KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A gettókban is ellenőrizzék a kéményeket a hatóságok

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
szabálytalan kéményA gettók lakóit is kötelezzék a hatóságok a megfelelő kémények kiépítésére – ezt kérte hétfői sajtótájékoztatóján Szemes István, a miskolci önkormányzat városüzemeltetési bizottságának jobbikos tagja. 

Mint mondta, Miskolcon is alkotmányos alapjog a tiszta levegőhöz való jog. Ennek ellenére nagyon sok helyen a lakhatásra alkalmatlan építmények részeként füstelvezetésre alkalmatlan kémények is épülnek úgy, hogy az elkerüli a hatóságok figyelmét. A történelmi Avason például térfigyelő kamera alatt épülhetett fel illegális építmény szabálytalan, engedély nélküli füstelvezetővel úgy, hogy az semmilyen hatósági eljárást nem vont maga után.

Szemes István jelezte, ezekben az esetekben nemcsak az „kémények” vonatkozásában kell hatósági eljárást indítani, de gyermekveszélyeztetés miatt is, ami a családi pótlék megvonását és a gyermek kiemelését is maga után kell, hogy vonja. Miután a hatóságok nem akarják észrevenni a jogsértő állapotokat, a Jobbik a törvénytisztelő többség védelmében folyamatosan megteszi a szükséges bejelentéseket a hivatalos szervek felé.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “A gettókban is ellenőrizzék a kéményeket a hatóságok

  1. Bizony, akinek csak joga van, annak legyen kötelessége is.
    Elég szégyen, hogy Magyarországon a törvények nem mindenkire vonatkoznak.

    Baumag

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: