KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Jobbik tiltakozik az ellen, hogy termet nevezzenek el a Parlamentben Horn Gyuláról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

novák elődHa Horn Gyula még élne, Biszku Béla mellett volna helye a vádlottak padján – írta csütörtöki közleményében Novák Előd, a Jobbik alelnöke.

Közölte, elfogadhatatlannak tartják az „MSZMP erkölcsi és anyagi örököseinek” elnevezésre vonatkozó javaslatát. „A saját népe ellen a szovjetek oldalán fegyvert fogó, pufajkás Horn példaképpé emelése azt mutatja, hogy az MSZP képtelen a megújulásra, sőt erre belső szándék sincs” – fogalmazott Novák Előd.

A Jobbik szerint Horn Gyulának „nemcsak a szélsőséges múltja, de kormányfői időszaka sem lehet minta, hiszen az ő vezetésével folyt a magyar nemzeti vagyon kiárusítása, miközben tovább nőtt az államadósság, és a Bokros-csomaggal a megszorításokat is csúcsra járatták”. Az MSZP „kommunistáinak elszemtelenedése” a párt szerint a Fidesz felelőssége, mert karöltve szavazták le a Jobbik antikommunista javaslatait, például az állambiztonsági múlt, így az ügynöklisták feltárását, a pártállami vezetők közéletből való kitiltását és a kommunista luxusnyugdíjak megvonását.

Novák Előd előre bocsátotta, ha Horn Gyuláról termet neveznek el a Parlamentben, a Jobbik el fogja helyezni ott tiltakozásul a tömeggyilkos pufajkások áldozatainak fényképét, akármilyen bírságot szab is ki érte a házelnök.

MTI

0 thoughts on “A Jobbik tiltakozik az ellen, hogy termet nevezzenek el a Parlamentben Horn Gyuláról

 1. Ez egyenes következménye annak, hogy a likud fidesz bolsevik gyilkosok felelősségre vonását elszabotálta és az mszp-ét demokratikus pártként minősítette! Nem beszélve arról, hogy az orsós likud vitya kiemelt orvosi ellátásban részesítette az alkoholizmusában megzuhant gyilkos pufajkást a nép bőrére, de a gyerekek számára szükséges orvosi ellátást nem támogatta soha! Ez is bizonyítja többek között, hogy a likud fidesz is az mszmp édes gyereke! Undorító az egész bagázs! Remélem, hogy akasztófán fogja végezni az orsós likud vitya jutalomként az mszp-től!
  kató rudi

 2. A hely szellemének meggyalázása alkoholista ávósról termet elnevezni.

 3. Tisztelt Novák Előd! Javaslom, a Jobbik nevezze át és a közbeszédben saját elnevezésével emlegesse az ominózus termet. Legyen a terem: A FIDESZ hazaárulásainak emlékterme. És itt lehet mindig emlékeztetni a FIDESZ viselt dolgaira. Ide el lehet helyezni azoknak a szerződéseknek a dokumentumait, amiket a FIDESZ hozott tető alá: Például, hogy a magyar föld legyen szabadon forgalmazható áru, a devizahitelek engedélyezése, Trianon megtagadása és kivonulás a parlamenti ülésről, a Likud testvérpártisága, közös mutyik az MSZSZPDSZ-el (Zsurk, Olajszőkítés, Energol, …), a 2006-os választás elcsalása kooperációban, az elszámoltatások tudatos elszabotálása, Kárpátalja ügyének másodszori elárulása, Benes Dekrétumok tolerálása, Erdély és Délvidék ügyének elárulása az EU-s felvételek feltétel nélküli támogatásával, …. stb,….. stb.
  Aláírás: Varga László

 4. A kommunisták már a spájzban vannak.
  Csak ezt még sokan nem veszik észre az országban.
  Baumag

  1. A kommunisták soha nem nem mentek ki a konyhából. Csak másik ruhát vettek a régi vérfoltos fölé. De tény, a sok balga ebben nem ismeri föl őket.

 5. Kiváncsian várjuk, hogy a komcsik becstelen javaslatához mit szól a felséges kétharmad.
  Kövér házelnök /?/ különvéleménye nagyon izgalmas lehet majd.
  /Az én logikám szetrint nem is szabadna eljutni addig, hogy erről szavazzanak az Országgyűlésben./

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: