Mindenkinek: Donbassz – A Rosszija 1 Tv megrázó erejű dokumentumfilmje (18+)

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A liberálisok kiszolgáltatják Európát a terroristáknak és bűnözőknek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

November 18-án az Európai Bizottság elfogadott egy intézkedéscsomagot, ami nagy mértékben megnehezítené a legális fegyvertartást az Európai Unió összes tagállamában. A szigorítás az önvédelem utolsó lehetőségét is kiveszi az európaiak kezéből, miközben nyilvánvalóvá vált, hogy a hatóságok nem tudnak megakadályozni egy tömeggyilkosságot Európa közepén.

Alig néhány nap telt el a párizsi támadások után, a brüsszeli liberálisok máris támadásba lendültek Európa maradék immunrendszere ellen; napokon belül elkészült egy beadvány, és már januárra letárgyalásra kerülhet a fegyvertartási törvények szigorítása, ami a sport célú fegyverek betiltását jelentheti. Az intézkedés szigorúbb ellenőrzés alá vonná a félautomata fegyverek bizonyos típusainak birtoklását; egyes típusok használatát minden magánszemély számára betiltják. A javaslatcsomagot még az Európai Parlament és Európai Tanács kell elfogadja, utána a kormányok megkezdenék a civil lakosság teljes lefegyverzését Európában.

A sport célú fegyverek között vannak olyan kategóriák, melyek hadi fegyverekből kerültek kialakításra. Ezek a fegyverek sok esetben jóval gyengébbek, mint a hagyományos vadászpuskák. A különbség, hogy a sport célú fegyverek öntöltőek; így bizonyos sportágakban – mint például az IPSC, ahol a lövések leadásának sebessége az egyik pontozási tényező – lehetetlenné válik a sportolás.

Magyarország és több európai ország törvényei, illetve a világ más tájain is a törvénykezés indirekt módon lehetőséget biztosít arra, hogy az ember saját otthonában megvédhesse magát a hivatalosan tartott fegyverével. Ennek megvannak a kritériumai – de a lehetősége is.

Ma egy sportoló olyan fegyverekhez tud hozzájutni, amelyek a saját és szerettei életének megóvására is tökéletesen alkalmasak. A liberálisok az önvédelemnek ezt a lehetőségét akarják elvenni.

Fel akarják számolni Európa maradék civil rétegének önvédelmi lehetőségeit – azokét, akik a sportoláson kívül legalább önmagukat megvédhetnék, ha az állam arra nem képes. Ezzel kiszolgáltatottá teszik az európai lakosságot a bűnözőkkel és terroristákkal szemben, éppen egy olyan időszakban, amikor a fegyvertartás liberalizálására lenne szükség, mert a hatóságok láthatóan nem tudják megakadályozni civilek százainak meggyilkolását. Terrortámadás és más életellenes bűncselekmény esetén az európai ember teljes kiszolgáltatottságban kell várja, hogy a maszkos alakok agyonlövik-e, mert a törvény nem engedélyezi az önvédelmet.

Ugyanakkor a liberálisok érvelése – miszerint a terrorizmus miatt van szükség a fegyvertartás korlátozására – egyszerű hazugság; a párizsi terrortámadást nem hivatalosan tartott lőfegyverrel követték el. A fegyvertartó emberek sokszorosan leellenőrzött, orvosi és pszichológiai alkalmassági vizsgálaton átesett, folyamatosan ellenőrzött személyek. Olyanok, akik a társadalom példás tagjai, mivel a fegyvertartáshoz szükséges erkölcsi bizonyítvány a legmagasabb szintű, büntetlen előéletet igazoló okirat. A fegyvertartó emberek tehát nem biztonsági kockázat, hanem példaképként állnak a társadalom előtt.

A liberálisok elvennék az európai emberektől azt a jogot, hogy ellenőrzött formában fegyvert tarthassanak. Eközben az Európai Unió határai nyitottak, és ahogy a személyek hatósági ellenőrzés nélkül beözönlenek Európába, az illegális fegyverek is behozhatóak. Ez a bűnözőket és terroristákat hozza kezdeményező helyzetbe, miközben az európai embereket kiszolgáltatott, önvédelemre alkalmatlan helyzetbe taszítja.

Az utóbbi napok eseményeiből is látható, hogy várhatóak még a Párizsban történtekhez hasonló terrortámadások Európában. Ilyen körülmények közt pedig

azon országok intézkedései kell példaként szolgáljanak, amelyek hasonló terrorfenyegetett helyzetben élnek, és sikeresen kezelik a problémát.

Ahhoz, hogy a társadalom előtt felelősségteljesen járjon el egy politikai vezetés, olyan országok példáját kell szem előtt tartani, melyek hasonló helyzetben, saját állampolgáraik érdekében meghozták a megfelelő intézkedéseket. Az egyik ilyen – jelen helyzetben megfelelő és sikeresen alkalmazható – modell az izraeli fegyvertartási minta. Amikor az emberek kiszolgáltatott helyzetbe kerülnek, és a kormányok nem képesek megfelelő szintű, állandó, minden helyre és eseményre kiterjedő védelemmel szolgálni, akkor biztosítani kell az emberek önvédelemhez való jogát. Izrael az Európában történtekhez hasonló események miatt – az állampolgárok biztonsága érdekében – engedélyezi  a szabad fegyvertartást és fegyverviselést a civilek számára, ami lehetővé teszi, hogy az egyén megvédje magát egy olyan környezetben, ahol a terrorfenyegetettség a hétköznapok részévé vált.

Ami most Európában történik, az nem a fegyvertartás korlátozására indok, hanem épp ellenkezőleg; a fegyvertartás liberalizálására. Az Egyesült Államokban és Izraelben számtalan esetben fegyvert legálisan tartó civilek hárítottak el bankrablást, betörést, utcai támadást – miközben egy európai terrortámadás során civilek százai védtelenül kell várakozzanak arra, hogy kiérkeznek-e a rendőrök, vagy a terroristák addigra mindenkit megölnek.

Európában az önvédelemhez való jog biztosítása történelmi szükségszerűség; ha lettek volna jól felkészült fegyverviselő személyek a megtámadottak között, esélyes, hogy sokkal kevesebb fiatalnak kellett volna meghalnia. Legalább esélyük lett volna védekezni, lehetőségük lett volna arra, hogy ne hidegvérű gyilkosok kezében legyen az életük.

A fegyvertartó szervezetek, sportegyesületek, cégek képviselőinek most éppen ezt kellene kihangsúlyozniuk, és hadba szállni a liberálisok támadása ellen – hogy ebben a helyzetben a fegyverviselés további könnyítésére van szükség, nem szigorításra. Minden olyan politikai párt és civil szervezet, amely a terrorfenyegetés közepette támogatja a fegyvertartás szigorítását, a saját országa állampolgárainak ellensége – mivel el akarja venni tőlük a védekezés lehetőségét, ahelyett, hogy biztosítaná azt. Ezek az emberek elárulják saját országuk állampolgárait, és a terroristákat segítik egy olyan történelmi helyzetben, amikor az emberek védtelenek a nem várt támadásokkal szemben, és a terrorfenyegetés a hétköznapok részévé válik.

http://www.hidfo.ru/

4 thoughts on “A liberálisok kiszolgáltatják Európát a terroristáknak és bűnözőknek

  1. Az alábbi íráshoz csak annyit fűzök hozzá, hogy a képlet egyszerű. Az egyelőre még láthatatlan világkormány tagjai szerint vagy így, vagy úgy, de mindenképpen ki kell irtani a Föld lakosságának 90%-át! Ez utóbbiak tenyeréből esznek a korábbi nemzetállamok bábkormányai. (Tisztelet a kivételeknek!!!) A többszörösen bitóérett haza és nemzetáruló brigantik, korábban mind elkötelezték magukat a sátánnak, s onnantól kezdve nincs kiútjuk, nincs élve szabadulásuk. A korábban büszke és rendkívül öntudatos nemzetállamok csürhévé lealacsonyított lakossága ma már birka módjára viselkedik: önként és dalolva megy a vágóhídra a sok évtizedes agymosás eredményeként. Így mindent meg lehet csinálni és csináltatni velük. A franciák például muzulmánokat simogatnak (lásd itt! > http://illuzio.cafeblog.hu/2015/11/18/sirva-olelgettek-a-muszlim-fiut-a-parizsiak/) azok után, hogy a napokban minden idők csaknem legvéresebb tömegmészárlását hajtották végre párizsban. Ez önmagában véve is teljes önfeladás, egyenesen öngyilkosság! Hajrá franciák, csak így tovább azok után, hogy évszázadokon keresztül raboltátok ki a fél világot, gyilkoltatok le szerencsétlen emberek millióit! Vattay Szabolcs

  2. Európa tele van áruló vezetőkkel – mi a sorsuk az árulóknak???
    H.B.

  3. “aki ma népnek nevezi magát,nem érdemel királyt.” A káoszt mindig a rend követi. De melyik “rend? Ma minden tudás adott egy “normális élethez,de a többség a bűnt választotta. Kétezer éve megtalált Buddhista írásokban olvasható, “az eljövendő elkorcsosult nemzedéknek. Aki keres,talál. Mindenkinek van választási lehetősége,csak magát okolhatja,de mindenért meg kell fizetni,most vagy egy következőben.

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: