KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Jobbik nem akar SZDSZ által irányított narancsköztársaságot

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Fővárosi Közgyűlésben fél évvel ezelőtt patthelyzet alakult ki, amikor is egy időre megszűnt az MSZP-SZDSZ többség. A Jobbik Budapest Munkacsoportja akkor felszólította a Tarlós István által vezetett fővárosi Fidesz-frakciót, hogy kezdeményezzék a Közgyűlés feloszlatását, és legyen végre időközi választás a romokban heverő fővárosban. Akkor még nem kellett törvénymódosítás, csupán egyetlen plusz szavazat, de a fideszesek meg sem próbálták, sőt ostobának nevezték a Jobbik közleményét.

Tarlós István és frakciója nagyobb színjátékra készül, mint tavasszal tették. Most mégis új választásokat akarnak, de már azzal az SZDSZ-szel karöltve, mely miatt a BKV-nál több milliárd forintos botrány tört ki, a Margit hidat 12 helyett 30 milliárdért újítják fel, és a 4-es metró ügye még mindig a föld alá van temetve. Vajon tényleg vállalható egy olyan főpolgármester, akinek Sztálin elfogadható díszpolgár, de Wass Albert nem? Milyen háttéralkut kötött Tarlós István az SZDSZ-szel? Leendő főpolgármesterként tényleg SZDSZ-es helyettesei lesznek? Esetleg a fővárosban nem lesz elszámoltatás? Tarlós István – Budapest érdekében – valljon végre színt, és lépjen vissza az SZDSZ-be!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom nem kér az SZDSZ által irányított narancsköztársaságból! Az új erő erős frakcióval lesz jelen a Fővárosi Közgyűlésben, és megtisztítja Budapestet a politikusbűnözőktől!

Kassab Adonis István

a Jobbik budapesti alelnöke

Nemzeti Hírháló-Nemzeti InternetFigyelő

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: