BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Hit Gyülekezetét szektának tartom!

Volt ahol a Hit Gyülekezete helyi vezetőjének házára adakoztak a hívek. Ruháskosárba is dobtak pénzt. Hit Gyülekezete kontra Jobbik.

[youtube=http://youtu.be/dYsYXDGRjy8]

N1Tv

Kapcsolódó:   A Hit Gyülekezetének karmaiban

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

7 thoughts on “A Hit Gyülekezetét szektának tartom!

 1. Nem is kérdés, hogy a hitgyüli egy ócska, biznisz szekta! Aki nem hiszi, nézzen bele abba a gusztustalan szemfényvesztésbe, amit az un. „egyházvezető” művel vasárnap délelőttönként (az atv. közvetíti). A tagságtól kőkemény tizedet követelnek, ebből aztán fényesen megél az egész szélhámos társaság. Nem is értem, hogy miért az kényszerül magyarázkodásra, aki ezeket szektának nevezte, és miért nem a hitgyülis szélhámosok, akik pofátlanul megvágják a híveiket?!

  Lenhardtné

 2. Nem is lehet másnak tartani, mint szektának: hiszen az.
  Én még azt is hozzá szoktam tenni, hogy idegen hatalom helytartója, amelyik ál-katolikus és célja a bomlasztás, a rombolás.
  Ugyanaz a célja a sok kicsi szektácskának, mint a sok kicsi pártocskának: a nemzet megosztása, a hívők megosztása, a keresztény gyökerű Európa rombolása. Területi újrafelosztás – most a hit fegyverével.
  Jézus azt mondta: “hamis próféták támadnak, és nagy jeleket és csodákat tesznek, annyira, hogy elhitessék, ha lehet, a választottakat is” (Mt 24:24). “juhoknak ruhájában jönnek hozzátok, és belül ragadozó farkasok” (Mt 7:15)
  Az igaz próféta egyik ismertető jele az, hogy mindig beteljesedik az, amit megjövendöl (Jer 28:9, 5 Móz 18:21-22).
  Mivel Istennél “nincs változás, vagy a változásnak árnyéka”, ezért a Tőle származó kinyilatkoztatások között sem lehet ellentmondás (Jak 1:17).
  A közös forrásból, vagyis a Szentlélektől származó kinyilatkoztatások mindig összhangban vannak egymással.
  A Lélek gyümölcseinek jelenléte először is a próféta életében kell látható legyen, hiszen Isten mindig szent életű embereket választott ki erre a szolgálatra (Gal 5:22, 2 Pét 1:21/b)
  Rendkívül fontos szempont a próféta megvizsgálásakor az, hogy Isten sohasem dolgozik együtt Sátánnal és az ő eszközeivel (2 Kor 6:15)
  “Jaj azoknak, akik hamisságot gondolnak… és végrehajtják azt” (Mik 2:1).
  Mi igaz ebből a „vezető lelkészre”??? Már várják fenn a Nagy Ítélőszék előtt a szekta „vezető lelkészét”! Felelnie kell minden egyes eltévelyített bárányért!
  Nagy Péter

 3. Szinte lehetetlen eldönteni, hogy ez az önmutató szekta, vagy a háttérben csendesen, de – sajnos – nagyon hatásos működő másik (szcientológia) kártékonyabb-e.
  Anna

 4. Itt láthatóak videók: http://kuruc.info/r/22/110890/ Akinek kétségei volnának, hogy ez szekta vagy egyház, nézze meg. „Nemzeti” kormányunk szerint egyháznak találtattak. Más vélekedés szerint csak az egyház, amit Krisztus alapított.
  Péter

 5. Ez a maffia egy kiváló kollégámat tett földönfutóvá és verte szét a családját! Ezeket irtani kellene mindenféle eszközzel nemhogy még államilag támogatni! Ezeknek az égvilágon semmilyen ponton nincs találkozásuk egyetlen vallással sem!
  kató rudi

 6. Teljesen nyilvánvaló hogy szekta!!Én csak azon csodálkozom,hogy gazdag magukat az „elit”hez sorolók,beveszik egy szánalmas magyarul sem tudó össze vissza habogó „lelkész” igéit!!!Minden a pénzről szól,az első sorban ülők külön székpénzt fizetnek a 10%-on felül.De én már Mutyilandben semmin sem csodálkozom,tragédia hogyan korcsosult el a magyar-akivétel kisebbségben,karizmatikus becsületes vezető,vagy politikus NINCS!-így aztán rohan az ország a megsemmisülésbe!!Mivé lett Árád apánk büszke értékes népe??!!

  Joe

 7. Hi! Joe!

  Német Sándor nagyon jól tud magyarul, veszettül jól -és kiforgatja a Szentírást, politikai hatalma óriási. Puszipajtása a „CLUB 700” tele-
  lekészének, Pat Robertsonnak az alamuszi prédikátornak.
  Amikor még létezett az Állami Egyházügyi Hivatal, betévedt oda ez a
  Jeruzsálelmrajongó és közölte: szeretne valami egyházfélét összeesz-
  kábálni ami egy kis pénzt hoz a konyhára.
  Veszélye óriási, a Fidesz egyik legerősebb támasza, számítanak is rá a választások alkalmával. az ATV-t uralja, van külön testőrsége is.
  Loviaguin Alexander

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük