KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Külügyminisztérium közleménye az izraeli repülők kapcsán

A Külügyminisztérium közleménye szerint tegnap hivatalosan is bocsánatot kértünk Izraeltől, a kémrepülő-botrány miatt.

A Külügyminisztérium levelében kéri Izrael Államot, hogy ne tekintse agresszív lépésnek azt a tényt, miszerint Magyarország békésen gyakorlatozó izraeli gépek alá került.

A magyar bocsánatkérés indoklása szerint a félreérthető szituációt csupán Magyarország a honfoglalás miatt szerzett előnytelen geopolitikai helyzete és a Föld tengely körüli forgása okozta.

A kínos szituáció megismétlődését elkerülendő felajánlottuk az izraeli földvásárlások felgyorsítását és az izraeli-magyar kettős szuverenitás elismerését a külföldi tulajdonú magyar ingatlanokon, így kizárva a légtérsértés elvi lehetőségét is.

A levél egyben Magyarország köszönetét fejezi ki, amiért az izraeli gépek elhozták a tavaszt Magyarországra: meg nem erősített hírek szerint a kulturális tárca új tavaszváró programsorozatában a fecskéket izraeli, amerikai, orosz, iráni és észak-koreai felderítő repülőgépek fogják helyettesíteni.

A Magyar Légierő szerint a program kitűnő lehetőséget biztosít a magyar hajózók számára, hogy végre itthon is láthassanak repülőeszközöket, működés közben.

Forrás: meg nem erősített

Nemzeti InternetFigyelő

NIF megjegyzés: Kedves Dirky, szerkesztőségünk is forrás megjelölése nélkül kapta az anyagot, amihez szívből gratulálunk és máris ajánljuk figyelmébe valamennyi olvasónknak a Havi Fricska blog-ot.

NIF

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “A Külügyminisztérium közleménye az izraeli repülők kapcsán

 1. Nos, az ország felelős vezetői pontosan igy viselkednek! Gratulálok e hirért!
  És azt megtudhatnánk végre, hogy a NATÓ mit szólt hozzá?… Nagy a csend…

  1. ” A NATO helyeselte,mert végső soron igazuk is van! Ugyi Izrael állam tagja a Nato-nak,mig Magyarország Horn Gyula agitálása ellenére sem lépett be”!

 2. Nagyon jó ez az „álhir”,amit én mint tényszámok kiegészitenék a következőkkel,és tessék elgondolkozni rajta:
  „A Magyar Hadsereg 250 ezer fős állományát 24 EZER FŐRE ZSUGORITOTTÁK!!!!
  Ebből: 5350 fő TÁBORNOK.illetve MAGASRANGÚ TISZT
  7950 fő TISZTHELYETTES
  7100 fő a SZERZŐDÉSES KATONA
  ZSOLDOSKÉNT több mint EZER KATONA KÜLFÖLDÖN :-Balkán,Ciprus,Irak,Afganisztán,Sinai félsziget,és Afrika- végez szolgálatot idegen hatalmak érdekeinek érvényesitésére.
  MINDEZ ÉVENTE 130 MILLIÁRDOS KIADÁS A KÖLTSÉGVETÉSBEN!!!
  TÖBB MILLIÁRD HOZZÁJÁRULÁS AZ ATLANTI SZÖVETSÉG ÚJ NATO SZÉKHÁZÁHOZ!!!
  33 MILLIÁRD A GRIPPENEK FENNTARTÁSÁNAK KÖLTSÉGE!!!!
  És ami még ezenkivül 23 MILLIÁRDOS KÖLTSÉGKIADÁS MINDEN ÉVBEN,hogy 43 éves KORBAN NYUGDIJBAVONULNAK!!!!.
  Ezek a számok tTÉNYSZÁMOK!!!!!
  És akkor most megkérdezem : mire is költik a mi adóforintjainkat,ha csak „úgy” berepülhet izraeli felségjelű kémrepülögép,nem is egy,hanem kettő!!!
  Hol voltak a Grippenek (éves 33 milliárdos költséggel fenntartva)???? És ezeket a kiadásokat mindkét oldal támogatta zokszó nélkül!!!
  Ki védi meg Magyarországot,miközben mi fizetjük a fent felsorolt „katonaságot”?????

  1. Magyarországot „nem kell megvédeni! Egyetlen ország melyet saját területei határolnak.
   Mehetünk is a kiváló kapcsolatban levő szlovákokhoz is nyugodtan,szeretettel fogadnak,csak a Köztársaság elnökét zavarják vissza”!
   Egyébként Magyarország a Szűz Anya oltalma alatt áll!! és mint látjátok a „Isten választott népe is vigyáz ránk”! Ha szorít a kapca,már ide is röpülnek három gépük közül kettővel!
   Bővebben: http://www.hitvallasom.hu

 3. Ide, teljesen felesleges kémrepülőket küldeni.Bár mely, parlamenti képviselő, kiadja azokat az adatokat, amire a moszad kiváncsi!!!!

 4. gratulálok a Dirky-nek a fricska.blog.hu-ról. Egy újabb remekmű a tollából. Kár, hogy az összes oldal, ami lehozta elfelejtett hivatkozni rá

 5. (Morvai Krisztina ismeretlen tettes ellen tett feljelentést, hazaárulás bűntettének az elkövetésében, a kémrepülőgépek kapcsán.)
  Orbán haverjai!!!! Magyarországon akarják az észt osztani, és terveiket Orbán segítségével megvalósítani. Érdekes, hogy Botswana, Ghána, ilyen-olyan pártjai nem fejezik ki aggodalmukat egy Jobbik kormányzattal szemben, csak a Likud, Orbán testvérpártja.
  Az Izraelben kormányzó Likud párt (Orbánék testvérpártja) Likudnik című hivatalos honlapja március 23-án arról tudósítja olvasóit, hogy Gilá Gámliél, a Miniszterelnöki Hivatal miniszterhelyettese, a Likud parlamenti képviselője a holokauszttörvény meghozása érdekében 2010 januárjában intenzív meggyőző és magyarázó kampányt folytatott Magyarországon.
  Az örvendetes hír fölötti fejlécen Bibi Netanjáhunak, a Likud vezérének, Izrael miniszterelnökének(Orbán jóbarátjának) a fényképe látható, s a mellette levő piros mezőben kék betűkkel pedig ez olvasható: Ha Netanjáhura szavazol, az életet választottad.
  A hírből ezután megtudjuk, hogy az izraeli parlamenten belül működik egy akciócsoport, amely kapcsolatot tart a világ keresztény közösségeivel és minden téren igyekszik megnyerni őket Izrael támogatására. A cikkíró megjegyzi, hogy a magyarországi holokauszt-törvény meghozatala elsősorban Gílá Gámliél, a lobbicsoport vezetője célratörő és intenzív tevékenységének köszönhető.
  Gílá Gámliél, Netanjáhu Miniszterelnöki Hivatalának miniszterhelyettese a holokausz-ttörtvény meghozatala érdekében részt vett a nagy és befolyásos magyarországi keresztény közösségek összejövetelein, megszólalt az ottani vezető tévéműsorokban és találkozott magyar parlamenti képviselőkkel. A törvény sikere érdekében megbeszélést folytatott Mesterházy Attilával, a törvényjavaslat beterjesztőjével, a Magyar Szocialista Párt miniszterelnök-jelöltjével is, írja a Likudnik.
  A törvényt éppen azokban a napokban szavazták meg, amikor Magyarországon nagyon megerősödik a Jobbik nevű antiszemita és Izrael-ellenes mozgalom, amely a különféle előrejelzések szerint akár meg is nyerheti a jövő hónapban tartandó magyarországi parlamenti választásokat, írja a Likud izraeli kormánypárt hivatalos honlapja.
  Most már a vak is láthatja, hogy aki a Fideszre szavaz,az az izraeli Likudra szavaz. A Likud még jobban be van szarva a Jobbiktól, mint ahogy azt a parlamenti, elszámoltatás előtt lévő pártok magukról mutatják. A Fidesz tálcán nyújtaná testvéreinek hazánk kincseit, földjeit, lakóparkjait, de a magyar népre nagy ívben szarik. Mi a fasz köze van a magyarok választásához egy terrorista, izraeli pártnak? Hát az, hogy a Jobbik kormányra kerülésével meghiúsulnak magyarországi föld felvásárlási terveik, betelepülési terveik, az, hogy Orbán testvérükkel kis-Izraelt hozzanak létre Magyarországon. A Jobbik győz a választáson, mert Magyarországon azért mégis csak több a magyar, hiába telepít be Orbán 500.000 izraelit. Amit azoknak adna, miért nem adja 500.000 kifosztott magyarnak? Orbán maga az Izrael, s most hallgat, remélve, hogy a választásokig nem kényszerül színt vallani az ország sorsáról lévő elképzeléseiről, s csak frázisokat pufogtat, de a Jobbik programjával nem mer vitába szállni, mint ahogy az ELTE-re sem engedték be a vitafórumra Vona Gábort, ahol bizony sok nyílt kérdésben kellett volna Orbánnak egyenes válaszokat adnia, de ez a teljes szavazótáborának az elvesztését jelentette volna. Így aztán inkább csak a haverjaival ült össze, hogy közösen rettegve találjanak ki valami újabb mocskosságot a Jobbik ellen. A húsz éves zsidóbarát, nemzetellenes szövetség, szemben a nemzet igazi gyermekével, a Jobbikkal. Jobbik 60% minimum! Ha nem több.

  1. Kedves feco0220!
   Közben meg nem vetted észre, hogy a hozzászólásoddal magad váltál kommunista zsidóvá.
   Csak olvasd el a saját hozzászólásodat! A jobbikról meg annyit, hogy rájuk akartam szavazni, de az elmúlt 2 hónapban szerencsém (?) volt megismerkedni 2 jobbikos vezetővel, és sajnos mind a kettő mszp-és vezetőkön keresztüli „üzletekből” (gy.k.: boríték) tartja fennt magát. Ez jól elvette a kedvem ezektől is, ugyanolyan ganéjok, mint a többi. Azt megmondanád nekem, hogy a jobbik mit fog csinálni a cigányokkal? Kiváncsi vagyok a válaszodra.

   1. Kedves Blabla Jenő!
    Az un. civilizált világban, szinte mindenki az globális háttérhatalomnak dolgozik, akár többszörös áttéttel.
    Ez van. Haljunk talán éhen, az Ön kedvéért?
    A Jobbik törvényi erővel fogja biztosítani a cigányság beilleszkedését. Amennyiben Önnek van, avagy lesz gyermeke és az a saját érdekei ellen cselekszik, fegyelmezi vagy fegyelmezni fogja, nemde?
    Nyilván a Jobbik ki fog választani számos eszközt, számos területen, hogy megoldjuk ezt a kérdést, legfőképpen a cigányság érdekében.
    Amint a hazai cigányság észreveszi, hogy ez neki jó, alkalmazkodni fog.

 6. Kapják:
  Vona Gábor, a Jobbik elnöke
  és
  Orbán Viktor a Fidesz elnöke
  Tisztelt Elnök Urak!
  Mivel a Magyar Köztársaság Országgyűlésének Honvédelmi Bizottságában a mai ülésen a tudósítások (alább az idézet) alapján hitelt vélhetően egyértelművé vált, hogy hazánk légterében már hat éve folyik ellenőrizetlen idegen légi tevékenység, közvetlen felelősség terheli az említett időtől a kormányt és az összes vezetőt.
  Mivel egyértelmű és vitathatatlan az alkotmánysértés ténye, javaslom Önöknek, hogy nemzetközi sajtótájékoztató keretében sürgősséggel tegyenek elkötelező nyilatkozatot ebben az ügyben a maradéktalan büntetőjogi felelősségre vonás politikai szándékáról!
  Javaslom, a várható büntetőeljárás vélhetően elmarasztaló végzését követően minden érintettől azonnal fizettessék vissza az erre az időre járó hivatali javadalmazásukat, hiszen alkotmánysértésből eredően hat éve jogtalanul gyakorolnak olyan hatalmat, ami nem illette meg őket, így az arra az időre jutó fizetésük sem!
  Javaslom továbbá, hogy mivel ezen időszak alatt a Magyar Köztársaság nevében most már bizonyosan alkotmánysértő állapotban történtek olyan intézkedések, amelyek jelentős és felmérhetetlen károkat okoztak az országnak úgy belföldön, mint külföldön, ne vállaljanak külföld felé a várható hatalomváltás utánra ezen időszakból eredően semmilyen jogfolytonosságot és felelősséget.
  A római jogrend alapján tanítják a világon, hogy TÖRVÉNYTELENSÉGBŐL JOG NEM ERED!
  Javaslom továbbá, hogy ezen politikai szándéknyilatkozatukról az Európa Parlamentbe delegált képviselőiken keresztül késedelem nélkül értesítsék hivatalosan a nemzetközi kapcsolatok igénybevételével a Magyar Köztársasággal kapcsolatot ápoló országokat is.
  Ez a tény kimeríti a mulasztásos esküszegést, hivatali megbízás hűtlen viselését.
  Egyértelműen megfogalmazva ez annyit jelent, hogy minden, ami ebben az országban hat éve történt a kormányzó erők részéről alkotmányon kívül tettek, vagyis jogtalan. Ezért javaslom Önöknek, hogy megfontolás nélkül követeljék az összes érintett azonnali rendőrségi letartóztatását, mert ellenük büntetőeljárás megindítása esetén tartani lehet szökésüktől és, vagy elrejtőzésüktől. Az erről szóló majdani tárgyalásukat pedig naponta élő egyenesben közvetítse minden magyarországi hírközlő eszközt működtető társaság.
  Javaslom Önöknek, hogy szólítsák fel a Magyar Köztársaság minden ebben érintett szereplőjét, hogy az országgyűlési képviselő választásokig most már egyetlen mozdulatot ne tegyenek hivatalukban.
  ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT!
  (Kárpáti Harsona)

 7. Kedves Gandalf!
  Tökéletesen fogalmazta meg a lényeget. A bárgyú emberek azt hiszik, hogy itt valamiféle üldözés kezdődik, ha a Jobbik jut hatalomra.
  Pedig csak arról van szó, hogy a renitens embereket rá kell kényszeríteni a tisztességes és dolgos életvitelre. Éppen úgy, ahogy írta, mint a felelősen gondolkodó jó szülő, aki rákényszeríti – ha kell fegyelmezéssel, de ha lehet inkább szép szóval – rakoncátlan gyermekét. Éppen ez jelenti azt, hogy szereti, s jót akar neki. Az, aki valami hazug liberalizmusra hivatkozva mendent megenged gyermekének, s hagyja, hogy vesztébe rohanjon, saját magának okozzon kárt, felelőtlen, lusta és ostoba szülő.
  Példa is van már az ország előtt, hiszen Érpatak polgármestere – a falu összefogásával – megzabolázta az elvadult, garázda embereket (akik sajnos, szinte kivétel nélkül cigányok voltak). Én szem- és fültanúja voltam az áldatlan állapotoknak, s lám, mára rend van a faluban. Csak megjegyzem, amikor a Magyar Gárdával ott voltunk – Árpád-évi záróünnepen), voltak cigány családok, akik be jöttek közénk, meghallgatták az előadásokat, s velünk együtt tapsoltak, miközben a rendbontók kint ordibáltak, s a rohamrendőrök állták útjukat. Érdekes módon senki egy szóval sem bántotta őket.
  Itt az ideje, hogy rendet tegyünk az országban.
  Czakó István

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük