KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A fősodratú média nem igazán számolt be róla: Felavatták Koszorús Ferenc második világháborús hős szobrát a budai Várban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tudomásunk szerint csupán az Infórádió, és a Magyar Nemzet, többnyire az MTI híradására hagyatkozva foglalkozott az eseménnyel, ahol beszédet mondott Kövér László házelnök és Hende Csaba honvédelmi miniszter is. 

Kövér László, az Országgyűlés elnöke, ifj. Koszorús Ferenc, a világháborús hős katona fia, Mendelényi Zoárdné, a szobor felállításáért létrejött bizottság vezetője és Hende Csaba honvédelmi miniszter (középen b-j) közösen leplezték le Koszorús Ferenc vezérezredes szobrát a budai Várban 2015. július 7-én Nagy Béla / Magyar Nemzet

A szoboravatáson jelen voltak még: Benkő Tibor honvéd vezérkari főnök, Gulyás Gergely, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős fideszes alelnöke, Réthelyi Miklós volt nemzeti erőforrás miniszter, Szakály Sándor történész, az Egyesült Államokban élő ifjabb Koszorús Ferenc, az ezredes fia és a család több tagja, Hantos Zsuzsa, a Koszorús Ferenc Emlékbizottság elnöke, Varga Imre, a szobor alkotója valamint diplomáciai és katonai szervezetek több képviselője.

Reiner Péter, aki Koszorús Ferenc tisztelője, szintén jelen volt az eseményen és a következő meglátását küldte meg szerkesztőségünknek:

Az össz-zsidóság szégyene, hogy egy „rabbitanoncon” kívül, senki nem képviselte a tegnapi felemelő Koszorús Ferenc vezérezredes szoborleleplezésen a budai várban a főhajtásnál a magyarországi zsidóságot, pedig legalább kétszázötvenezer zsidó honfitársunk életben maradása volt köszönhető Horthy Kormányzó parancsára a csendőrség ellen páncélosaival fellépő ezredesnek, aki így döntő többségüket megmentette a budapesti gettóban, legalábbis több hónappal haladékot adott a nyilas hatalomátvétel előtt számukra.
A teljes magyar írott és elektronikus sajtó szégyene pedig, hogy az Infórádió és az MNO internetes felületein kívül senki nem találta fontosnak, az elektronikus médiában, hogy tudósítson a szoborleleplezésről.
Legyen emléke áldott!
Reiner Péter
NIF

0 thoughts on “A fősodratú média nem igazán számolt be róla: Felavatták Koszorús Ferenc második világháborús hős szobrát a budai Várban

  1. Olvastam,hogy kik voltak jelen az avató ünnepségen,Mintha nem lettek volna ott a megmentettek képviselői !!!Helyükben mindenképpen képviseltettem volna magukat,köszönetet és hálát mondva.Ez van

  2. Jellegzetes zsidó hozzáállás.
    H.B.
    „…amennyiben minden feljegyzés ugyanazt a történetet meséli el, a hazugság igazságként kerül be a történelembe.” (1984, George Orwell)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: