KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Fidesz lebukott, és szokása szerint hazugsággal vádol

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Jakab PéterReagálás a Fidesz mai, miskolci sajtótájékoztatójára

A Fidesz frakcióvezetője, Soós Attila mai sajtótájékoztatóján ismét hazugsággal vádolta a Jobbikot. Nem először. 

Hazugsággal vádoltak akkor, amikor jeleztük, jönnek vissza a cigányok Kanadából. És jöttek. Hazugsággal vádoltak akkor, amikor azt mondtuk, Miskolcon ellenőrizetlenül folyik el a szennyvíz jelentős része, és ebből baj lesz. Lett is. Terjedő hepatits. Hazugsággal vádoltak akkor, amikor azt mondtuk, a gettólakók nem hagyják el a várost. És valóban. Mindössze egy család költözött el más településre.  Most hazugsággal vádolnak azért, mert kimondjuk azt, amit Soós Attila maga is megszavazott a legutóbbi közgyűlésen: felújított lakásokat kapnak a telepekről kilakoltatottak.

Lássuk be, a Fidesz Miskolcon hitelesség szempontjából elég rosszul áll. Ezzel együtt lenne néhány kérdésünk Soós Attilához: miközben azt ígérték a kampányban, hogy felszámolják a telepeket, többek között Lyukóvölgyet, miért költöztet a Miskolci Ingatlankezelő családokat Lyukóba, hányszor fordult már ez elő, és fognak-e még valaha erre a kérdésre őszintén válaszolni? Hogy a „Jobbik hazudik” választ megspóroljuk, az egyik költöztetésről csatolunk egy képet is.

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “A Fidesz lebukott, és szokása szerint hazugsággal vádol

  1. A hatalomért mindent és bármit!!!! Hiszen képviselő csak mérhetetlenül meggazdagodva hal ki a politikából. Mára elveszítették a polgárság köréből a szavazóbázisukat, ezért megvásárolják a cigányokat. Hja kérem! A pénznek nincs szaga!!!!Csal sok legyen belőle! Igaz, képviselő urak és hölgyek? Pénzért még hazaárulást is! És nincs egy Dobó kapitány, aki felhúzatná őket.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: