A háttérhatalom nem teketóriázik – A H1N1 vírus elleni oltással az emberiség kétharmadának kiirtására törekszik, állítja egy ír-osztrák újságírónő


Kérjük ossza meg a tartalmat! Csak egy kattintás!

Készült a Zeit-Fragen, Globalresearch és a NaturalNews cikkei alapján Nemzeti InternetFigyelő

Jane Bürgermeister feljelentést tett az UNO, a WHO (Világ Egészségügyi Szervezet), US-elnök Barack Obama, a pénzoligarchia leghatalmasabb képviselői, mint David Rotschild, David Rockefeller, a mi George Sorosunk, Werner Faymann osztrák kancellár és még sok neves személyiség ellen, bioterrorizmus és tömeggyilkosság kísérlete miatt. Bürgermeister bizonyítja, hogy a Baxter International cég osztrák leányvállalata szándékosan küldött 72 kg halálos madárinfluenza vírust, amit a WHO-tól szerzett be, négy ország 16 laboratóriumába. A 69 oldalas, jól dokumentált perirat tartalmazza, hogy a vádlottak célja a pandémia elleni védőoltás kényszerű alkalmazása során még ártalmasabb vírusok elterjesztése volt, amelynek eredményeként meg akarták szerezni több milliárd áldozatuk vagyonát. Ha ez igaz, az emberiség történetének legsúlyosabb bűntényével állunk szemben.

A Baxter cég ausztriai leányvállalata, ahonnan a halálos 72 kg-os csomag elindult, a magyar határtól csupán 40 km-re fekvő Orth an der Donau-ban van. A cég 2008 decemberében a csomagot az aktuális H3N2 influenza vírusból és a halálos H5N1 vírusból keverte ki, ami az esetek 63 %-ában halált okoz. A környezetvédelmi és biológiai szakújságírónő, Jane Bürgermeister, áprilisi keresetében megállapítja, hogy a Baxter a legelemibb óvintézkedéseket figyelmen kívül hagyta, pedig a cég a világ egyik legbiztosabb laboratóriumával rendelkezik. Amikor februárban az egyik címzett, a BioTest cég Csehországban az oltóanyagként deklarált anyagot vadászgörényeken tesztelte, az állatok kimúltak. A vírusanyagot mégsem vizsgálta ki se a WHO, se az EU, se az osztrák egészségügyi hivatalok, mint ahogy az hasonló esetekben kötelező. Parlamenti kérdésekre az osztrák egészségügyi miniszter, Alois Stöger, az esetet lényegtelen botlásnak nevezte.

Bürgermeister aláhúzza, hogy az egész „disznóinfluenza” pandémia eset durva hazugságokon alapul és nincs olyan vírus, ami veszélyeztetné a lakosságot. Bizonyítékokkal igazolja, hogy a madárinfluenza és a disznóinfluenza vírust laboratóriumokban gyártották a WHO és bizonyos amerikai kormányhivatalok által finanszírozva. Az un. disznóinfluenza vírus egy keverék a disznó-, az emberi- és a madárinfluenza vírusból, ami – mint sok más tudós is hangoztatja – csak laboratóriumban jöhet létre.

A WHO állítása, hogy a „disznóinfluenza” terjed és deklarálni kell a pandémiát, nem veszi a tényeket figyelembe. Először is a szabadba jutott vírusokat a WHO kreálta és engedte szabadon, tehát a pandémiáért első sorban a WHO felelős. Különben is a disznóinfluenza tünetei nehezen különböztethetők meg egy normális influenzáéitól és nem is okoznak gyakrabban halált. A halálesetek dokumentációja – ha egyáltalán létezik – ellentmondásos. Nincs tehát pandémia, kivéve, ha tömeges oltásokra kerül sor. Bürgermeister szerint több világos ok miatt feltételezhető, hogy a kényszeroltások betegségekkel szennyezettek, amelyeket úgy fejlesztettek ki, hogy halált okozzanak. Megemlíti a Novartis cég esetét, amelynek oltóanyaga 2008 nyarán Lengyelországban 21 hajléktalan halálát okozta. Ez az amerikai kormány saját definíciója szerint is biofegyvernek minősül. Nemzetközi gyógyszeripari cégek és kormányzati hivatalok között olyan együttműködés jött létre, amely a pandémiát profitszerzésre használja fel. A pénzhatalom ellenőrzése alatt álló média hamis információkkal, félelemterjesztéssel az embereket a tömeges oltásokra akarja felkészíteni. A Bürgermeister keresetében megnevezett személyek 2008 óta az USA-ban új törvényeket és rendeleteket hoztak, amelyek büntethetővé teszik, ha valaki elutasítja az influenza elleni oltást. Aránytalanul súlyos további büntetésekkel is sújthatják az ellenállókat, mint pl. börtön vagy karanténbe juttatás internáló táborokban. Ez visszaélés a hivatali hatalommal és az alkotmány súlyos megsértése. Az amerikai egészségügyi miniszter, Kathleen Sibelius, nemrég aláírt egy rendeletet, amely szerint a disznóinfluenza elleni oltóanyagokat gyártó cégek teljes immunitást élveznek minden büntető eljárásban, amit károsultak esetleg ellenük indítanának. 1976-ban ugyanis már fellépett egy „disznóinfluenza” az USA-ban. Kb. 40 millió amerikait oltottak be a betegség ellen, habár pandémia nem keletkezett. Több ezren kértek akkoriban kártérítést az oltás mellékhatásai miatt.

Június 13-án a WHO – Bürgermeister szerint teljesen alaptalanul – a legmagasabb pandémia fokozatot (6) rendelte el. Ennek megítélésében a WHO-t a genfi székhelyű intézmény SAGE (Strategie Advisory Group of Experts – expertek stratégiai tanácsadó csoportja) segítette, amelynek az a Dr. David Salisbury az igazgatója, aki a nyolcvanas években mumpsz ellen gyerekek tömeges oltását rendelte el, holott az oltóanyagot káros tulajdonságai miatt akkor már több országban kivonták a forgalomból. Az is érdekes, hogy a Baxter konszern már egy évvel az első H1N1 disznóinfluenza-vírus megjelenése előtt szabadalmat nyújtott be H1N1 oltóanyagra.

Bürgermeister szerint az alperesek az erőszakos oltással tömeggyilkosságot terveznek. Hatalmas koncentrációs táborokat állíttattak fel tömegsírhelyekkel és a nemzetközi bűnöző csoport az USA-ban a hatalom átvételét tervezi. Baxter, Novartis és Sanofi Aventis részt vállaltak egy biofegyverprogramban, amely a világ népességét 5 milliárd emberrel akarja redukálni. Az áldozatok vagyonára nemzetközi bűnöző csoport tenné rá a kezét.

Bürgermeister főbb bizonyítékai
Tudományos bizonyíték, hogy a „disznóinfluenza” vírus egy mesterségesen gyártott vírus.
Tudományos bizonyíték, hogy a „disznóinfluenzát” az 1918-as spanyolnáthához hasonlónak gyártották.
Bizonyíték, hogy a „disznóinfluenzát” Mexikóban szándékosan engedték szabadon.
Bizonyíték, hogy Obama elnök mexikói utazása összefügg az üggyel.
Bizonyíték, hogy Baxter és WHO gyártották és engedték szabadon a pandémiát okozható vírust.
Bizonyíték, hogy Baxter egy titkos biofegyver-hálózat része.
Bizonyíték, hogy Novartis oltóanyagokat mint biofegyvereket használt.
Bizonyíték a WHO részvételére a biofegyver-programban.
Bizonyíték a Food and Drug Administration (az amerikai gyógyszerengedélyezési hivatal) a biofegyver-programban részt vett.
Bizonyíték, hogy az oltások az 1918-as spanyolnáthához hasonló betegséget okoznának.
Bizonyíték, hogy manipulálták az amerikai jogrendszert, hogy a tömeggyilkosság büntetlenül lehetővé váljon.
Bizonyíték, hogy létezik egy nemzetközi bűnszövetség.
Bizonyíték az illuminátusok/Bilderbergerek részvételére a mesterséges „disznóinfluenza” vírus és a tömeggyilkossági programban. A májusi athéni Bilderberg találkozón meg is tárgyalták a tömeggyilkosság-programot.
Jane Bürgermeister szerint a legsúlyosabb gond, hogy az uralkodó bűnöző elit a médiát szinte teljesen kezében tartja és így az átlagembernek fogalma sincs a világot fenyegető veszélyekről. Keresetével megpróbálja ezt a majdnem totális média ellenőrzést áttörni és az igazságot napvilágra segíteni.
Vajta Dénes
Nemzeti InternetFigyelő
Kapcsolódó: David Icke: Erősebb vírus, erősebb rendőrállam
Az igazság hangja megszólal – Jane Bürgermeister a H1N1 valóságáról (videó)

Facebook hozzászólások

59 hozzászólás a(z) “A háttérhatalom nem teketóriázik – A H1N1 vírus elleni oltással az emberiség kétharmadának kiirtására törekszik, állítja egy ír-osztrák újságírónő” bejegyzéshez

 1. Teljesen hihető. Nekem a parlagfű allergiával kapcsolatban is hasonló a gyanúm. A parlagfű allergiám csak és kizárólag a teszt után jött elő, de másokkal is beszéltem, akik így jártak. Azelőtt semmi, aztán az első őszi szezonban akut allergiás reakciók!

 2. Mindegy miben vagy hogyan halunk meg…
  Nem attól lesz utólag értékes, vagy értéktelen az életünk mások szemében, hanem attól, hogyan éltünk másokért, és mit tettünk, elsősorban környezetünk, pl a családunk, másodsorban pedig tágabb környezetünk, pl a városért, az országért személy szerint, amelyben élünk.
  Egy kis ember nem tud tenni az országért? Dehogynem! Neveld úgy a gyermeked, hogy megállja a helyét Magyarként, legyen erkölcsi tartása, Isten hite és sorolhatnám, és ha mindenki így tenne, és nem arra nevelné utódait, hogy hogyan lehet másokat kapzsi módon kihasználni, kifosztani, kiforgatni vagyonából, akkor más volna ez az ország, rövid időn belül. Mindig másokban keressük, főleg külső okokban az ország botladozását.
  Először mindig nézzünk önmagunkba, mit teszünk mi személyesen a szebb jövőért, aztán bíráljunk másokat.
  Mindenki, egyszer, a maga életéért felel majd, lelkével Isten előtt. Van aki csak a családját irtja ki viselkedésével és életével, van aki egy egész világot. Van különbség? Nincs! Gyilkosok vagyunk, vagy emberek! Ez a kérdés!

 3. Az AIDS meg eltűnt ugye? Most a H1 és verziói a sláger…
  Aztán majd alább hagy ez is…
  A vírus elpusztíthatja a készítőit is, nem élhetnek örökké burokban… Így aztán egy ír katolikus lázadó népcsoport lánya, aki újságírónak szegődött, végső újságírói krízise közepette úgy gondolta, beköp valami rémeset, hátha a cikke majd nagy felkavarást okoz, és ő lesz a híres újságírónő aki felfedte a valóságot.
  Nem kell az embereknek vírus ahhoz hogy kipusztuljanak. Mindenki egyénileg megteszi anélkül is a magáét annak érdekében, hogy mielőbb elpusztuljon, rémhírek nélkül is.

  • Az AIDS nem tűnt el!
   A H1N1 nem sláger! Hanem elég kemény rémhír! Mármint az ellene való oltás, és az azt reklámozó propaganda.
   Az egy dolog, hogy valamikor, mindenki meghal, csak az nem mindegy, hogy mikor, és mi által, főleg nem mások beavatkozása révén!

 4. Teljesen egyetértek. De van valami forrás az irott bizonyitékokhoz? Másképp kenhetünk bármit Amerikára..

 5. Nem értem, hogyan lehet ennyi sok sületlenséget írni a H1N1-ről. Ez csak egy újabb szilárd bizonyítékok nélküli összeesküvés elmélet. Ugyan már mért akarnák kiírtani az emberiséget, hiszen így ezeknek a milliárdosoknak elvesznének a fogyasztói.
  Tény, hogy a mesterséges vírusban sokkal kevesebb életerő van, mint a természetesben. Ez volna a leggazdaságtalanabb ötlet, amit az emberiség valaha is feltalált. Látszik, hogy ez az írónő nagyonis paranoid, és semmi érzéke nincs a biológiához, valamint a virológiához. Látszik, hogy pokolra vágyó tipikus tudatlan katolikus. Nem tudom felfogni, hogy mire jó ez a vészmadárkodás. Kérem a szerkesztőségtől, hogy az értelmes gondolkodást ne áldozzuk föl az úgynevezett sajtószabadság oltárán, vagyis az ilyen hozzászólásoknak ne engedjenek teret.

  • Molnár Miklós Henrik! Ugyan miért ne lehetne ilyen cikket közölni? Felnőtt emberek vagyunk és joga mindenkinek eldönteni, hogy mit higgyen ,.

  • Nem tudom de gondolkozni kellene, kik kezébe van a média? Hol is jelenik meg először a “hír”? Mi lett a madárinfulenzával? Aki akar álljon a tű elé, én nem fogok, akár deportálhatnak is de akkor sem állok a tű elé. Kijelentem nekem meggyőződésem hogy ez “orrmányos infulenza”, piaci érdek. És egy óriási kérdés?? Miért nem vállalják a felelősséget egy most készített anyagért a gyártók? Gondolj bele, ha te gyártasz valamit akkor azért büntetőjogi felelősséggel tartozol, de ők kérik a tudatlan politikusokat mentsék fel ez alól. Akkor egy teszteletlen szer nem veszélyes? Mi lenne ha az autógyártóknál sem lenne felelősség? Nem e virológiához hanem az apró betűk olvasásához kellene érteni. Feketén-fehéren ott van minden H1N1 összeesküvés elméletben védőoltásért felelősséget nem vállal a gyártó. Itt erről vitázni maximum annyit lehet miért nem vállal? Azért mert több bajt okoz mint hasznot. Van SM es ismerősöm, megmondták neki NE oltassa be magát, nemhogy nem kötelező hanem egyszerűen nem lehet. Ha valaki akar vágóhídra birkaként menni hajrá.

  • Szia ,de ne haragudj de Te vagy az aki mindent elhisz,Nagyaon tömören mi a lényeg: az olyanokra nincs szügség aki nem dolgozik és szegény,és arra sem aki sokat gondolkodik, a hatalom gyakorlása, az emberiség kordában tartása a cél !!!!!!!!

 6. No, kezdeném ott, hogy a mai napig kb 1 és 5 között van Magyarországon azoknak a száma, akik ÁLLÍTÓLAGOSAN ennek a vírusnak (H1N1) haláloztak el. Konkrétan ma derült ki, hogy közülük pl. az egyik személy súlyos (áttétes) daganatos beteg volt. Itt jegyezném meg nagyon halkan, hogy kb. fitymaszűkületben többen halnak meg, mint ebben <- cinikus utalásom arra, hogy ennyire világjárvány ez. Elég szkeptikus vagyok, de sajnos azt kell mondjam, hogy lehet a dologban valami. BUSINESS!!! kess, lóvé… Ez van a vakcina gyártásban. Mi van akkor, ha legyártottak kismilliót ebből az anyagból és abszolúte nincs ár kereslet (mivel NINCS világjárvány) ? Hát.. ilyenkor keltsünk a média segítségével tömeghiszériát!!! No, aztán itt van pl az AIDS… Csak példa… kb évtizedes kutatómunka után SEM tudnak(vagy akarnak) olyan vakcinát kibocsátani, ami az esetek zömében hatékony a vírus ellen. Ez szerintetek miért van ? Mármint konkrétan az, hogy itt, kb 1 hónap alatt meglett a vírus ellenszere, letesztelték, jóváhagyták, mehet a buli?!?!? ugyan már… vicc az egész… ez kb az a kategória, mikor "terroristáznak" meg "vepönz of massz disztráksön"-ről papol 1 olyan fasz, akinek több atom van a segge alatt mint a többi nációnak együttvéve.
  Mindenki döntse el maga, hogy mit akar magának. ÉN úgy gondolom, hogy köszönöm szépen, passzolnám az oltást…
  Ha valaki másképp gondolja, lelke rajta.

 7. Bizonyítékok pedig nem kevés számban vannak, akár arra is hogy tényleg ki akarják fingatni a fél világot…Persze ez csak az egyik fegyvernem ebben a gyilkolászásban.
  http://www.americanfreepress.net
  http://pakalert.wordpress.com/
  A legszebb az benne, hogy elhitetik az emberekkel, milyen jót tesznek magukkal, ha akármilyen formában beviszik az ellenszert.Ez sajnos nem összeesküvés-elmélet, hanem a tényvalóság,már a végjátéknál vagyunk és nincs sok hátra.
  FUCK OFF NEW WORlD ORDER

 8. Muhahaha! Nagyon vicces ez a cikk. 🙂

  “Az áldozatok vagyonára nemzetközi bűnöző csoport tenné rá a kezét.” Nyilván
  a zsidók szervezik ezt is. A saját kiirtásukat is biztos ők szervezték a II.
  világháborúban.

  A kommentekből kiderül számomra, hogy sok a súlyosan sérült / hiszékeny ember
  sajnos, akik minden nevetséges összeesküvés-elméletet elhisznek. Az ilyen
  emberek azok, akik aztán parancsra simán belelőnek bárkit a Dunába, úgymond a
  nemzet érdekében.

  Bakker, gondolkodni kéne, és józan ésszel mérlegelni, nem benyalni minden
  baromságot. Az erkölcs hol marad? Háttérhatalom… eszem-faszom megáll.

  (Azt hiszem, egy ilyen hozzászólást is meg lehetne
  tenni kulturáltan. “A stílus maga az ember.” (Le style, c’est l’homme) – mondta
  Buffon akadémiai székfoglalójában. – szerk. megj.)

  • Netszamuráj!
   Szerencsés ember vagy hogy el tudod dönteni mi valós és mi nem! Bármi lehet pro-kontra. Lehet egy szándékos népirtás, vagy csak sima üzlet ,vagy egy természetes, periodikusan megjelenő szelekció by nature.
   ” súlyosan sérült / hiszékeny ember” kijelentésed merész!
   Vagy csak símán az EGO-d rabja vagy? 🙂
   Ja, és hogyan jönnek ide a Zsidók?! Vazze ez nem a kuruczinfo!

 9. elgondolkodtató, hogy a reptéri hőkamerát miért szüntették meg? hamarosan beérkezett hazánkba a disznóvírus.. kiknek az érdeke a jót megszüntetni??Vigyázat, mert közeleg a Magyar bírkavírus! Közeleg a választás, már az ufók elrepültek, a madarak sem hullanak. UI: Kedves képviselő urak tessék tolongani példát mutatni, a tű előtt!! Kérném, a megfelelő vírus ellen..Érdekes, az állatoknál csak a kullancsoktól kell tartani.. köztünk kik a kullancsok??

 10. szerintem ez megint egy nagy hülyeség tavaj a madárinfluenza miatt volt egy marha nagy felhajtás most meg ez jövőre megg mi lesz????hernyo influenza vagy a tehén vagy a lo következik?????én nem értem hogy tud néhány ember ennyire naiv lenni ott vannak a természetes gyógymódok van méz almaecet és tea na meg fenyőszirup ennél több mi kell????ennél jobb gyógyszerekről még nem nagyon hallotam….
  UI:Emberek gondolkodjunk egy keveset az egész egy nagy üzlet a gyógyszeripar kaszál ezzel egy nagyot s az embereket felbuzdítják s hulyittik.mi a cél a KÁOSZ??? hát meglesz

 11. EZEK ISTENNEK HISZIK MAGUKAT HOGY AZ EMBER ÉLETLVEL JÁTSZHATNAK????DE ŐK HÚZZÁK MAJD A RÖVIDEBBET NYUGALOM….

 12. Meci, és atöbbiek! minegyikönknek igaza van,de mijár akinek……….Sajnos oszd meg, és uralkodj alapon, még a gyerekeket is befojásolják..Ui: Két farkas,és egy birka szavaz, hogy mi legyen a vacsora..

 13. Bocsánat, ha már valakinek a gondolatát ismétlem,de már az olvasáshoz sincs türelmem.

 14. Nekem csupán rossz megérzésem van az oltással kapcsolatban. Nem hiszem, hogy igaz a cikk tartalma, de a hirtelen hipp-hopp elkészült oltóanyagban nem bízom. Beoltatom magam az egyik vírus ellen, oszt elkap egy másik, az oltóanyag meg felerősíti az elkapott másik vírus hatását, mert kombinálódnak a dolgok esetleg. Én nem vagyok szakértő a vírusok mechanizmusai terén, örülnék, ha valaki felvilágosítana, hogy a kétségeim elszálljanak.

 15. Engem leginkább az zavar, hogy az oltást gyártó kft, egy ciprusi offshort cég 90-%-os tulajdonában van, de azt nem lehet tudni, hogy ki a tulajdonos!!! Amikor a gyerekeknek azt tanítjuk,hogy ne fogadjon el IDEGENTŐL édességet, közben arra beszélnek rá minket felnőtt embereket, hogy egy kétes IDEGEN által gyártott löttyel engedjük magunkat beoltatni!
  Több mint érdekes! Vajon az oltóanyagot miért nem valamelyik nagymúltú magyar gyógyszergyár gyártja, garanciát vállalva a vakcina biztonságosságáért!?

 16. Sok barom aki nem adatja be,a a védőoltást.Majd akkor kapkodhatnak ha már késő lesz!Én már beadattam 3 hete úgyhogy jeeeeeeee irány az élet!(vagy halál)??

 17. Hogy ki a barom, hamarosan kiderül. Én soha nem oltattam magam, s íme, 50 év felett vagyok. Pedig sok mindent átéltem. Sok influenzás megbetegedést is.
  Ha logikusan gondolkodunk, néhány dolognak fel kell tűnnie (s ez nem összeesküvés elmélet).
  Amikor a madárinfluenza (műbalhé) volt, látni is szörnyű volt, hogy miként irtanak ki teljes álományokat, pedig az az agrár-professzor, aki hazánkban először diagnosztizált ilyen járványt, megmondta, hogy főzés, sütés után emberre veszélytelen, s a szárnyasok is gyógyíthatók. Itt nyilvánvalóan külföldi gazdasági érdekek miatt kellett a hazai baromfiállományt ölni. Most, a sertésinfluenza idején nem hallottam, hogy egyetlen disznót is leöltek volna emiatt. Mert a disznó nem fogja magát oltatni, már pedig a mesterségesen akkumulált válság miatt jól jön a gyors bevétel. Arra sem árt emlékezni, hogy mikor, honnan és hogyan indult az állítólagos sertésinfluenza. Ez sem veszélyes az emberre, ha a húst sütve-főzve esszük.
  A járványügyi esetek vizsgálata azt mutatja, hogy ha valódi lenne a H1N1 járvány, már százmilliók lennének betegek, s ha valóban olyan veszedelmes kór lenne, a halálozás is hatalmas méreteket öltene, ugyanis ma már sokkal gyorsabban alakulhatnak ki világjárványok. Ezzel szemben a megbetegedett és elhunyt emberek sok-sok egyéb, önmagában végzetes betegséggel küzdöttek. Ilyen legyengült szervezetnek egy magas lázzal, esetleg tüdőgyuladással, gyomor rendellenességgel járó betegség végzetes lehet. Ellenpélda (hogy egyáltalán nem egy veszedelmes kórral állunk szemben), hogy a minap megbetegedett tizenhárom éves kislány állapota szépen javul. Csak mellesleg jegyzem meg, Ukrajna esetében eleinte nem H1N1-ről beszéltek, csak ukrajnai járványról.
  Állítólag megvizsgálták az oltószer biztonságát, mégis kétséges, hogy adható-e várandós nőnek, de nem javasolt csecsemőnek (az anyja hasában épp úgy megkaphatja),…
  Mióta e “szép új világunkban” a pénz az úr mindenek felett, nem érdemes beugrani mindenféle riogatásnak. Alaposan meg kell nézni, vannak-e ellentmondások, mert akkor valakik hazudnak!

  • Kedves infectológus előttem szóló, a csecsemőknek 1 éves korukra lesz valamicske immunrendszere, amivel válaszolni tudna az oltásra, addig csak anyutól van, placentán illetve anyatejjel, tehát oltani….oltani…..oltani……. Várandósoknak meg pláne: anyuci immungyenge, ugyanis különben kilökné a magzatot, ha meg rosszindulatú akarok lenni, ha megszületett a baba, jó hogy szenvedett vele annyit, hogy aztán vérzéses tüdőgyulladásban, gyógyszer hiányában végignézheti ahogy meghal. Lehet hogy csak 1000-ből egy, de akit majd érint, annak Ő lenne a legfontosabb. Lehet utólag szembeköpni magukat. Gratula.

   • Kedves “várandós”!
    Először is minden tiszteletem az öné! Boldog vagyok, ha várandós kismamát (már a kifejezés is gyönyörű!!!) látok.
    Egyetértek, egyetlen tragédia is sok! Önnek meg van minden lehetősége, hogy döntsön, s védje – ahogy szükségesnek érzi – születendő gyermekét.
    Azonban ezzel, s a szörnyű, ám csekély számú egyéni tragédiával nem lehet zsarolni a társadalmat. Az nem tisztességes, hiszen (bár egyénileg a szülőnek a gyermeke a legfőbb kincse – normális esetben) társadalmi szinten a nagy számok érvényesek egy járvány veszélyességét illetően.
    Köszönöm hozzászólását, maradok tisztelettel: egy honfitársa

 18. Ugy látom senki nincs tisztába a mostani vírus veszélyével. Megpróbálom érhetően leírni. Nem az emberi immunrendszer a gyenge és azért hat ránk így, pont fordítva. Ez a virus pontosan azokat érinti rosszul akiknek erős az immunrendszere. A túlzott heves védekező reakciókba halhat bele az ember (mint ami a láz, hőemelkedés is), és bármilyen furcsa így azok halhatnak bele akiknek jó a védekező rendszere. A vírus lényegében nem veszélyes, a haláleseteket a saját erős védekező rendszerünk okozza.

 19. Ha nem is az egészet, de a java részét elhiszem ennek a cikknek. Már az elején is gyanús volt. Nem értettem miért nem vezetnek be karantént Mexikóba?! Miért hagyják elterjedni a vírust? A fent leírtak miatt! Nem lett volna ésszerű döntés megakadályozni azt amit ők indítottak el. Most meg börtönnel fenyegetik a józanul gondolkodó embereket, ha kimondják az igazságot a mocskos oltásukról.
  Ha nem is kiírtani akarnak, de órjási üzletet láthattak a sertésinfluenzában a kitalálói.

 20. Miért titkosították a szerződést,ha minden rendben van?Erre kell válaszolni,nem birkaként baromságokat bégetni!A hemagglutinin1neuraminidáz,vagyis H1N1 természetes körülmények között nem jön létre,és ez egy egyszerű A típusú influenza,ami semmivel nem veszélyesebb,mint a többi.

 21. Kedves “Vladek”‘!Először is,írjunk MAGYARUL,ha véleményt akarunk mondani:hol kérdésre:”-ban-ben”,hová kérdésre:”-ba-be.”Tanuljuk már végre meg!!!(tisztába???!!!)
  És ha jól,tudom,és jól tudom,kizárólag olyanok haltak bele ebbe,akiknek egyébként is valami súlyos betegségük volt.Tessék utánanézni.
  A parlagfű történet pedig a következő.Ez a növény semmivel sem veszélyesebb,mint a többi gyomnövény,viszont igen gyorsan terjed.Tehát ha a szegény földtulajdonosoktól jó nagy bírságokat(akár milliókat is)behajtanak,kénytelenek lesznek olcsón eladni a földjüket,amire aztán mindjárt le is lehet csapni.Ennyi…

 22. Üdvözlök mindenkit a fórumon!
  Én éppen tegnap oltattam be magam és semmi bajom még nincs .Gyenge izomlázszerű érzésem volt ma délelőtt .Megjegyezném ,hogy korábban soha nem oltattam magam be az influenza ellen .Most 38 éves vagyok és úgy döntöttem megteszem lesz ami lesz.

 23. Csak semmi pánik!
  Amiről itt szó van, az PÉNZ, PÉNZ, PÉNZ! Egyébként mindenféle gyógyszergyártás erről szól, csak nagyobb hagyománya van, ezáltal “hozzászoktunk”. Majd így lesz ez a vakcinákkal is.

 24. Üdv mindenkinek.
  Ebben az esetben sokminden lehetséges és sokmiden a világ hátamögött zajlik. Ez így volt és, ha így marad talán megismerkedhetünk pár horrorfilm ílysztő szörnyeivel. Vagy talán nem.
  (Mi csak találgatni tudunk és reménykedni, hogy a fejesek jó döntéseket hoznak.)

 25. Kérdem én már anyit hallottam hogy tanácstalan vagyok van egy 10éves kislányom és most vagyok 6honapos terhes akkor mit csináljak oltassak vagy nem???Állitolag már járvány van akkor mi a helyes???

  • Kedves Marcsika!
   Kérdezze meg saját körzeti orvosát, hogy beoltatta-e a saját gyermekét ezzel az oltóanyaggal. Ez a káoszban a legstabilabb pont, ami megnyugtathat egy szülőt. Ami tény: soha nem tesztelték a vakcina közép- és hosszútávú hatását (csak azt bizonyították, hogy immunreakciót vált ki az emberben, ezzel szaladgálnak körbe, hogy juj, de hatásos, pedig a hígított tyúkx*r is megtenné ezt). De komolyra fordítva: Felelősen gondolkodó, gyermekes orvost kell kérdezni. Személy szerinte eszem ágában nincs oltatni magam, a családom. Semmi garancia nincs rá, hogy tavasszal nem “jön” majd egy új kór, mondjuk.. hm… légyvírus, vagy szúnyog, az tuti védhetetlen, és kiválóan alkalmas az új rémisztgetésre. Higgadt elemzés, vitaminok, alapvető higiénia, kevesebb pánikhírhallgatás = okos döntés. A legjobbakat!

 26. Szerintem van valóságalapja. De túl sok az információ és nem tudjuk hogy melyik igaz és melyik nem. Mindennek ami a médiában (legyen az rádió, tv, internet) egy a célja, hogy lehülyítsék az embereket, így azok nem látnak be majd a politika színfalai mögé.
  Sajnos erről szól minden. És a baj az hogy az emberek nagy részét már sikerült lehülyíteni.

 27. Én is sokat töprengtem azon, hogy oltassam magam, vagy ne. 36 éves vagyok, eddig szezonális védőoltást nem kaptam, mindig “magam gyűrtem le” az éppen megkapot náthát, influenzát, ki tudja épp mit. Csakhogy most már apuka vagyok, így nagy felelősség van a vállamon. Pontosabban egy 18 hónapos kislány élete és jövője. Rengeteg fórumon jártam, cikket olvastam, illetve híradást néztem. Beszéltem több orvossal, ápolóval is. Végül is úgy döntöttem tartozom a lányomnak annyival, hogy beoltatom magam. (Megj.. feleségem hasonló cipőben jár.) Én pontosan egy hete adattam be magamnak a H1N1 elleni oltást, de a szezonális továbbra sem. Viszont a gyereket nem fogjuk beoltatni, mivel neki még nincs olyan immunrendszere, ami (véleményem szerint) megbírkozna egy mesterségesen beadott gyengített vírussal. Megpróbáljuk őt úgy megvédeni, hogy legalább mi ne vigyük haza. Nekem egy kisebb hőemelkedésemen kívül (eddig) semmi bajom, remélem továbbra sem lesz.
  Én személy szerint terhes nőknek sem adatnám be, pont a magzat, anyukat közötti kapcsolat miatt.
  Úgy gondolom, hogy mindenkinek szive-joga maga dönteni, hogy beadatja-e az oltást, vagy nem, de szerintem nem szabad játszani a gyermekein, illetve a még fejlődésben lévő magzatok életével. Továbbra is fontosnak tartom a higiénés környezetet (de nem a burok alatti életet értem itt), többszöri kézmosás, sok vitamin, illetve mindenkinek ajánlom a napi egy pohár jó minőségű fehérbor fogyasztását.
  A végigolvasott sok hozzászólás késztetett arra, hogy én is elmondjam a véleményem.

 28. Kedves kovipepe. “Gyakorló”, kétgyermekes apaként maximálisan egyet értek Önnel, a gyermekek életével nem szabad játszanunk. magam is odafigyelek gyermekeim, lakásunk higiénés biztonságára, jó minőségű vitamint fogyasztunk, kiváló gyermekorovst találtunk, aki szintén gondját viseli a kicsiknek extreémebb esetekben. Ám felelsősségem odáig is kiterjed, hogy nem adatok be gyermekeimnek rossz esetben kártékony, jobb esetben szükségtelen, de a szervezetüket mindenképp megterhelő , bizonytalan hátterű, összetételű oltóanyagot. Ne értse félre, mindenkinek a maga joga megítélni, mivel kezelteti, vagy nem kezelteti magát, de személy szerint jobban bízom egy olyan immunrendszer védelmében, amely generációkon át (az elmúlt századok, évezredek során mindannyiunk összes felmenője megérte minimum az ivarérett kort, akár igen durva időkben is, – hisz különben nem volnánk ma itt) fejlődött, állt szolgálatban, semmint valami féle vegyi vakcinában, aminek a hatása minimum kérdéses. Lehet, hogy félreérthető leszek, de inkább lássam a gyerekeimet náthásnak, esetleg pár napig szenvedjenek a hőemelkedéstől, mint hogy higanyacetátot meg állati nyirkokból kivont, úgy-ahogy legyengített vírustörzseket lövessek beléjük. Fejfájás? láz? torokkaparás? levertség?Ugyan! Mezei influenza-tünetek.
  Túléltük eddig és túl fogjuk eztán is. És ha fél év múlva megint új betegség “bukkan fel’? megint szaladunk oltani? A legjobbakat.

 29. Kedves Darius! Attól függetlenül, hogy mi a véleményem az oltással kapcsolatban, van egy logikai bukta az alábbi általad leírt sorokban: “személy szerint jobban bízom egy olyan immunrendszer védelmében, amely generációkon át (az elmúlt századok, évezredek során mindannyiunk összes felmenője megérte minimum az ivarérett kort, akár igen durva időkben is, – hisz különben nem volnánk ma itt) fejlődött”… gondolj bele! 1918-ban a Spanyol nátha tombolásának idején is lehetett egy ember (olyan pont mint Te), aki ugyan ezt az érvrendszert állította fel, majd találkozott az immunrendszere egy olyan vírussal amivel addig soha és Ő is növelte annak a 21nehány millió áldozatnak a számát amit az újfajta vírus megölt. A helyzet az, hogy a vírusok is fejlődnek (ahogy a mi immunrendszerünk is), csak ők egy lépéssel előttünk járnak… mi pedig szelektálódunk. Igaz, egyre nehezebb dolguk van mióta az orvostudomány mindenféle antibiotikumot és vakcinát felfedezett (hála a kémiának, mikrobiológiának), de a helyzetük nem reménytelen. Bizonyára emlékszel még olvasmányaiból a középkorban végig söprő két nagy pestis járványra (hogy a kisebb járványokról ne is beszéljek)… No, az ott természetes szelekció volt! (az akkori Európa lakosságának 2/3-a bele is pusztult). A Spanyol nátha túlélői is a szelekció “eredményei”. Azóta viszont ez a vírustörzs is mutálódott (fejlődött, hogy úgy mondjam… H1N1-é). A teljes bizonyosság hiányában várjak-e arra, hogy a szervezetem majd legyűri a járványt (nem cak ezt, bármelyiket), mert mert rendelkezem olyan génmutációval amely védetté tesz ellene, vagy éljek az orvostudomány (ámbár meglehetősen kétes) eredményével és menjek biztosra… Jöjjek-e le a fárol-e. Röviden 🙂

 30. A mai napon már megfogadtam,hogy nem szólok hozzá,de most mégis megteszem,mert nagyon sokan reagáltak a cikkre.De rövid leszek!!!Előszöris nem tudom,hogy a cikkirónak igaza van-e,vagy sem.De mint gondolkodó ember felteszem a kérdést: 1./Miért irna egy cikket (és látható,hogy van hozzá “gógyija”!!),csak azért-e,mert feltünési viszketegsége van,vagy azért,mert a tudását szeretné másokkal megosztani ?2./ Igaz-e, hogy a föld “túlnépesedett”,és ennek érdekében “valamit” tenni akarnak? 3./ Mindenki tudja,hogy a fegyverg yártás után a legnagyobb bevétele a gyógyszeriparnak van,és újabbnál újabb készitményeket dobnak a piacra a bevétel emelésére-igaz-e ez a megállapitás?
  4./ Igaz-e,hogy akiket kórházban ápolnak az új influenza miatt,azoknak volt más betegségük is,tehát a szervezetük védtelenebb volt,mint egy egészséges emberé?
  És ez csak 4 kérdés, meg kell válaszolni mindenkinek saját magának!!
  Egyet tudok: az immunrendszert kell megerősiteni!!!pl:
  dr.Theisz féle Echinacea cseppel,vagy amit én évek óta használok,és nem antibiotikum,hanem homeopátiás szer (a használati utasitási megtalálható a dobozában!!) az Oscillococinum!!! Volt eddig is mindenféle járvány,és az én családom mindig meguszta.Mindenkinek jó egészséget kivánok!!!

 31. Kedves Evaanyu!
  Teljesen egyetértek! Évek óta használjuk szezonban az Oscillococinumot és egy orröblítő tartályt melyet természetes sóból előállított sóoldattal(1-2%-os) töltök fel. Naponta 2x, reggel indulás előtt és lefekvés előtt használom.Természetesen lehet többször is! Az elmúlt hónapban többször “környékezett” valami mert kapart a torkom stb. szokásos tünetek,de csak órákig tartott. De sajnos már ott tartunk, hogy “komoly szakemberek” azzal riogatnak,hogy az erős immunrendszerű emberek a legveszélyeztettebbek!!!Ez már több cikkben és híradóban is elhangzott! Komolyan mondom megáll az ész!!! Én nem beszélek le senkit, de azért ez a hihetetlen dömper ami megy ebben a témában az már gyomorforgató! Az egészségügyi főnök kijelentette a híradóban több mint egy hónapja, hogy amennyiben nem oltatja be magát a lakosság úgy 1 hónapon belül 3 millió(!) beteg lesz! Nos letelt az 1hónap(!?) Minden híradó az influenzával kezdődik, vajon az elmúlt években amikor évente több tucat ember halt meg Magyarországon influenza szövődményben, azt miért nem mondta be egyenként a híradó? Mi ez ha nem egy tudatos félelemkeltés!
  Nézzünk körül már egy kicsit körül a környezetünkben, valóban annyi betegről tudunk a környezetünkben, hogy arányban van a híradásokkal?
  Amikor pár éve felbukkant az Ebola Romániában, volt néhány megbetegedés (ott), aztán mintha elvágták volna. Szivacsos agyvelő gyulladás, madárinfluenza, AIDS.
  Természetesen ezek mind léteznek! Nem is azt mondom, hogy nem kell vele foglalkozni, de az előbb felsoroltak mintha nem is léteznének ma már a media szerint! Ugye milyen érdekes ?Odadobják nekünk ez aktuális gumicsontot aztán mi meg szépen rácuppanunk!!! Beszél arról a híradás, hogy hányan halnak meg naponta csak Magyarországon gyógyszer mellékhatás következtében, vagy az egészségügyi ellátás hiánya miatt? A stressz miatt amit az emberek naponta átélnek a munkanélküliség miatt, hogy hány embert sebesítenek meg az utcán, hogy milyen élhetetlenné kezd válni az élet, ezekről beszélnek ilyen hihetetlen intenzítással??? Természetesen aki meghal a H1N1 szövődményben az számára és a családjának a 100% ! Én csak arra világítok rá ,hogy intézményesen rémísztgetik az embereket, ha itthon véletlenül nincs valami tragikus hír, akkor gyorsan bemondanak valamit a világ túlsó feléről!
  NE rágjuk állandóan a szándékosan odadobott gumicsontot, és nézzünk, hallgassunk naponta csak egy alkalommal híreket és kerüljük ezeket a dolgokat a neten is!
  “CSAKAZÉRTIS” őrizzük meg a nyugalmunkat és a hitünket!
  MINDENKINEK JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!!!

 32. Kedves Darius!
  Sztem félreértett engem! Én sem oltatom be a gyerekemet, csak mi magunk kaptuk meg a véltőoltást! Ezzel próbáljuk meg elkerülni, hogy ha esetleg megkörnyékezne minket is az új vírus, legalább ne vigyük haza! Ezen kívül mint már írtam mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy beadatja magának, vagy sem! Szerencsére a “kicsi” jó immunrendszerrel van megáldva, eddig egy-két meghülésen kívül semmi komolyabb baja nem volt. Még egy módon próbáljuk elkerülni ezt az egészet, nem visszük őt olyan helyre, ahol sok ember van összezárva! (de nem tartjuk burokban, mert azért be kell nyelni némi bacit, hogy rendesen működjön a védőrrendszere)!
  Üdvözlettel!

 33. A média a legpusztítóbb járvány mely ellen a legolcsóbb oltás az, ha kidobjuk a televíziót, kikapcsoljuk a rádiót és nem olvasunk hülyeségeket az interneten. A legnagyobb hazugság az, hogy elhitetik az emberekkel, hogyha kimaradnak a “híradásokból” (melyek mind manipuláltak) akkor kimaradnak az életből, és majd néznek hogyha tragédia történik velük. A véleményem az, hogy akármilyen intelligens is valaki, a “híradókból” nem fogja tudni kiszűrni az igazságot. Olyan mértékben folyik a manipulálás pszichológiai fegyverek alkalmazásával, hogy ez lehetetlen. Tájékozódjon mindenki a maga környezetében, használja az internet, de az igazságot megismerését ne ezektől várja. Szerintem az a legsiralmasabb, hogy ide juttatták az emberiséget, hogy internetes fórumokon kérdezősködnek az emberek hogy beoltsák magukat vagy sem, mert az orvosokban már ennyi bizalmuk sincs. Megsúgom: ez a cél. A totális dezinformáltság és bizalomhiány. Ha ezt sikerül hisztérikus magasságokba emelni, az emberek maguk fognak követelőzni egy újabb diktatúra után, csak valaki mentse már meg őket ettől a lehetetlen világtól, helyzettől. Majd akkor előállnak a világ “megmentői” és „becsipeznek” bennünket. Akkor már nem lesz több gondunk, mert onnantól fogva újra megmondanak majd mindent hogyan csináljunk. Mint a kommunizmusban. Akkor nem okoz majd több fejfájást a gondolkozás. Összeesküvés elméletek? Emberek, ébresztő, mégis merre halad szerintetek ez a világ?

 34. Kedves Honfitársaim! Én csak egyet mondok: NE OLTASSÁTOK BE MAGATOKAT!

 35. A mostani veszedelmes vírusnak a halálozási mutatója 0,007 és 0,045 százalék közötti.
  Csak úgy hasonlításképpen, a dohányzással kapcsolatban 77-en halnak meg naponta Magyarországon! Ez a média általi agymosás már kezd szánalmas lenni… Szerintem nincs semmilyen háttérhatalom csak simán az emberi egoizmus, kapzsiság. Ez az igazán veszedelmes vírus. Ezt kellene kiíratni 🙂

 36. Visszahívtak 800 ezer H1N1 elleni vakcinát az USA-ban
  * MTI
  2009. december 15., kedd 19:53
  “”””Az amerikai egészségügyi hatóságok 800 ezer adag H1N1 vírus elleni vakcinát hívnak vissza, mivel az nem biztosít megfelelő védelmet az influenza új fajtája ellen – közölte az országos betegségmegelőzési központ (CDC).””””
  A Sanofi Pasteur által gyártott ellenszérumok a legutóbbi vizsgálatok szerint nem biztos, hogy elég erősek a vírussal szembeni védelem kialakításához.
  Olyan, injekciós szérumadagokról van szó, amelyeket 6 hónapos és 3 éves kor közötti gyerekek beoltására szántak. Egészségügyi szakemberek azt tanácsolják: az ilyen korú gyerekeket kétszer oltassák be, a második oltás egy hónappal kövesse az elsőt.

 37. Én és 3 fiam nem oltattunk.
  A fiam osztályában mikor beoltottak 5-6 gyereket ,rá két hétre szinte mindenkin végigsöpört egy influenza,én is kaptam belőle.Hamar legyűrtük.
  Azt gondolom,ha nincs járvány,majd ők csinálnak .

 38. Minek ölik az embereket, hullanak azok maguktól is (éhínség, háború, stb..)

 39. A parlagfű és az üröm iránt allegiás emberek panaszai napról-napra erősödnek. Gyakorlott allergiások tudják, hogy a nyár végi dinnye- és paradicsomszezon alatt a tüneteik erősödhetnek, sőt újabb tünetek jelenhetnek meg. Ez az úgynevezett keresztallergia jelensége miatt van így. http://www.homeopatialap.hu/kereszt.htm

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Geönczeöl Gyula: Kit "magyarosíthatott" Szent István?
"Át kell adni a jogokat a magyar nemzetnek!" – MSZ sajtótájékoztató a Kurultáj után
Néhány gondolat 1 nemzetieskedő köcsögtől – avagy muszáj mindenütt kötelezővé tenni a hamburgert?
Close