A Magyar Gárda erkölcsi és jogi győzelme a Legfelsőbb Bíróságon!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ma végre  óriási győzelmet aratott a Magyar Gárda a Legfelsőbb Bíróság háromtagú tanácsa előtt. Különleges élmény volt számomra, mert a mai napig feldolgozhatatlan élmény nekem a 2008 dec.15.-i Legfelsőbb Bírósági döntés, ahol a bíróság öttagú tanácsa akkor helyben hagyta a Fővárosi Bíróság és a Budai Táblabíróság korábbi ítéleteit, a Gárda Egyesület és mozgalom betiltását, elutasítva a védelem akkori felülvizsgálati kérelmét.

Az LB ezzel az álláspontom szerinti helyben hagyással elvtelenül támogatta a két korábbi döntés politikai koncepció alapján történt meghozatalát, szörnyű bajt és megaláztatást zúdítva a hazájukat és nemzetüket szerető és érte olthatatlan tenni vágyásban égő bűntelen  gárdistákra…

A BRFK nem nyugodott bele a Bajtársiasság Napja néven elhíresült, 2009 július 4.-én a budapesti Erzsébet téren zajló, a Gárda és szimpatizánsai elleni minősíthetetlen rendőrségi terror utólagos első és másodfokon történt jogi és erkölcsi megítélésébe és a törvényeikkel is szembe haladó erőszakos feloszlatás és több száz gárdista el és meghurcolásának jogi megítélésébe. Felülvizsgálati kérelmet nyújtott be az LB-hez, hogy utólag törvényesíthesse eljárását, a tüntetés erőszakos feloszlatását és a gárdisták, köztük az akkori kapitány és a Jobbik elnökének Vona Gábornak, elhurcolását.

A ma délben összeült három tagú tanács a védelem, Gaudi Nagy Tamás, álláspontját elfogadva elutasította a BRFK felülvizsgálati kérelmét és jogerős megtámadhatatlan szóbeli állásfoglalásában helyben hagyta a korábbi ítéleteket, végképp elmarasztalva a rendőrség erőszakos fellépését, és a gárdisták tömeges elhurcolását is törvénytelennek ítélve meg! Ebből az ítéletből következően megindulhatnak a tömeges erkölcsi és jogi rehabilitációs, és az ezekkel együtt járó, kártérítési perek.

De más, nagyon komoly politikai üzenete is van a mai ítéletnek, a Gárda által elkerülhetetlenül betöltendő küldetése ügyében. Korábbi, többször megírt, elemzéseim szerint is a Gárda leendő nemzeti intézményeinkhez történő beintegrálása illetve ennek bárminemű akadályozása a narancsos vízióra kiépülő rend idő előtti bukását is okozhatja!

Még „alszik” Strassburgban a Gárda védelmének Gaudi Nagy Tamásnak és a Gárda Egyesület nevében alapítójának Vona Gábornak a felülvizsgálati kérelme, de reményeink szerint előbb -utóbb előveszi az Emberjogi Bíróság és ítélkezni fog. Soha egy pillanatra sem adtam fel hitemet, hogy a 2007 augusztusában megszületett Magyar Gárda be fogja tölteni történelmi küldetését Nemzetünk önrendelkezése és jogos önvédelme segítésében és az LB mai a Gárda bűntelenségét is.

Időleges elakasztása (mind a bolsevik, mind a narancsos most kiépülő „forradalmi ” új rend) nem akadályozhatja, hogy Gárdánk betölthesse azt, amire elrendeltetett. Fenntartom továbbra is, hogy nem engedhetjük meg, pont a mai nap politikai következményeiből is kiindulva, hogy ennek a történelmi küldetésnek bárki is  bármilyen indokból az útját állja beleértve az elkerülhetetlen újra egységesülés külső és belső ellenségeit.

Nem hallgathatom el, hogy a mostani rendkívüli jelentőségű ítélet hozatalakor a „gárdák” tagsága és felelős tisztségviselői is, a korábbi gyakorlatuktól eltérően, távol maradtak, de sajnos érthetetlenül távol maradt a Gárdát létre hozó Vona Gábor is, aki jelenlétével, és az előre várható ítélet reményében, utólag már pótolhatatlanul tudott volna üzenni a gárdistáknak és a nemzeti oldal jelenlegi és lehetséges választóinak, muníciót adva  hitükhöz és további küzdelmükhöz.

Arra bíztatom a Gárda érintett tagjait, hogy az LB mai jogerős állásfoglalására megalapozottan hivatkozva, természetesen jogi segítség igénybe vételével, tömegesen kezdjék meg az érintettek a rehabilitációs és kártérítési igények beadását.

Ezzel egyidejűleg tájékoztatni kell a magyar közvéleményt is minden lehetséges eszközzel, megmagyarázva közérthetően a történteket!

Én magam is szerény lehetőségeimmel ehhez kívántam hozzájárulni!

Adjon az Isten végre Szebb Jövőt drága magyar Hazánknak, Nemzetünknek!

Reiner Péter /a Magyar Gárda pártolója/

Budapest 2011.nov.21.

Képgaléria:

[slideshow]

(Nemzeti InternetFigyelő)

6 thoughts on “A Magyar Gárda erkölcsi és jogi győzelme a Legfelsőbb Bíróságon!

 1. Szomorú, hogy eszmét, aszerint választunk, mély szerint lehetünk a hatalom, kiválasztott, kedvezményezett állatja!
  Az eszme a közösség vagyonának elrablása jogcíme!
  Az eszme a hatalom bűnrészese, szolgálója, haszonélvezője!
  A politika, a lottó, a működtetőknek jövedelmez! Más mindenki ráfizet! Az önmagunk fontosságába vetett hit, nevetséges, mint Chaplin!
  Saját élet tapasztalataim.

 2. Azért egy incifincit pontosítsunk:
  A bíróság döntése arról szól, hogy a MAGYAR NEMZETI GÁRDA (nem igy: „a Magyar Gárda”) nem betiltott szervezet, alakzatban vonulhat vezényszavakat használhat, használhatja a híres -szép magyar köszöntési formát, a jelenlegi ruházatot, azonban nem használhatja az oroszlános jelképet.
  A kép így teljes. Sajnálatosnak és szomorúnak tartom, hogy e sorok írója „pártoló”-nak aposztrofálja magát de hosszú ideje nem látható a pártolói összejöveteleken.
  a Magyar Nemzeti Gárda nem párthadsereg, nem „függeléke” a Jobbiknak annál is inkább, mivel Vona Gábor nem ismerte el a Magyar Nemzeti Gárda létezését, Murányi Levente, a Jobbik országgyűlési képviselője kijelentette anno, hogy az MNG „illegitim” pártolói megosztják a Gárda egységét (?!). Az már mellékes kérdés, hogy az említett képviselő Úr „hitvallását ” nem egyeztette Vona Gáborral.

 3. Örülök a gárda LB-i sikerének. Kérek továbbra is mindenkit, hogy bár mind, külön-külön is egyéniségek vagyunk, lehetünk sokszínűek, de erősítsük a nemzeti összefogást!
  Továbbra is jelszavunk: Senkit nem engedhetünk el a nemzeti oldalról…. Ennek csak a közös ellenségeink: a kommunisták és liberálisok örülnek.
  Tisztelettel:
  dr. Szöőr Anna
  MFM, alelnök

 4. Helyreigazítás: a cikk írójával kapcsolatban tévesen állítottam azt,. hogy „pártolónak aposztrofálja magát”. Kétségtelen a Nemzet, Haza, Gárda iránti konzekvens elkötelezettsége és szomorú, hogy előttem ismeretlen okokból nem láthatom Őt köreinkben. Remélem, hogy a személyével kapcsolatos vélemények valamikor egy koordinátarend-
  szerben fognak találkozni mindannyiunk javára és hasznára. Függet-
  lenül a politikai áramlatoktól a cikk írójához 30 éves baráti kapcsolat fűz mivel „a zene összeköt” bennünket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük