KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Fidesz kivonul, ha szembesítik az emberek megélhetési gondjaival

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Jakab Péter
Jakab Péter

A Fidesz továbbra sem hajlandó szembenézni az elszegényedés, az elvándorlás és a közbiztonság problémájával Miskolcon. Helyette azt ismételgeti, hogy a miskolciak egyre jobban élnek, ha pedig a Jobbik szembesíti őket az igazsággal, sértődötten kivonulnak. Ez lenne a megoldás? – tette fel a kérdést pénteki tájékoztatóján a Jobbik frakcióvezetője.

Jakab Péter emlékeztetett a Fidesz frakcióvezetőjének nemrég tett kijelentésére, miszerint Miskolcon minden egyre jobb: több a munkahely és az emberek jövedelme, a közbiztonság pedig jelentősen javult.

A Jobbik frakcióvezetője szerint nem a munkahelyek száma nőtt, hanem az elvándorlóké: 2010 óta 9 ezren hagyták el Miskolcot, a lakosságnak pedig ma már a 65 százaléka él a létminimumon. Az önkormányzat 3 ezer holding-dolgozónak tartozik a 2015-re beígért 3 százalékos béremeléssel, amit két heti jutalommal akarnak kiváltani. A Fidesz hazudik, amikor azt állítja, több az emberek jövedelme, nyomatékosította Jakab. Szerinte a közbiztonság sem javult: ott, ahol az önkormányzatnak 30 ezer személyi riasztót és 15 ezer ajtóéket kellett kiosztania a lakosságnak a bűnözők miatt, nem beszélhetünk közbiztonságról, véli a politikus.

Hozzátette azt is: ha a Jobbik tükröt tart a városvezetés elé, a Fidesz képviselői megsértődnek, és kivonulnak. Hogyan várhatjuk a problémák megoldását azoktól, akik szembenézni sem hajlandóak azokkal, tette fel a kérdést Jakab Péter. Szerinte azoknak a képviselőknek, akik a miskolciak megélhetési gondjaira kivonulással reagálnak, át kell gondolniuk, hogy érdemes-e valaha is visszatérniük a városházára.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

4 thoughts on “A Fidesz kivonul, ha szembesítik az emberek megélhetési gondjaival

 1. Tudomésul kell venni,hogy nem jut munka mindenkinek,a kapitalizmusban a munkanélküliség nem szűnik meg,mert az egyik sarokköve a kapitalizmusnak.Másrészt van egy igen széles réteg,,kb 1/3,akinek a munkája s.z.rt sem ér,ők örökké segélyből fognak élni.(annakidején tanulni kellett volna!)Ahhoz,hogy több segélyt kapjanat,többet kell elvenni az aktív,termelő rétegtől.A jobbik tehát többet akar elvenni a dolgozóktól,és szétosztani a lumpenek között! A komménisták is ezt szorgalmazzák,a következtetést meg tessék levonni….
  Dolfi

  1. Kedves Adolf! Nagyon sajnállak mert te biztosan túl képezted magad. Azért állitasz ekkora ordenáré nagy baromságot. De azt remélem tudod ha a kisember nem szarik akkor te nem eszel. Próbáld csak végig vezetni elejétől abban a túltanult fejecskédben! Kellemes karácsonyt neked!

 2. Minek az egyharmadara gondoltal Dolfi? A lakossagra? Vagy a munkanélkülieh egyharamadar? Ha az utobbira, akkor helyes. Mert van 2/3 olyan, aki tanult is eleget és mégsincs munkaja. Ez a 2/3 a munkanelkuliek kozul maga a tarsadalomkritika. Ezt kellene figyelni valasztasokkor! Mas orszagokban, jobb helyeken azert tudnak a semmiböl pártok feltünni és nyerni, mert a lakossag figyel az olyan igeretkre, melyek a munkanélküliséget akarjak megszuntetni.
  A lumpenekre gondolva, letezik olyan nyugati orszag, ahol ezt az ordogi kört sikeresen megszuntették. Nem segelyekkel tomtek oket, hanem torvenyt hoztak, amelyben és elfogadasa vitaja alatt sem, ejtettek ki a cigany szot. Mert aldozataul estek a feherboru drogosok, alkoholistak is. Elvettek a gyermekeiket azoktol a csaladoktol, akik nem tudtak magukat eltartani. Egy csapasra megszunt a végnélküli munkakerulo faj ujratermelodese.

 3. De nem arvahazakba nyomtak be ezeket a gyerekeket, hanem csaladokhoz. Ezek a csaladok ki lettek gondosan valasztva es utana ki is kepezte oket az allam. Kotelezove tett bizonyos dolgokat ugy a csalad, mint a nevelt gyermek szamara:
  -reszvetel a közössegi eletben, mint cserkeszet
  -templomba jaras, bermalkozas, gyonas, káté, stb.
  -közmunka
  -katonai elöképzés, stb.

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: