A kormány meddig bánik még kesztyűs kézzel a cigánybűnözőkkel?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Pál Gábor (www.police.hu)

(Budapest, 2011. augusztus 31., szerda (OS))

Mint ismeretes, megszökött az a Pál Gábor nevű cigánybűnöző, akit Marian Cozma meggyilkolásában való részvétele miatt a Veszprém Megyei Bíróság 5 éves börtönbüntetéssel sújtott.

A szökésre azért kerülhetett sor, mert a kézilabdázót kézzel, majd egy székkel ütlegelő elvetemült bűnözőt nem helyezték előzetes letartóztatásba, csupán lakhelyelhagyási tilalommal sújtották, így a gátlástalan bűnöző – nem meglepő módon – élt a lehetőséggel és meglépett az igazságszolgáltatás elől…

Az eset joggal veti fel azt a kérdést, vajon meddig kell még a cigánybűnözéstől sújtott magyar embereknek eltűrniük azt, hogy az igazságszolgáltatás kesztyűs kézzel bánjon a gyilkosságokat elkövető bűnözőkkel? A kormány eddig csupán a Magyar Gárda üldöztetésében, a hazájukért tenni akaró, bűnözők garmadáját tettenérő és rendőrkézre juttató gárdisták egyenruhás bűnözőkké nyilvánításában jeleskedett, miközben – a kormány által megváltoztatni nem kívánt törvényi környezetnek köszönhetően – a gyilkosok ma is köztünk járnak-kelnek.

Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

(Nemzeti InternetFigyelő)

3 thoughts on “A kormány meddig bánik még kesztyűs kézzel a cigánybűnözőkkel?

  1. Már-már szégyenlem hogy folyton zsidózom,de a neve inkább kazár eredetre utal.

  2. Élek a gyanúperrel, hogy a Miniszterelnök Úr ú.n. „romastratégiája” eleve egy nagy fiaskó, pedig a magyar „szemeszter” alatt ezért verej-
    tékezve lobbizott Brüsszeli gazdáinál.

    1. Ki tudja, hogy a fityesz és komcsi médiában agyonajnározott „romastratégia” lényege mi egyáltalán ? (szerintem, mindössze egy nagy mellébeszélési szájtépés-gyakorlat az illetékes politikusok részéről, megspékelve némi közpénz lenyúlási lehetőségekkel)
      Valószinüleg, továbbra is ugyanaz történik ezután is, ami eddig és napjainkig megvalósult a „romákkal” kapcsolatos hivatalos állami szervek részéről (igazságszolgáltatás, rendőrség, szociális szolgáltatók, stb.) . Értelmetlen és erkölcstelen kivételezés az élet és közélet minden területén. Amúgy, mellesleg, ez a cigányajnározás, egy kiváló eszköz a magyarság írtására is, és valószinüleg ez a helyenként burkolt, vagy legtöbbször bevallottan is nyílt cél.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük