Jobbik az a párt,aki legközelebb áll az én értékrendemhez, azaz : hazaszerető,hazáját féltő,keresztény gyökerekkel és nem utolsó sorban jobboldali értékekkel rendelkező radikális párt. És most mit látok,hallok,ország-világ előtt,hogy „fasiszta”,”neonáci”,kirekesztő vagyis rasszista,nyilas és mindenki számára elfogathatalan párt. És mindez kinek az érdek,hogy ezt hiresztelje,és naponta ontsa az éterbe mocskolódást,a hazugságot,a legaljasabb rágalmakat jobbról is és balról is,mint egy olyan „elit” számára,aki minden lelkiismeretfúrdalás nélkül kiárúlta az országot,és ,kisemmizte a népet.Igen innen is és onnan is.Nem kell ezt szépiteni,mert ez az igazság.A magyar nyelv csodálatos igazság és gazság, csak egy betű!!és ezen az egy betűn felmelkedhet,vagy süllyesztőbe kerülhet egy nép,egy nemzet (igaz ezt a szót már ránk nem lehet alkalmazni) .Sikerült az álságos,idegen érdekek előnyhöz juttatásához ezt a népet megint becsapni,.Mint a birkák,gondolkodás nélkül „teljesitették is” amit elvártak tőlük,mert olyan tudatlanok és megvezetettek,mint én voltam hosszú éveken keresztül.De ez nem elég!!!Más nemzetek újságirói (a hazairól már nem is beszélek!!!) kürtölik a világba,hogy „milyen csúfság történt ” vagyis Magyarországon, bejutott a parlamentbe egy „szélsőjobboldali fasiszta radikális párt”.Igen bejutott több mint 850 ezer választópolgár akaratából végre egy MAGYAR RADIKÁLIS NEMZETI PÁRT-akinek semmi köze nincs a fasizmushoz!!! És ez miért nem tettszik? Mert az hogy Magyar és az hogy Nemzeti,az most 2010-ben megengedhetetlen nemcsak itthon,hanem a világban is.És ez most igazából kit is érdekel? Mindazokat,akik mindenképpen el kivánják tüntetni a Magyar Népet,és Magyarországot, saját önnös érdekeik megvalósitása végett.Az hogy mit tesz a külföldi sajtó ellenünk vajon nem a Magyar Nép belügyeibe való beavatkozás???Én sem szólok bele,hogy mit tesznek a franciák,németek,olaszok,portugálok,hollandok,amerikaik,izraeliek, svájciak,svédek,finnek, és még sorolhatnám,mert nem ott élek!!Akkor ezek közül jópáran hogyan merészelnek beleszólni a MI Életünkbe???? Az pedig a csimborasszója a „hiteltelenitésnek”,hogy a Jobbik nem „elfogadható,mert rasszista”,de az LMP az egy hiteles olyan párt,akinek soraiban „feltűnik” a Scientológiai „egyház” néhány tagja,(Európában több helyen már betiltottak!!!) de „van még másik”!!!!!amit nem részletezek,mert az oldalon olvasható kik is az
  LMP tagjai. Nos ez a „formáció” a maszop és a fidesz számára is hiteles,és elfogadható.Éppen ezért csak figyeljen mindenki,hogyan fogja a farok csóválni a kutyát!!!!!

  1. Tökéletes a válaszod! Mélységesen egyetértek minden szavával! Mel Gibson: Passió c. filmje tökéletes választ ad minden kérdésre.

 5. Ezzel a választással sajnos nyilvánvalóvá vált, hogy a húsz éves bűnözők sűrítményét kapja a magyar nép a nyakába. Lehet felkelteni Dózsa Györgyöt, Rákóczit, Kossuthot, Petőfit, meg az összes többi, a magyar nép szabadságáért küzdő hazafit, mert tán mindegyikük erejére is szükség lenne, hogy eltakarítsa ezt a 2/3-ba tömörülő bűnöző halmazt.

  1. A most a kormányba készülők valódi kilétéről ide kívánkozik egy erre utaló, régebbi bűncselekményben való részvételük megemlítése.
   Kérdezzék csak Orbánt! Na meg Pintért.
   Hajdú-Bihar megyei főügyészként leplezett le Szeszák Gyula egy 66 vagonból álló, állambűnözői olajvonatot, amiért Orbán Viktor, és a többi párt bűnbandái még nyolc évvel később is ellene tették a feljelentéseiket.
   Ez volt Szeszák Gyula legnagyobb ügye. A 66 vagonos nemzetközi olajvonat tulajdonosa Hajdú- Bihar megye rendőrkapitánya, Papp Imre volt, akit még 2000-ben is kártérítettek, érdekes módon, a bűntetteiért.
   Szeszák Gyula jóvoltából az összes párt bukott. (volna)
   Ám Györgyi Kálmán, legfőbb ügyész, Solt Pál, a Legfelsőbb Bíróság elnöke, és Pintér Sándor, országos rendőrfőkapitány stb. gyilkos dühvel védték, a Szeszák által felgöngyölített bizonyítékok ellenében a bűntetteiket.
   Györgyi Kálmán, a tisztelt helyettesei körében, akik között volt Pintér Sándor, akkori országos rendőrfőkapitány, a későbbi belügyminiszter, a robbantásos merényletek legfőbb atyja, a Szeszák által megbuktatott olajügyek legfőbb eltussolója, bejelentette Szeszák Gyula nyugdíjazását. Mivel fogást nem találtak rajta, meggyilkolni nem tudták, ezt a módot választották a magas beosztású bűnözők, ügyészek bírók, és főrendőrök, hogy az ügy további bonyolítását meggátolják, és azt eltussolják
   Később Pintér Sándor egyik fő csicskása a (szemkilövető) Gergényi Péter lett.
   Szeszák Gyula göngyölítette föl a tiszacsegei olajhamisító tevékenységét is. Orbán a feje búbjáig benne volt mindezekben a súlyos gazdasági, és emberiség elleni bűncselekményekben. Érdemes lenne rákérdezni, de hisz épp ezért nem állt ki semmilyen nyilvános vitára, kerüli a nyilvános kérdéseket.
   Most ez a bűnszervezet fogja kezébe venni a haza irányítását. Amit ezek (Orbán-Pintér) fognak művelni a népünkkel, és az országgal, ahhoz képest a húsz éves rombolás csak egy szúnyogcsípés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük