KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A holokauszt megismertetése egyetemi szinten ne legyen kötelező – Hegedüs Péter FKgP elnök nyílt levele Ilan Mor izraeli nagykövethez

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Igen Tisztelt Nagykövet Úr!

Ilan Mor
Ilan Mor

A Független Kisgazdapárt elnökeként szeretnék találkozni Önnel abból az alkalomból, hogy az Ön kezdeményezésére a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen kötelező tantárgy lesz a „holokauszt és emlékezete” című tárgy valamennyi kar hallgatói számára. A tantárgy valamennyi hallgató esetében a diploma megszerzésének előfeltétele lesz.

Úgy gondolom, hogy bár az Ön felkészültsége imponáló, de szeretném tájékoztatni:

a magyar oktatásban – az én több, mint fél évszázados tapasztalataim szerint – mindig negatívkövetkezménnyel járt, ami kötelező. (Kiemelés: szerk.)

Arról szeretném meggyőzni Önt, hogy ha valóban azt akarják: őszinte érdeklődés kísérje a hallgatóság részéről a „holokauszt és emlékezete” előadásait, Önnek kellene indítványozni az egyetem rektoránál a kötelező jelleg visszavonását.

Ahhoz a generációhoz tartozom, amelyik számára az orosz nyelv kötelező volt. Tudom, hogy akkor itt állomásozó orosz csapatok „biztosították” a diákság „lelkesedését”, ami a holokauszt esetében nincs így, mégsem szerencsés, mert antiszemita indulatok lehetőségét teremti meg.

Szeretném meggyőzni, hogy zsidó honfitársainknak is az az érdeke, hogy a holokauszt megismertetése egyetemi szinten ne legyen kötelező.

Magam is fontosnak tartom, hogy népeink kapcsolatában a holokauszt szakadéka után minden lépcsőfok felfelé vezessen. Ez nem az.

Kérem, tiszteljen meg időponttal egy jószándékú eszmecserére.

Budapest, 2015. június 02.

Tisztelettel: Hegedüs Péter

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

10 thoughts on “A holokauszt megismertetése egyetemi szinten ne legyen kötelező – Hegedüs Péter FKgP elnök nyílt levele Ilan Mor izraeli nagykövethez

 1. Méghogy ne legyen kötelező! Nem lehet kötelező! Nehogy már idegen történelmet idegen ajvékolást tanítsanak! A fenébe velük!! Trianonról kell tanulni mert nem szabad felejteni!!

  1. „Nehogy már idegen történelmet idegen ajvékolást tanítsanak!”

   Jóember! A szeretett keresztény egyházaitok egy évezrede idegenek (zsidók) történelmével tömik a magyar fejét, ha elmegy a templomba. Ez még nem tűnt fel a „nemzeti-keresztény” okostojásoknak? Ott se Trianonról hablatyol a kipás keresztény pap, hanem a zsidók kivonulásáról, bevonulásáról, meg egyéb történeteikről. Erre kell hallelújáznia a jónépnek, nem Rákóczi, Árpád vagy Zrínyi történeteire.

 2. A ” leg demokratikusabb” közel keleti ország a Palasztínok hazájának elrablásáról, az öslakos Palesztínok kiírtásáról beszéljen!!

 3. Óriási tévedésben van illetve hazugságot állít a hegedűs rabbi elvtárs! A zsidók itt vannak és sokkal jobban terrorizálnak bennünket mint annak idején a ruszkik! A zsidók mindenbe beleugatnak lásd az állítólagos katolikus egyetem oktatási anyaga is minden területen ők szabják meg a kormány mozgását,de ami ennél is undorítóbb, hogy az emberek minden napi életét is irányítják! Az ilyen megalkuvó, besimuló patkányokon keresztül már a gondolataikat is cenzúrázzák! Itt a helyes cselekedet az lett volna a hegedűs rabbi elvtárs részéről ha követeli azonnali hatállyal a szuromi rabbi elvtárs eltávolítását az egyetem éléről és követeli az izraeli nagykövetet azonnali kiutasítását az országból!

 4. Majd mi eldöntjük, mire akarunk emlékezni! Eddig is hazug történelmet oktatattak, most meg még ráerősítenek. Tényleg kiprovokálják az utálatot. Nem gyűlöletet, mert gyűlölni csak ők tudnak. Ettől korcsosultak el szellemileg.

 5. Teljesen egyetértek az Fkgp álláspontjával, és Hegedüs úrral. Kíváncsi vagyok vállalja e a találkozót a követ….megtippelnem hogy nem. Pétervari

 6. Hegedűs Péter ezzel a dumával akar bizalmat kelteni a magyarságban.
  Már nem esszük a zsidó maszlagot!
  H.B.

 7. Ha valamit erőltetnek mint az evést is, hányingere lesz az embernek ilyen volt az orosz lecke is ha erőltetitek a holokausztot az is így fog járni már a csapon is az folyik. Trianon nagyobb gyász a magyar népnek és még sem akarjuk, hogy a zsidók tanulják az iskolába kötelezően.Kertész Imre könyvét el kell olvasni , hogy az a holokauszt nem teljesen úgy van ahogyan ajvékolnak róla a zsidók. Már így is utálják a zsidókat világszerte ,de európába a legjobban csak nem akarják még tudomásul venni Kertész Ákos a zsidók által kitüntetett álmagyar zsidó aki a magyar népet moslékfaló dagonyázó lustának nevezi az a zsidó akit a magyar nép befogadott nem a magyarok pofátlankodta be Izraelba !!! Ti jöttetek a mi nyakunkra élősködni mint most az afrikai bevándorlók , kóborlónépek vagytok utáljátok a hazátokat isten választottjai miért nem tetszik izrael a hazátok????

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: