A hatalom packázása

Megdöbbentő levelet kaptunk tegnap! Egy elképesztő aljasságra derült fény, ami azt jelenti, hogy a bíróság azt tesz, amit akar! Nincs fölöttük semmi kontroll…, hogy betartják-e a törvény előírásait, vagy sem, nem érdekes! Egészen megdöbbentően rajzolódik ki az, hogy miként “védik a “mundér becsületét”, miközben látszik, hogy törvénytelenségek sokaságát hajtja végre a hatalom! Mert ezt teheti! Nem veszik komolyan, hogy legfőbb hatalom, a népé! Ezért kell időnként magához térítenie a hatalmon lévőket, hogy pozíciójukat a néptől kapták.

Egészen elképesztő, amit a hatalom megenged magának! Döbbenetes, hogy a törvényesség leple alatt ilyen dolgok megtörténhessenek.

Hirdetés

Ez tipikusan az a helyzet, amikor a hatalom azt tesz, amit akar!

Ami pedig Schmitt Pált illeti, nem is volt várható tőle semmi érdemleges dolog. Ő csak élvezi a köztársasági elnöki szerepet, de minek? Egyáltalán, miért kell köztársasági elnök, amikor úgyis a kormány bábja? Ha annyira nem tudják hova tenni azt a pénzt, amit erre a bohóc szerepre pazarolnak, adják nekünk!

(NIF szerkesztő)

Tisztelt Szerkesztőség !

Köszönöm megtisztelő válaszadásukat, annak megfelelően igyekszem a jogi procedúrámat leírni. A velem történtek egy regénybe illő történetnek is megfelel, és vérlázítónak tekinthető.

Természetesen nem hagyom, – ha kell egy talicska sz….-al – megyek  az Igazságszolgáltatás elé, hogy a nagy nyilvánosság elé tudjam tárni azt, hogy napjainkban:

                               milyen az úgy nevezett IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS !!!

A történet a következő:

2005-ben indult még el, amikor édesanyám halálát követően szereztem tudomást, hogya 6 millió Ft-ot érő panellakása eltartási szerződéssel a “volt” nővérem nevére került.

Az eltartási szerződést, amikor megtekintettem, az aláírásokat értékeltem rögtön tiszta volt számomra, hogy azt nem édesanyám írta alá…

A Siklósi Bíróságon szerződés érvénytelenítése jogcímén polgári peres eljárást kezdeményeztem “felperesként”, ahol rögtön elfogultságot jelentettem be, mivel a helybeli ügyvéd, aki készítette az eltartási szerződést, az napi kapcsolatban volt a bírákkal, de nem utolsó szempontból az elfogultság bejelentése azért is volt indokolt részemről, mivel az ügyvéd előtte bíró volt. /Tehát bíróból lett ügyvéd, és így egyértelmű volt számomra, hogy úgyis védeni fogják/.

Ez be is bizonyosodott, kérelmemet elutasították úgy a Siklósi Bíróságon, mint ahogy a Baranya Megyei Bíróságon is, de ez várható volt!!!  /igaz a közmondás, hogy kutya a kutyát nem bántja/

Az eljárás kezdetét vette, a Földhivatalhoz benyújtott szerződést a bíróság elküldte írásszakértőztetésre, majd onnan visszajött, hogy HAMIS azt nem az eltartott írta alá.

Természetesen az alperesi védelem ezt nem fogadta el, kérte hogy legyen elküldve egy másik írásszakértőhöz is.  A második Igazságügyi írásszakértő ugyan csak azt állapította meg, hogy HAMIS.

A tárgyalások során én az alperesi védelemnél észre vettem egy ugyancsak eredeti aláírású szerződést, amire rátekintve rögtön láttam, hogy az HAMIS lehet, kértem is annak is az írásszakértőztetését, amire ugyan csak kettő írásszakértő megállapította, hogy az is HAMIS !

Képzeljék el, ekkor az alperesi védelem elő állt azzal, hogy van egy harmadik szerződés eredeti példányban, itt már nevetségessé vált az ügy, de a bíró helyt adott annak, hogy jó akkor ezt is írásszakértőztetjük. Erre végre az jött vissza, hogy azt az eltartott írta alá.

Nem nevetséges, hogy három szerződést kell bizonygatniuk, hogy egy jó legyen belőle, hogy meg tudják védeni az ügyvédet /a volt bírót/?

Felháborító, hogy kiderül arról a szerződésről, hogy hamis, amit közokiratként felhasználtak a Földhivatalnál, és nem nyer az ügy jogorvoslatot!!!

A Történtek kapcsán a Pécsi Rendőrkapitányságon közokirat hamisítás büntette miatt feljelentést tettem, meg is neveztem az ügyvédet. A RK-ság újbóli írásszakértőztetést hajtott végre, és ugyancsak az derült ki, hogy hamisak a szerződések. A Pécsi Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal is élt !!!!!!!!!

Képzeljék el, hogy a Pécsi Városi Ügyészség azt is megszüntette, bizonyíték hiányában. Nem nevetséges, hogy kettő írásszakértő leírja, hogy hamis az ügyvéd által készített szerződés és nem bizonyítható!!!      VÉRLÁZITÓ !!!!!!!!!!!

Ami még felháborító, hogy a bírósági jegyzőkönyvekbe sok estben nem az elhangzottak lettek rögzítve, de ezt hiába kifogásoltam, mintha a falnak beszéltem volna.

Ami még komoly említésre méltó, hogy volt kirendelve orvosszakértő is a beszámíthatóságot illetően, ott is az történt, hogy a kezelő orvos leírta, hogy nem volt beszámitható. A bíróság előtt nyilatkozó orvosszakértő ugyancsak kétesen nyilatkozott, de a bíró már azt írta le, hogy beszámítható volt.   Egyszerűen felháborító, bármit indítványoztam, semmit, de semmit nem hagytak jóvá, persze mindazért, hogy tudják védeni az ügyvédet!!!

Úgy a Pécsi Rendőrkapitányság, mint az orvosok, gyógyszerészek is mondták, hogy ne hagyjam az ügyet, mert ezt nem szabad ennyiben hagyni.

A Bíróság a keresetemet elutasította, amit ÉN természetesen nem hagytam, és nem is fogom hagyni. A II. fokú bíróság elmarasztalása után a védő ügyvédem felülvizsgálati kérelmet terjesztett elő a Legfelsőbb Bíróságra 2009-ben, de már akkor közölték velem, hogy lehet hogy 1-1.5 év, amire lesz döntés a Legfelsőbb Bíróságon, de már ekkor fű alatt közölték velem a jogászok, hogy teljesen felesleges minden, mert úgyis elmarasztalnak. Megjegyezték, hogy MIT GONDOLOK ÉN majd nekem hagynak igazat, és egy ügyvédet / egy volt bírót/ elítélnek, stb.?

A Jósoknak Igazuk lett!!!! Képzeljék el mi történt a Legfelsőbb Bíróságon. Elutasították az ügyemet. A végzést 2010 Júniusában kiküldték az első fokon eljáró siklósi bíróságnak, de ők arról nem tájékoztattak, vagyis nem küldték meg a végzés egy példányát részemre, de nem hogy csak nekem NEM, hanem a védő ügyvédemnek sem, aki hivatott volt arra, hogy a felülvizsgálati kérelmet benyújtsa.

MI EZ, HA NEM VÉRLÁZITÓ??????????

Még az utolsó pillanatban is az első fokon eljáró siklósi bíróság bebizonyította, hogy úgyis megvédi az ügyvédet, azzal hogy nem küldte ki se nekem-se az ügyvédemnek a Legfelsőbb Bíróság végzését, ÉS ÍGY A STRASBOURG-i Bírósághoz nem tudtam jogorvoslattal fordulni, mivel a jogszabály meghatározza, hogy 6-hónapon belül nyújthattam volna be keresetet az európai bírósághoz.

A 6 hónapos idő kifutásra is úgy derült fény, hogy ÉN ez év februárjában felhívtam az ügyvédemet, hogy hol tart az ügy, és Ő erre fel bement a siklósi Bíróságra, és ott közölték vele, hogy ez már réges-rég lejárt ügy!!!

Az ügyvédem hivatalosan kikérte a Legfelsőbb Bíróság végzését dátum szerint, ami mi nem bizonyítja azt, hogy SULYOS HIBÁT KÖVETET EL a siklósi bíróság, amikor ezt nem küldte ki se nekem-sem pedig az ügyvédemnek, természetesen ennek meg volt az oka a siklósi Bíróságnak!

Jogászokat, “nem egyet, sem kettőt” megkerestem, és szigorúan azt tanácsolták, hogy ezzel a cselekedettel súlyos hibát követek el, mivel most már sem én, sem a bíróságok nem tehetnek semmit az európai bíróságnál.

Ezzel a cselekedettel / TÖRVÉNYSÉRTÉSSEL/ jogaimat sértették, mivel a jogorvoslati lehetőségemtől kizártak, és ezzel jelentős anyagi kárt okoztak, mivel nem tudtam bebizonyítani igazamat ezért peren kívüli KÁRTÉRITÉSI igényt terjesztettem elő az Igazságszolgáltatási Tanács HIVATAL Vezetője felé, mivel Ő hivatott a bíróságok által okozott kártérítésben eljárni!

A kártérítési igényemet 2011. április 07-én ajánlott levél feladásával jutattam el az Igazságszolgáltatási Tanács Hivatalához, de nem meglepő módon még a mai napi válaszadásra sem méltattak, pedig 30 napos határidő mindenkit kötelez, még annyit sem küldtek, hogy szíves türelmet az ügy kivizsgálás alatt van. Részemről most már semmise meglepő, mert ez az úgy nevezett igazságszolgáltatás annyira független, hogy azt tesznek amit csak akarnak!! Ítélkeznek úgy ahogy akarnak – senki de senki nem felügyeli !!!! EZÉRT TART ITT AZ ORSZÁG !!!!!!!!!!!!!!!!

A Köztársasági Elnök Úrhoz intézett levelem csak annyi volt, hogy tájékoztattam a történtekről, ezt azért is tettem meg, hogy tudomására hozam azt, hogy ilyen Bíróságok járnak el a KÖZTÁRSASÁG nevében, a KÖZTÁRSASÁG szót sértik, amikor ilyen ítélethozatallal ezt a szót a szájukra veszik a bírák.

A Köztársasági Elnök Úr válaszában azt írta, hogy Ő is bízik abban, hogy ügyem rendeződik, itt gondolom arra tett utalást, hogy várjam meg az Igazságszolgáltatási Tanács Hivatal Vezető Asszonyától a döntést, mert ÉN legalábbis már csak ebben bízom.

Bizakodva várom megkeresésüket.

Facebook hozzászólások


0 thoughts on “A hatalom packázása

 1. Jellemző magyar tesvériség! Meglopja saját testvérét, az meg perel! A szülő nem kell, csak az örökség a potya! Kutyák marakodnak a koncon, ügyvéd úr, jobbról üt zsebire, nekem fütyül! Arany Jánnos megírta!

 2. Ez a történet több, mint elképesztő. A helyzet pikantériája az, illetve inkább a szörnyű valóság, hogy Magyarországnak nincs kormánya, nincs miniszterelnöke, köztársasági elnöke, nincsenek miniszterei, bírái, ügyészei, csak magukat annak nevező hazaáruló, és zsidó seggnyaló, gerinc-jellem és erkölcs nélküli, közpénztolvaj bűnözőkből álló csürhe népsége, akik nem hatalmat, közfunkciót, és az átlag sokszorosát elérő jövedelmet érdemelnek, hanem minimum tarkólövést. Orbán, Gyurcsány, és még jó egypár főkolompos fejét úgy szét kellene lőni, hogy több irányból át lehessen látni rajtuk. Habár magyarok millió már rég átlátják ezeknek a férgeknek az aljasságait, trükkjeiket. A húsz éves trágyadomb érintetlenül bűzölög a magyar nép felett, fegyveres eltakarításuk nem várhat tovább.

 3. Teljesen egyetértek a cikk-levél írójával.
  Ez így megy a jelenlegi Magyar országon, a hazudozónak, csalónak rablónak igaza van, a munkából tisztességben élőnek nincs és nem is lehet igaza!
  Főleg nem a bíróságokon, rendőrségen.
  Mikor az ember kínjában már csak vigyorog a tárgyaláson akkor a bíró még meg is fenyegeti, hogy a bíróság megsértéséért figyelmeztetésben, bírságban sőt elzárásban is részesítheti az átvert áldozatot.
  Nekem is volt egy szaftos kis ügyem én 2,5 év után feladtam a harcot és fizettem mint egy fél hülye katonatiszt a kuplerájba. ( és úgy is éreztem magam, bár katonatiszt nem voltam de nem is leszek, de a többi részlet áll! )
  Csak csodálom a cikk írójának kitartását és naivságát.
  A kitartását azért mert még mindig bírja idegrendszerrel és erővel.
  A naivságát meg azért mert azt hiszi,hogy ebben a paraziták által vezérelt országban magyar embernek igaza lehet, egy nyakkendős bűnözővel szemben.
  Áldás és békesség minden MAGYAR ember részére!
  http://www.youtube.com/watch?v=dgexftf7Hl0

 4. Köszönöm ezt a szép zenét.
  Remélem egyszer megérjük, hogy a főmédiumokban is hallható lesz.
  Persze ehhez el kell zavarni a magyarellenes média “szagértőket”.

 5. Nem létezik olyan, hogy magyar igazságszolgáltatás. Ügyvédek, bírák, ügyészek egy nagy maffia tagjai.
  Abban érdekeltek, hogy a pereket végnélkül elhúzzák. Rossz törvényekkel, rossz emberek teszik tönkre a becsületes emberek életét.

 6. Nem meglepő ,hogy igy mennek a dolgok!!!!
  Mindenek elött csak meg kell nézni a Móri ügyet,és
  az árulkodik az Igazságszolgáltatásról.
  Az volna a jó ha az ügy Szerkesztője visszatérne,hogy hogyanis alakult az ügy,mi lett a vége.Kiváncsian várjuk,mint olvasók,hogy az Igazságszolgáltatás egyszer már tükörbe néz,és helyre hozza büneit!

 7. Mit vár az ember ettől a szemét-mocskos Igazságszolgáltatástól!
  Moderáltan fejtettem ki a véleményemet,ha nem moderáltan írtam volna úgy mást írtam volna!!!!!

 8. Gazember banda az egész Igazságszolgáltatásnak nevezett társaság !!!!!!!!!!
  Mároki Jenő
  Kedves Mároki úr!
  Jobb, ha hozzá szokik, hogy Magyarországon ma nincs igazságszolgáltatás, csak jogszolgáltatás!
  Emellett még legfeljebb gazságszolgáltatásról beszélhetünk, hisz kapjuk is rendesen! (H)íradmin

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Országbénítás
Megdöbbentő valóság
Mózes mai csodája?
Close