KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Fidesz mellett az MSZP is felelős a tangazdaság-mutyiért

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az MSZP szerint a Fidesz elmutyizta a tangazdaságokat Borsod-Abaúj-Zemplénben. A Jobbik szerint is. Tiltakozni azonban csak a radikálisok tiltakoztak az erről szóló megyei közgyűlési vitában, az MSZP mélyen hallgatott, sőt bizottsági elnökként a szocialista Lukács András támogató álláspontra helyezkedett. Szemben Pasztorniczky István jobbikos képviselővel, aki frakciója nevében egyedüliként kifogásolta a Tangazdaság Kft. létrehozásához szükséges költség-haszon elemzés hiányát, ezért törvénysértőnek minősítette az előterjesztést jelezve, a Jobbik ehhez nem adja a szavazatát.

Kérdés, az MSZP képviselői akkor miért nem tiltakoztak, miért hallgattak és miért nem merték megnyomni a NEM gombot a nyilvánvalóan jogsértő döntés meghozatalkor? Netán érdekeltek voltak a mutyiban?

Ezek után teljesen egyértelmű, hogy – a szocialisták állításával ellentétben – nem a Jobbik, hanem az MSZP állt össze a Fidesszel, az elmúlt 23 év fényében nem meglepő módon.

A Jobbik ezzel nem tekinti lezártnak a Tangazdaság Kft. kérdését, hiszen a társaság létrehozása, a vagyon felélése és az ennek kapcsán elrendelt végelszámolás felvetheti a büntetőjogi felelősség kérdését is. Éppen ezért felszólítjuk a megyei főjegyzőt, a törvényességi felügyeletet ellátó megyei Kormányhivatal Törvényességi Főosztályát valamint az Ügyészséget, hivatalból járjanak el a jogsértések kivizsgálása érdekében. Az MSZP-t pedig arra kérjük, ha igazat nem tudnak mondani, a jövőben inkább maradjanak csendben.

Miklós Árpád frakcióvezető,
B-A-Z Megyei Közgyűlés
Jobbik képviselőcsoportja

Nemzeti InternetFigyelő

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: