A jobbik teljes mértékig igyekszik lenyúlni az MNA külpolitikai álláspontját

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magyar Nemzeti Arcvonal

Az MNA bizonyíthatóan nyolc évvel ezelőtt már leszögezte, nincs más lehetőség, mint Kelet felé fordulni. Hogy ennek milyen politikai, ideológiai alapjai vannak, azt szintén feltártuk.

Akkor a nemzeti oldalon ezért a véleményünkért voltunk mi minden, csak épeszű ember nem! A MIÉP, aki akkor még egy szekéren zötyögött a Jobbikkal, a HVIM, és a többiek, Budaházyval bezárólag elmondtak minket mindennek. Kirohanásaik válogatás nélkül támadtak mindent, az anyánktól, az összes ősünkig, és fajtánk meghazudtolóinak neveztek. Voltunk mi zöld kommunisták, árulók és ami belefér.

Mi továbbra is ragaszkodtunk álláspontunkhoz, és ezt nem is rejtettük véka alá.

Lám! Lássatok csodát! A történelem minket igazolt. Mára az egész Jobbik, és a többi utánfutója mind a kelet felé fordulást hangsúlyozza, egymást csépelve, hogy ki kitől lopta az alap ötletet. A csúcs a Jobbik propagandistája, aki Orbánt az oroszok felé való nyitási kijelentése után eszmeiség lopással vádolta. A tolvaj tolvajt kiáltott!

Kijelenthetjük, és bizonyítani tudjuk cikkekkel, hogy ezen állásfoglalás, a helyzet helyes felmérése alapvetően az MNA állásfoglalása, csakhogy közöttünk és közöttük a mai napig van egy hatalmas különbség!

Míg nekünk nagyon komoly ideológiai alapjaink, hitből, erkölcsi alapállásból táplálkozó álláspontunk ez, addig őket semmi más nem hajtja, csak a pénz. Az MNA orosz politikájának az alapja szellemi jellegű, Vassula Ryden által közvetített égi üzenetekre alapul. Ez a kiindulópont. A neofitáknál pedig a kilátástalanság, és a katasztrofálisan rossz helyzetértékelés.

Ellenőrizhető kijelentéseik hemzsegnek a: mi jó nekünk, milyen jó gazdasági lehetőségeink vannak, milyen a piac befogadóképessége című kitételektől. Az igazi értékek sehol sincsenek.

Felhívjuk a figyelmet, hogy más tollával lehet ékeskedni, de az az mögött lévő szellemiség hiányában, a mutatvány BUKNI FOG! Mint ahogy bukott és szenved az egész gárda ügy, amely alap koncepciót szintén innen nyúlták le. Így fogtok járni mindennel, amit csak elvesztek. Mert nincs és soha nem is lesz olyan szellemi háttér, mely egy távoli cél érdekében akár a legnagyobb áldozat meghozatalára is felkészít. Csak pillanatnyi érdek vezérli őket, mely egyenes út a végső bukás felé. És az ilyen bukás mindennél rosszabb, mert nem csak a nép, hanem az alap ötletadó is számon fogja kérni, mire herdáltátok el, amit az asztalra letett, amit elloptak tőle. A galád módon szerzett érték ebben az esetben sem okozhat mást, mint szerencsétlenséget a mások tollával ékeskedők számára.

Gyártó István – Jövőnk.info

Nemzeti InternetFigyelő

8 thoughts on “A jobbik teljes mértékig igyekszik lenyúlni az MNA külpolitikai álláspontját

 1. Semmilyen körülmény között nem szabad a ruszkikkal újból egy csapatba tartozni! Az ugyanolyan halálos döntés mint az eu! Keleten vannak olyan országok akikkel érdemes lenne kereskedelmi és gazdasági kapcsolatokat létesíteni a de a ruszkik semmiképpen nem tartoznak közéjük! Azt kell megkeresni ahol testvér népként tekintenek ránk és velük kell a kapcsolatokat szorosra fűzni! Nem szabad elfelejteni hogy a szabadságharcaink leverésében a ruszkik mindig tevékenyen részt vettek és bármilyen konfliktusba kerültünk, kerülünk mindig az ellenségeinket segítették és ezután is azokat fogják támogatni! Akik a ruszkikban látják a jövőt azok a bolsevik hazaárulók táborába tartoznak legyen az akár Jobbikos is! Ideje lenne ezeknek az elvtársaknak a történelmet megtanulni és rájönnek hogy mi várható a ruszkiktól! Talán érdemes lenne a Balti államokkal felvenni a kapcsolatot hogy tájékozódjanak a valóságról ezek az elvtársak! Azt hiszem hogy ők aztán eltudják mondani hogy mi várható a ruszkiktól!

 2. Ez az írás jó nagy adag sértettséggel készült. Sajnálom, hogy ha „végre” hasonlóan gondolja más is ezt a kérdést akkor az most azért ellenség. Kár, még mindíg az egymás szapulása, széthúzás, ki a nemzetibb?, kérdés feszegetése összefogás helyett. Na, ezt unom már!!!

 3. Mivel nem lehet kétszer ugyanabba a folyóba bele lépni, úgy egészen más megvilágítást kap a 8 évvel ezelőtti koncepció, és a Jobbik mostani koncepciója.
  A cikk már csak ezért is magamutogatás, ferdítés, és gyenge kísérlet a Jobbik ellenében. A Radikális változás programban egy matematikai képlet pontosságával van, több egyéb társadalmi-gazdasági összefüggésben levezetve a keletre nyitás szükségessége, és hasznossága, nem pedig egy 8 évvel ezelőtti hasamra ütök jelleggel.
  Különben is, hol van már a tavalyi hó? Avagy köhög a bolha.

 4. Rendben van, forduljunk Kelet felé.
  De, ha ugyanúgy járunk, mint eddig mindig, akkor is ilyen nagy pofája lesz vajon a cikk írójának ? Akkor ki lesz majd a bűnös ?

 5. „Az MNA orosz politikájának az alapja szellemi jellegű, Vassula Ryden által közvetített égi üzenetekre alapul.”
  -Ezt a zagyvaságot én inkább nem reklámoznám…. 🙁
  Őszintén szólva én azt sem tudtam eddig, hogy létezik ez az MNA nevű szervezet nem tudom ki hallott róla a tagjain kívül, ezért nem tartom valószínűnek hogy tőlük akart volna „lenyúlni” bárki bármit is.

 6. Brummm-mal egyetértve: mindig is ez volt, és most is ez lesz a „végzetünk”. A széthúzás, acsarkodás, irigység. MNA, Jobbik, HVIM, Magyarok Szövetsége,( és még vagy két tucat) önjelölt hon- és nemzetmentő szervezet egymásra ugatva dolgoznak a cionisták keze alá, ahelyett, hogy már évekkel ezelőtt összefogva kihajtották volna ezt a parazita népséget a p… (usztába). Így viszont ezek fognak minket kiszorítani nem is olyan sokára, csak előbb még leszívják az utolsó csepp vérünket is.
  A „lenyúlásról” meg csak annyit, hogy a Jobbik nem hisztizik, hogy a zsidesz sorra „valósítja meg” a programpontjait. Persze a maga jellemző módján: Kiherélve, eltorzítva, jelentéktelenné nyomorítva.
  És ez a legmocskosabb lenyúlás, ami csak létezik!
  Figyeljétek meg, mit művelnek majd az alkotmánnyal!
  De hát mindenki azt kapja, amit érdemel. Ártatlan áldozatok pedig mindig is voltak, és lesznek is. A Természet bőkezű.
  A muszkával azért legyünk óvatosak! Eddig jót nem kaptunk tőlük.
  (NEM IS TUDOM, MIBEN REMÉNYKEDÜNK MÉG!?)

 7. Inkább örülhetne az MNA, hogy legalábbis részben megvalósulhat az elgondolás. Mikor lesztek Ti olyn közel a hatalomhoz, mint most, vagy később a Jobbik? Ne mindig a széthúzásra törekedjünk! Ha nem is mindenben ért egyet az egész nemzeti tábor, vannak közös pontok, amikért ki tudunk, és ki kell állnunk EGYÜTT, egymás marása helyett!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük