A Fidesz úgy tárgyal, hogy nem tárgyal

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Jobbik évek óta küzd a mindenki számára elérhető, ingyenes internetért. Most ötpárti egyeztetést kezdeményeztek az internetadó ügyében. A Fidesz a tárgyalások fontosságáról beszélt vasárnap, ehhez képest el sem ment a megbeszélésre.

[youtube=http://youtu.be/0XbeMTiYNnc]

N1Tv

2 thoughts on “A Fidesz úgy tárgyal, hogy nem tárgyal

 1. Úgy gondolom mindenki ismeri az orsós likud vitya és bandájáról a véleményemet, de felháborít amikor jelentéktelen dolgokkal foglalkoznak! Sajnos a Jobbik is beállt a hülyék sorába! Az internet adónál sokkalta durvább dolgok vannak amik keserítik az emberek életét azzal kell foglalkozni nem az ilyen pótcselekvésekkel!
  Amiért ugathat bele egy senkiházi diplomata a Magyar belügyekbe? Miért működhetnek még mindig ezek a bankok és biztosítók akik haramia módjára lopják meg a Magyar népet?
  A többi úgymond befektető cég miért kapja a tömérdek állami támogatást mi verejtékünkből és a hazai kisemberek miért nem kapnak?
  Miért élhetik a világukat a tolvajok, gyilkosok, lakhely árulók még mindig?
  Miért nincs még mindig a labancoktól a törvénytelenül szerzett földek vissza véve?
  Hogy lehet belügyminiszter egy többszörös rendőrgyilkos, olajmaffiózó? A kérdéseket napestig lehetne sorolni ami ezerszer fontosabb a Magyar nép számára mint az internet adó, egyre inkább bebizonyosodik, hogy a Jobbik is csak egy megélhetési párt, különösen ha figyelembe vesszük, hogy a tagjai között ott vannak a Magyar emberek ellenségei is!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük