KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A föderalizmus paradigmája csőlátóvá teszi a „magyar vezetőket” – Halász dr. vitára hívja Orbánt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Dr. Halász József
Dr. Halász József

Dr. Halász József, aki kiváló jogászként hosszú évek óta harcol Hazánk függetlenségéért, a Szent Korona Értékrend megismertetéséért a magyarság körében és azért, hogy a Szent Korona alkotmányának értékrendje szerint működjön Hazánk, vitára hívta ki Orbán Viktor miniszterelnököt. Hogy pontosan miről is szólna ez a vita, azt Halász dr. pontosan megfogalmazta az alább olvashatóak szerint.

Perszen nem vagyunk naivak, tudjuk, hogy a hatalmi mámor és miniszterelnöki felsőbbrendűség nem valószínűsíti sem egyáltalán a vitára történt kihívásra a választ sem, pláne nem egy ilyen súlyú és magas szakmai ismereteket igénylő vitának a megvalósulását. Gondoljunk csak bele, Orbán a választások előtt minden vita elől megfutamodott. Ráadásul jól látható, hogy a propagandában „erős”, de a Magyarságtól lényegében teljesen elszakadt miniszterelnök és annak kormánya tovább folytatja az álnemzeti működést, mely még inkább kiszolgáltatja a Nemzetet az idegen hódítóknak és azok gazdasági, politikai érdekeltségeinek.

(NIF)

Az államszerveződési minta kialakítására szolgáló érvütköztetésre hívó nyílt levél Orbán Viktornak

Tisztelt Miniszterelnök úr!

Ön Tusnádfürdőn a következőket mondta: „.. a magyar polgárok azt várják el a magyar vezetőktől, hogy találják ki, dolgozzák ki azt az új magyar államszerveződést, amely a liberális állam, a liberális demokrácia korszaka után – a kereszténység, a szabadság és az emberi jogok értékeit tiszteletben tartva – ismét versenyképessé teszi a magyar közösséget”.

Magyarország évszázadok óta keresi a boldogulás útját. Ettől az úttól egyre távolodunk, a mindenkori „magyar vezetők” ígéretei ellenére, akik figyelmen kívül hagyják a távolodást jelentő nyugati civilizáció paradigmájának természetes alternatíváját, az ősi civilizáció gondolkodási mód mintáját, amely a Szent Korona Értékrenddel (és nem a Szent Korona Tannal) hagyományozódott a magyarságra.

Ezért kérem Önt, hogy adjon lehetőséget arra nekem, aki „csak magyar ember”, de nem „magyar vezető”, hogy nyilvános érvütköztetésen vessük össze a jelenlegi rendszer hátrányos következményeinek megoldási lehetőségeit a föderatív és a konföderatív államszerveződés különbségei alapján.

Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy – a liberális demokrácia szabályai szerint – a „magyar vezetőknek” nem szokásuk stratégiai és taktikai kérdéseket megbeszélni olyan emberekkel, akik nem tartoznak a vezetéshez. Engedje meg kifejeznem azt a – történelmi tényekkel alátámasztott – véleményemet, miszerint ez hiba.

Szerintem a föderalizmus paradigmája csőlátóvá teszi a „magyar vezetőket”, ezért csak a jelenlegi rendszer módosításában keresik a válságból kivezető megoldást, rendszerváltásnak nevezve a rendszermódosítást, szabadságharcnak a karantén-kerítés nyomvonalának és határsávjának módosítását.

Engedelmével, ezt bizonyítják az Ön kijelentései (különösen a liberalizmus elvetése, de az EU négy liberális alapelvének elfogadása), és a parlamenti pártok MTI által közölt véleményei az Ön tusnádfürdői beszédével kapcsolatban.

Felkészültségemet egy Önnel folytatott beszélgetésre

–    „A nemzetstratégiától a nemzettaktika teljesítéséigc. írásom és az abban hivatkozott anyagok bizonyítják általánosságban,

–    a föderatív- és a konföderatív paradigmával kapcsolatban pedig a Morvai Krisztina EP képviselőasszony felkérésére írt két tanulmányom: „Az európai konföderáció – mint Európa lehetséges jövőképe” és „Kiút a válságból – a föderatív Európai Unió átalakulása Európai Konföderációvá”.

Bízom abban, hogy az Ön által elítélt „liberális demokrácia” szellemével szemben elfogadja nyilvános érvütköztetésre invitálásomat.

Kelt Szegeden, 2014. július 28-án.

Tisztelettel:

dr. Halász József

dr. Halász József petíciójához itt lehet csatlakozni.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

KapcsolódóNyilvánosan kell értékelni a képviselők munkáját – Halász doktor Ellenőrző Testületet hoz létre

0 thoughts on “A föderalizmus paradigmája csőlátóvá teszi a „magyar vezetőket” – Halász dr. vitára hívja Orbánt

  1. Két megalomániás bolond is volt a közelmúlt magyar történelmében. Mindkettő beteges hazudozó is egyúttal. A tusnádfürdői beszéd fényes példája a mellébeszélésnek: amikor is egy „magyar” miniszterelnök annyira lenézi hallgatóságát, hogy nem is feltételezi róluk, hogy képesek gondolkodni. Szavai és tettei, saját szavaival élve, „köszönőviszonyban sincsenek egymással”. Megírta valaki számára a szép „vakert”, amit lehet, hogy akkor látott először. Az igazi énjét akkor tárta elénk (véletlen?) amikor valamelyik EU-s tótumfaktumnak kijelentette: „ne azt nézzék, hogy mit mondok a szavazóimnak, hanem, amit cselekszem!” Ilyen egy igazi „nemzeti” politikus! Már csak azt kell megfejteni, hogy melyik nemzetnek a politikusa – mert a magyaré ugyan nem! Ez a „dicső firma” megfelejtkezett egy kicsiny apróságról! Nem nagyon kell alkotmányon gondolkodni, mert VAN! Méghozzá olyan, amelyik egy sor európai ország alkotmányának az alapját képezte! A keresztény értékrendet pedig az a törpe kisebbség, amelyik a kormány zömét alkotja, nem tűri! Nekik a Sátán az uruk, az ő értékrendjük a pusztítás és a bosszú!
    Nagy Péter

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: