KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A jogtalan kilakoltatások ellen tiltakoznak civilek és társadalmi szervezetek

A pártoknak, az Országgyűlésnek, Köztársasági Elnöknek, Igazságügyi Miniszternek, Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének, Legfőbb Ügyészségnek, Magyar Rendőrségnek, szervezetten bűnszövetkezetben tevékenykedő bűnözők ellen fellépő nyomozó hatóságoknak, minden törvény adta lehetősége megvolt ahhoz, hogy a helyzeten javítson, de nem éltek vele.

Többszöri felhívások ellenére sem történtek meg azon jogi lépések, annak érdekében, hogy a pénzügyi és gazdasági válságot kihasználva létre jött ingatlanforgalmazó bűnöző „nepperek” „pénzbehajtásra” szakosodott cégeknek, bírósági titkároknak, önálló bírósági végrehajtóknak, ügyvédeknek NE legyen lehetőségük a törvényesség látszatát keltve, hivatali visszaélést elkövetve a tulajdonosoktól elvenni az ingatlanaikat.

A tarthatatlan korrupció felszámolása végett ORSZÁGOS DEMONSTRÁCIÓT tartunk tiltakozásul a Magyarországon történő JOGTALAN kilakoltatások, a bírósági titkárok összejátszása a bírósági végrehajtókkal, ügyvédekkel és a bankokkal, valamint a közelmúltban Budatétényen történt rendőri brutalitások ellen.A demonstráció helyszíne Budapest V. Kossuth Lajos tér, 2010. július 08- 17-től 19-ig.

Ahol a törvénytelen, ingatlan maffiózók által elkövetett embertelen kilakoltatásokra kívánja felhívni a törvényhozók figyelmét, hisz a mai napig nem történt érdemi ügyintézés, hogy megállítsák a korrupciót és a sorozatos bűncselekményeket.

Budapest, 2010. július 4.

Agárdy János

Szervezetként a Magyar Nemzeti Bizottság 2006., a Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége is csatlakozik a rendezvényhez. További szervezetek, magánszemélyek csatlakozását is várjuk, akik egyetértenek a demonstráció céljával!

Sajtókontakt: Agárdy János 06-20-9285-231 Tauzin Krisztina  06-20-9151-937

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “A jogtalan kilakoltatások ellen tiltakoznak civilek és társadalmi szervezetek

  1. Önmagától megvédeni minden hülyét, reménytelen. Bármilyen sajnálatos a sorsa! Állítólag a tyúknak, van magához való esze, sok embernek nincs!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük