A Jobbik a rendőrséghez fordult a miskolci „fekete kassza” ügyében

Kriza Ákosnak mennie kell, ha bebizonyosodik, igazak az N1 TV-nek nyilatkozó nyíregyházi vállalkozó vádjai, miszerint a Fidesz 2014-es győzelmében fekete kasszák, táskából osztott milliók is szerepet játszottak, jelentette ki hétfői sajtótájékoztatóján Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője.

Lakatos

Hirdetés

Mint mondta, a Jobbiknak nem tiszte megítélni, hogy a vádak igazak-e, ezért a párt a rendőrséghez fordult, kezdeményezve a szükséges vizsgálatok lefolytatását. Közölte, a hatóságoknak kell kideríteni, van-e a miskolci Fidesznek fekete kasszája, illetve osztogattak-e a városházán táskából milliókat a Fidesz kampányát segítő személyeknek úgy, hogy azokkal el sem kellett számolni. Jakab Péter hangsúlyozta, bízik benne, hogy kellően alapos nyomozással kiderül az igazság, ott ugyanis, ahol ennyi kérdőjel merül fel a választások tisztasága körül, a városvezetés legitimitása is megkérdőjeleződik.

Arra a kérdésre, hogy szerinte igazat mond-e a vállalkozó, Jakab azt válaszolta: az illető nem egy névtelen levélben, hanem a nevét és arcát is vállalva fogalmazott meg rendkívül súlyos állításokat, ami arra utal, hogy azokat bizonyítani is tudja.

Jakab Péter kijelentette: a Jobbik le fog számolni azzal, hogy egy ország vagy város jövőjét az ott élők érdeme, tehetsége, szorgalma helyett a politikusok nokiás dobozai vagy épp milliókkal teli táskái döntsék el.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Facebook hozzászólások


Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:
Ezeket olvasta már?
Kovács Bélát szajkózzák, Orbán vizsgálatától rettegnek
II. Rákóczi Ferenc Szabadegyetem a Szabó Dezső Katakombaszínházban
Ne dőljünk be Gyárfás mocskos akciójának!
Close