KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A láthatatlan hatalom egyik bábuja

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az apró szoknyák mögül időnként dróton előrángatott bábu, bő három évvel ezelőtt véletlenül, illetve a belé ültetett, de lemerülőben lévő chip hatására igazat mondott. „Nem tudjátok még mi vár rátok!” sziszegte kegyetlenséget sugalló tekintettel a kamerába.

Megtudtuk.

A saját hazájukra kígyót-békát ordítozók a fél világot ellenünk hangolták. E kirívóan szokatlan és visszataszító gesztussal elérték, hogy az érthetetlenség mellett arra a következtetésre jussanak, hogy Magyarország felett, lekezelő stílusban felügyeleti jogot kell gyakorolni. Mindenbe beleszólva, a kákára előre kötözött csomókat megtalálva, az itt született okos, jó dolgokat máshol sajátként hasznosítani, itthon megszüntetve, az általuk diktált rosszat jónak feltüntetve elfogadtatni és még hosszan lehetne sorolni…

Bár hazánkat nem sikerült két vállra fektetni, de belsőleg szított ellehetetlenítésünk továbbra is folytatódik, „köszönhetően” annak az aknamunkának, amit a még mindig kulcspozíciókban üldögélők, és a pártfegyelmet ma is vakon betartó, apró csavarok tesznek.

Ehhez igen nagy segítséget kaptak az évszázados konspirációt fiúknak-lányaiknak átadók révén. Ma már ugyan nem a Hűvösvölgyben találkoznak turistának álcázva, vagy kültelki krimókban tárgyalnak világot négy sarkából kiforgató terveikről, hanem elorzott villákban, két szemétkedés megtervezése közben, pihenésképp lyukas zoknijukat bámulva, azzal a biztos tudattal, hogy az adóparadicsomokba kisíbolt pénzükből akár több millió újra is telne, de így érzik jól magukat, mert a nosztalgiázás bizsergető érzést vált ki belőlük.

Ám lassan, de biztosan nemcsak a lyukas zoknijuk lesz kidobva, hanem ők maguk is. A világot uralni próbáló maroknyi csoport egyik huszadrangú, piszkos munkát elvégző tagja láthatóan elengedte a bábut irányító drótokat, miközben a rángatózó mozdulatok elárulják, hogy képtelen már magára találni, önmagát irányítani, hiszen gondolkodását, beszédét sugalló befolyásolás is megszűnőben van. Magára hagyták.

Ha szerencséje van, visszatérhet több évtizeddel ezelőtti énjéhez, amikor még ütött-kopott kis lábasból kanalazta az üres paprikás krumplit, miközben a mellét verte, hogy majd megmutatja ki „a legjobb csávó a halpiacon”.

De reményre semmi ok! Jobb ha belenyugszik, belenyugszanak, hogy mint az évszázadok során annyiszor, ő felettük is elmúlik a világ dicsősége!

V.A.

Nemzeti InternetFigyelő

7 thoughts on “A láthatatlan hatalom egyik bábuja

 1. Jó a szöveg, de a láthatatlan hatalmat megnevezhetnéd, habár sejtem kikről beszélsz.

  Péter

   1. Kedves V.A. !

    Azt hittem pontosabb választ adsz. Rákérdezek , – Bilderberg ?

    Péter

 2. Egyetértek,jó cikk.Egyébként semmi se tart örökre az ilyen negatív hatalmak ideje lejárt.

  Sangmanjin

 3. valahányszor a „háthatalmak”-ról ír valaki, azonnal a „Bilderberg”, az „Illuminati” és a „szabadmalteroso”okról kezdnek beszél a hozzászólók. Látszik milyen korlátolt ismeretségük van. Hiába, aki nem olvas, …az nem tanul és az aki nem tanul, kénytelen ugyanazokat a hibákat elkövetni, s ami még rosszabb, boszorkányokat vadásznak. Nem lenne kártékony számukra, ha leülnének egy kicsit gondolkodni.
  A ház hátsószobájában nem az fent említettek ülnek. Felhagyhatnának már ezekkel az ostabaságokkal.Nézzenek már csak maguk köré, figyelmesen, s meglátják kik azok a „háttér hatalom”.

  Corvinus

 4. Nagyszerű írás! Hallja, akinek füle van, honnan jön a sziszegés. Hiába sikálják a terepet, a nyomok mindenhol éktelenkednek. Úgy látszik a szerző fején találta a szöget. Olyankor kezdenek ájvékolni, és bagatellizálni nagy szólamokkal: olvasni kéne, no, meg aztán kicsit gondolkodni…
  Bizony mondom, kedves Corvinusnak én is, olvasni kéne, no, meg aztán gondolkodni.
  L. Sándorné

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: