KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Fidesz lemondott a miskolci vállalkozásokról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Jobbik szerint a miskolciaknak elegük van abból, hogy 24 éve az aktuális városvezetés mindig azt magyarázza, mit miért nem lehet megtenni a város érdekében. Ezt annak kapcsán mondta hétfői sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, hogy a Fidesz szerint semmit sem lehetett tenni azért, hogy a tapolcai strandot miskolci kivitelező építse zalaegerszegi helyett.

A Jobbik önkormányzati képviselője emlékeztetett, 2010-ben Kriza Ákos azt ígérte, helyzetbe fogják hozni a helyi vállalkozásokat. Ehhez képest ma azt látjuk – tette hozzá -, hogy a diósgyőri várrekonstrukciót egri cég tervezi kínai liftekkel, az utakat gyöngyösi vállalat építi, a selyemréti strandon debrecenieknek adtak munkát, a sörfesztivál szervezője törökbálinti, a tapolcai strand tervezője győri, kivitelezője pedig zalaegerszegi vállalat.

Utóbbi vonatkozásában Miskolc polgármestere szerint csak kérhetik a ZÁÉV Zrt-t miskolci alvállalkozások alkalmazására, amire azonban kevés az esély, hiszen a zalaegerszegi cég elsőkörös leányvállalatai is zalaiak, hangsúlyozta a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje.

Pakusza úgy véli, ezek után kijelenthető: a Fidesz a helyi vállalkozások helyzetbe hozására vonatkozó ígéretét sem teljesítette. Mint mondta, a Jobbik komolyan gondolja a miskolci vállalkozások megerősítését, mely a párt szerint a munkahelyteremtő városgazdálkodás legfontosabb pillére.

Nemzeti InternetFigyelő

One thought on “A Fidesz lemondott a miskolci vállalkozásokról

  1. „…Fidesz szerint semmit sem lehetett tenni azért, hogy a tapolcai strandot miskolci kivitelező építse zalaegerszegi helyett.”

    Eddig az volt a baj, hogy nem magyar cég épít. Most már a magyarok közt is szelektálni kell? Bivajbasznádon csak bivajbasznádi cég építhet, Alsóbezgenyéden meg csak alsóbezgenyédi? Ez az új nemzeti módi? A következő mi lesz? Mindenki csak magának építhet a saját kertjében, max. a szomszéd segíthet neki? Gondolom a papucsállatka agyú jobbikos zseni el sem tudja képzelni, hogy miskolci cégek meg Zalaegerszegen dolgoznak. Mit akar ez a hülye? Egy mainál is nyomorultabb, korruptabb országot, ahol minden senkiházi polgármester a saját falusi pereputtyának adja a munkát versenyeztetés nélkül, kirekesztve az összes többi magyart? Volt már ennek a baromnak életében valódi munkahelye, vagy az iskolapadból rögtön a képviselői székbe ette a fene?

    üdv. Aranyapa

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: