A Jobbik a felelősök menesztését sürgeti a Szent Korona meggyalázása miatt


Kérjük ossza meg a tartalmat! Csak egy kattintás!

A Szent Koronával viccelődött három osztrák humorista. A magyar nagykövet együtt heherészett velük. A Jobbik a felelősök menesztését és Orbán Viktor erőteljes fellépését követeli.

[youtube=http://youtu.be/IrOAeY5Hzqc]

N1Tv

Facebook hozzászólások

27 hozzászólás a(z) “A Jobbik a felelősök menesztését sürgeti a Szent Korona meggyalázása miatt” bejegyzéshez

 1. A Jobbik követelése előtt Martonyinak menesztenie kellett volna azonnali hatállyal a nagykövetet. Ha nem tette meg, egyetért a gyalázatos viselkedéssel, tehát neki is mennie kell.
  Egyébként is pont olyan hajlott hátú, mint a nagykövet úr. Ő is inkább hajlik a menóra felé, mint a Szent Korona felé.
  Nem tudom, mi a büntetése a Korona gyalázásának, de egy nagykövet minimum a dupláját érdemli, plusz a deresen még ötvenet.
  Iszonyatos pusztításra képesek az ilyen aljas “emberek”.

  Liliom

 2. Elképesztő, hogy mindez a nagykövetünk jelenlétében történt. Ezek szerint ez a fickó vagy nem ismeri a magyarság értékeit, vagy fütyül rájuk. Bármelyik is az igazság, egyaránt azt jelenti, hogy nem képviseli Magyarországot a szomszédoknál. Remélem, lecserélik őt egy magyar lelkű, igaz emberre, aki nem tűri, hogy értékeinket becsméreljék, hiszen az nem vicces, hanem visszataszító!

  Lenhardtné

  • Kedves Lenhardtné,
   nem csak a nagykövet jelenlétében, hanem aktív közreműködésével történt, magyar felségterületen, tehát törvénysértő módon.

   Liliom

 3. Érdekes, hogy a náci párt szóvivője a magyar koronával való viccelődésről rögtön a menórával jött, szűk agyában semmi más jut eszébe. A náci párt szóvivőjének hablatyán kívül mást nem tudtunk meg, holmi bizonyítékkal nem állt elő. Talán még dokumentálni lellett volna kicsinyt az ügyet, bár a vele szimpatizálóknak ilyemire nincs is szüksége…

  Még mielőtt nagyon eldurvul a vita ajánlanám neves kölőnk pár sorát a figyelmükbe aki pl nem is volt zsidó..:

  “”Mik ezek itt lábaim alatt?… hah,
  Eltépett lánc s eltört korona.
  Tüzbe véle!…
  No de mégse,
  Régiségek közé zárjuk,
  De nevöket írjuk rájuk,
  Különben majd a későn-születtek
  Nem tudnák, hogy ezek mik lehettek.”

  Mara Tomi

  • Egy szúnyog szemszögéből nézve a béka egy kegyetlen, gátlástalan, rasszista gyilkos. A béka szemszögéből ugyanez a gólya.
   A Te szemszögedből pedig a nemzeti politika náci.
   A “náci párt hablatyán kívül” a bizonyítékokat egy video-felvétel még a Te számodra is egyértelműen szolgáltatja; hiába csavarod ügyesen a szót…
   Helyes, hogy a “nácifasisztának” a menóra jutott eszébe: a Te ősi nemzeted példaértékűen meg tudja védeni írott és íratlan emlékeit, múltját, küzdeni képes tradíciójáért, mert bölcseitek erre tanítják. Ennek jó például kell szolgálnia és tanítani kell, hogy egy másik ősi nemzet is múltjának ereklyéit meg tudja védeni, eredménnyel ki tudjon állni a folyamatos gyalázkodás ellen! Petőfi sorait itt bizony nem érzem helyénvalónak, hisz ő épp az idegen elnyomás ellen küzdött; az idegen koronát kívánta a régiségek közé zárni…Pont azokét, ahol ez az incidens történt…
   Nagy Péter

 4. Kedves Liliom!

  Önt nem zavarja, hogy semmi féle bizonyíték nincs a viccelődésre?
  Ön mindent bevesz ezektől? Nem kéne zalán valamivel alá is támasztani a vádakat? Elég ha a menórára hivatkozik egy náci patkány? Amelynek pl ez ügyben sem volt semmi köze a gyomorból jövő antiszemita röfijén kívül?

  Önnek nem hiányoznak a válaszok?

  Hm?

  Mara Tomi

  • Kedves Tomi!
   Megnézte az osztrák bohóckodók videóját?
   Ha nem, pótolja, utána kérdezzen, ha még mindig nem tud valamit.

   Liliom

   • Kedves Liliom!

    Még kétszer megnéztem a videót, és nem láttam a humoristákat sem a “hajlott hátó” Martobyit, esetleg segítene hanyadik másodpercnél van?

  • Micsoda köcsög vagy te,hát itt a videó,meg aztán a neten elérhető máshol is,mi az hogy nincs bizonyíték?Mi vagy te?Jogász,vagy csak szimplán hülye?
   Dolfi

   • Dolfi aki köcsög!

    Ugye itt a széljobbon ez olyan nemzeti megszólítás.. tiédbe is.
    Mara Tomi

 5. Sajnálatos lenne ha így történt volna, de mindenesetre jobb lett volna, ha valamilyen bizonyíték is lenne ere felkavaró hírére a frakcióvezető helyettes úrnak..

  Fispán Géza

  • Ritka nagy barom a követ,és egyébként felelősségre kell vonni,mert neki nincs a munkaköri leírásában,hogy a magyar törvényeket semmibe véve,szerepeljen és segédkezzen egy ilyen mocsokban.Ugyanis nem ezért fizetjük ezt a barmot,hogy oda piszkítson,ahonnan eszik.Nem egyedi eset,mert a volt amerikai követünk,a Simonyi is valami hasonlót művelt,talán nem ilyen durván.
   Dolfi

 6. A libsiknek semmi sem drága, ha nem őróluk van szó. Nekik semmi sem kell ami magyar. Az olyan jelképek amelyek a nemzettudatot erősítik számukra károsak, azoknál állandó pocskondiázási kényszerben szenvednek. Bezzeg ha őket éri vélt, vagy valós sérelem, …
  A Szent Korona gyalázás az ő szemükben csak viccelődés, ugyan van videofelvétel, de közülük az egyik hazudozó antimagyar bizonyítékok hiányáról beszél. Ha ennyire nem tudnak azonosulni ezzel az országgal, a népével, a kultúrájával, mit keresnek itt? Próbálnának csak uszítani, lázítani a többségi nemzet ellenTörökországban, Iránban, vagy Putyin Oroszországában, hamar megkapnák a beosztásukat.

  Ha a magyarság érdekeit szem előtt tartó kormányzat lenne Magyarországon, a “magyar” nagykövetet azonnal visszahívták volna. A külügyminiszter pedig ilyen esetben azonnal benyújtotta volna a lemondását.

  Mivel a Nemzeti Jelképek gyalázását a törvény 1 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegeti – a gyalázás magyar felségterületen történt – a három libsi taknyot is el lehetne marasztalni. Normál estben ez is történne.

  Baltazár

  • Balta !

   Hol láttál itt libsit?
   Hm?
   Csak úgy kérdem..találtam már néhány idiótát akik csak libsiket látnak mindenütt. Érdekes Szegedi Csanádot és Vonó Gábort nem szúrták ki. De a ródtánost, a gyermekével fajtalankodót de a leszbi pornós Müller Nikolett művésznőt sem…

   Mara Tomi

   • Mara Tomi!

    Balta magának a Tel – Avivi koszos nagynénikéje, vele szórakozzon. Nem őriztünk disznót együtt sehol. Tegeződjön azzal ami a lába között van, azzal egyidős!
    Maga egy örökös hazudozó, kekeckedő antimagyar. Húzzon el az Index, vagy Amerikai Népszava oldalára, ott az elbarátaival együtt gyűlölködhetnek! Ne éljen vissza azzal, hogy a nemzeti oldalon minden jöttment, félnótás magyargyűlölő is szabadon elmondhatja a gyűlölettől csöpögő, nemzet és magyarellenes véleményét!
    A “tolarencia bajnokoknál” mindez nem lehetséges, ott a nemzeti oldal véleményét nem közlik. Javaslom, szórakozzon a dávid csillaggal, a menórával, meg a hanukával és hagyja békén a magyarok jelképeit!

    A Horthy kapcsán már elmondtam a véleményemet önnek, és azt is hogy maga nem vitapartner. Arra is érdemtelen, hogy észrevegyék. Csupán a szemétkedései miatt szólítottam meg, ha választ ír, már nem válaszolok, mint ahogy a többi antimagyar libsiére sem. Ami nem jelenti azt, hogy általános – hogy meg is értse a szűk agyával – hozzászólásként a baromságait ne bírálnám.
    Különben meg szemétkedjen nyugodtan, magától ennyire telik. A tények, bizonyítékok – mint Horthy esetében is tette – magát nem érdeklik, de lehet, hogy beszűkült, gyűlölködő agya nem is képes feldolgozni.

    Maga még azt sem tudja mi jelent a libsi! Nem azt amire maga gondol, akkor biboldót, vagy bibsit írtam volna. Magára valószínűleg mind a kettő illik.

    Vona Gábort pedig nem libsizze, mert Ő sem nem libsi, se nem bibsi. A kisújja többet ér mint maga, a liboldó barátaival együtt.
    Nem ártana az sem, ha beiratkozna illemtanórára. De lehet, hogy felesleges, mert magáról előbb utóbb minden lepereg, mint disznóról a sár.

    Ha libsit szeretne látni, nézzen bátran a tükörbe, észre fogja venni, ha nem vak.

    Petőfi és szülei magyarsága az ön szájából rosszul hangzik. Ők izzig vérig magyarok, függetlenül a származásuktól. Ellentétben magával, akiből soha nem lesz magyar ember. Petőfi ha élne, magának még azt sem engedné meg, hogy a cipőjét kipucolja, azt meg végképp nem, hogy maga bármiben reá hivatkozzon, még akkor sem ha előtte kimosná a koszos, bűzlő száját.

    A közelgő ünnepekre tekintettel áldott, békés Karácsonyt, örömteli ünnepeket kívánok minden igaz magyar embernek.

    Baltazár

 7. “A Szent Koronával viccelődött három osztrák humorista.”

  Ez bizonyára valami speciális osztrák humor. Vicces, mint a saskabaré… A szarházi “magyar” nagykövet meg a fideszmaffia oszlopos tagja, így természetesen a haja szála sem fog görbülni, főleg miután a komcsikból és zsidókból álló Fidesz vezérkar egymás közt – amikor nem kell a közönségnek megjátszani a nemzetit – ugyanígy röhög a Szent Koronán.

  “Részlet a Magyar Narancs egy 2012. februári cikkéből:

  A nagy testvér
  Szalay-Bobrovniczky Vince bécsi magyar nagykövet testvére az a Szalay-Bobrovniczky Kristóf, aki az elmúlt másfél év során mélyen beépült a Fidesz gazdasági hátországába, és bizalmas üzleti viszonyt ápol Habony Árpáddal, Orbán Viktor kommunikációs tanácsadójával is.
  Szalay-Bobrovniczky Kristóf 2004 és 2007 között a többek között az Infocenter.hu Zrt. tulajdonában lévő Heti Válasz vezető tisztségviselője volt, ahol ez idő alatt lapigazgatóként is dolgozott. Nem tudni, hogy már ekkor üzleti kapcsolatba került-e Habony Árpáddal, de erre legkésőbb 2008-ban mindenképp sor került. 2008-tól 2010-ig ugyanis mind Habony, mind Szalay-Bobrovniczky ügyvezetője volt az Adriatiq Islands Group Befektetési és Tanácsadó Kft.-nek. Az Adriatiq első embere Orbán Viktor személyes jó barátja, Vitézy Tamás, akit bátran nevezhetünk médiaoligarchának is, tekintettel arra, hogy ő a tulajdonosa az ország legnagyobb, ingyenes terjesztésű hetilapjának, a Helyi Témának. (Vitézy egyébként soha nem rejtette véka alá lojalitását, egy 2009-es, Népszabadságnak adott interjújában például így fogalmazott: „számomra a Helyi Téma szolgálat. Azt a szellemiséget kívántam szolgálni, amit Orbán Viktor kormányzása alatt tapasztalhatott meg az ország.”)”

  https://kuruc.info/r/26/121683/

  üdv. Aranyapa

 8. Általam nagyra tisztelt baltazár! Önnek szó szerint igaza van üdvözlöm az őszinte , tiszta magyarságát…. üdv. ermi

  • nylintás..
   Mara Tomi

   off
   ““”Mik ezek itt lábaim alatt?… hah,
   Eltépett lánc s eltört korona.
   Tüzbe véle!…
   No de mégse,
   Régiségek közé zárjuk,
   De nevöket írjuk rájuk,
   Különben majd a későn-születtek
   Nem tudnák, hogy ezek mik lehettek.””

   Petrovics Sándor
   Apja szerb, anyja tót….:)

   Ennek a versnek az idézése törvénybe ütközik, tehát a zigaz magyarok kicenzúrázzák a köv. Petrovics összesből…!

   Mara Tomi

   • Egy aprócska kiegészítés, a honi nyilas hagyományokat ápolva:

    off
    ““”Mik ezek itt lábaim alatt?… hah,
    Eltépett lánc s eltört korona.
    Tüzbe véle!…
    No de mégse,
    Régiségek közé zárjuk,
    De nevöket írjuk rájuk,
    Különben majd a későn-születtek
    Nem tudnák, hogy ezek mik lehettek.””

    Petőfi (Petrovics) Sándor…így kell írni, az édesanyja csak felnőtt korában tanult meg magyarul…íme egy nem magyar származású magyarrá lett legnagyobb költőink egyike

    Apja szerb, anyja tót….

    Mara Tomi

    • Kedves Mara Tomi! Már megint tévesztettél Petőfivel! Látod? Ő felnőtt korában tanult meg magyarul, mégis, ha verseit olvasod sütnek a magyar haza szeretetétől! Te lehet, hogy már gyermekkorodtól beszélsz magyarul, mégsem sikerült Petőfi hazaszeretetét magadévá tenned. Ja, és Ranótival se példálózz! Őt sem értenéd.
     Remélem, igazi hazád ennél jobban szereted!
     Nagy Péter

  • Kedves ermi!

   Köszönöm a szavait, az elismerését. Én is nagyra tartok és tisztelek, minden igaz magyar embert.

   Üdvözlettel:
   Baltazár

 9. Az osztrák “humoristákkal” heherésző nagykövetünket a korszellem azon kóros meggyőződése hatja át, hogy a szakralitás nevetséges. “Nagy”követünk akkor lehetett volna nagy, ha e nevetségesen primitív “humoristáknak” legalább el tudta volna mondani, hogy az említett korszellem nem feltétlenül az igazság megtestesítése, még Nyugaton sem. Különben nem festette volna meg két híres nyugati festő a nyugati történelem két emblematikus figuráját a mi Szent Koronánkkal (Wilhelm von Kaulbach: Nagy Károly koronázása, illetve: Edward Burne-Jones: Arthur’s last sleep in Avalon.) A tény jelentőségét az is kiemeli még, hogy amikor ezek a képek készültek (19.század közepe) még nem léteztek fotók a Szent Koronáról. A festőknek legfeljebb rajzok álltak a rendelkezésükre, de mivel azok is ritkák voltak, az sem kizárható, hogy isteni ihletből keletkeztek.

  Vajta Dénes

 10. Kedves 🙂 Nagy Péter!

  Bár nem őriztünk együtt libát ám legyen, a magázódáshoz/önözéshez álatálában el kell végezni a 8 osztályt..

  Még mielőtt bele lovalná magát szeretett költőm Petőfi (Petrovics ) Sándor már 5 éves korában iskolába járt, katolikus iskolába ahol az ő kedvéért aligha oktatták szlovákul…

  Ő valahogy mint múzeumi tárgyra tekintett a koronára:

  ““”Mik ezek itt lábaim alatt?… hah,
  Eltépett lánc s eltört korona.
  Tüzbe véle!…
  No de mégse,
  Régiségek közé zárjuk,
  De nevöket írjuk rájuk,
  Különben majd a későn-születtek
  Nem tudnák, hogy ezek mik lehettek.””

  Radnóti Miklós ( Glatter Miklós)..hogy maradjunk a “magafajták”_ Morvai Hisztike von frau Balló_ név leírási szokásánál…az egyik legnagyobb magyar költő volt, amíg a “magafajták ” úgy nem döntöttek, hogy az “ilyenektől meg kell tiszítani a magyarságot. Akik így döntöttek, azok a pesti házmester színvonalú nyilas patkányok voltak..és lám sikerrel végre is hajtották ezt a szép tervet.

  Ennyit a “magafajták” hazaszeretetéről.

  Üdvözlettel:

  Mara Tomi

  p.s.

  További irodalmi/ életrajzi kutatásaihoz szíves figyelmébe ajánlom az MTA e tárgyban megjelent köteteit, kb a 4. oldalnál el fog aludni…

 11. Balta! Maradjunk ennél, mert a stílusát valószínűleg ezzel a hasznos szerszámmal faragták. A kedves család tagjait nem hoznám szóba, ha esetleg van koszos nagynénikéje Tel Avivban…akkor sem. A családtagok nem játszanak szerepet még az ön esetében sem ami az ostobaság szinonimája. A tegezést mindössze azért használtam, hátha így jobban meérti, de lám én sem kedvelem. Mélyen le vagyok sújtva, hogy _ önöktől_sokat szenvedett zsidó honfitársaim közé sorolt, csak még gondolkodom, hogy mondom el református Édesanyámnak, Édesapámnak..de hát Jézus Urunk is zsidó volt, hátha nem olyan nagy bűn ez…
  A további mocskolódására nem tartanék igényt, a mondanivalóját nemminősíteném, naponta vigyen virágot Horthy szobrához aki egy millió magyar _ keresztény és zsidó_ halálához járult hozzá nem kis mértékben, ja és utálta a nyilas patkányokat…és az ide írogatókat _ önt sem kivéve_ ..utódaiknak tekinthetők.
  A a magyar korona ami csak a katolikusok számára szent a reformátusok nem ismerik a szent kifejezést I. István koronája volt akinek Imre herceghez intézett intelmeit a magafajta büdös leheletűek is megszívlelhetnék.

  Mara Tomi

  p.s.
  Nem ártana, ha a mondataiban mindig szerepelne tárgy, és az alanyt az állítmánnyal néha egyeztetné.

  A videón látható helyettes nácira is vonatkoztatva…

  Szegedi Csanád után, csak idő kérdése, mikor bukik a köv. Vonó, vagy esetleg Novák Emőke _még mielőtt a nyilas patkány testvérek becézik így_is.
  De nem véletlenül akadt a csapatukban a gyermekével fajtalankodó, egy rúdtáncos, és Müller Nikolett _ művész nevén Niki_ a leszbi pornósztár. Úgy hogy jó kis csapat.

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Megbukott az áfarendszer?!
A Fidesz lemondott a miskolci vállalkozásokról
Tüntetés szerveződik a Kúria és a Bankszövetség elé
Close