KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Fidesz háromezer miskolcit akar elhallgattatni?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nemcsak kivonulnak a fideszesek, ha felszólal a Jobbik képviselője, de a biztonság kedvéért a mikrofonját is kikapcsolják, ha a városvezetés számára kellemetlen kérdésről, például a miskolciak fizetésemeléséről próbál beszélni.

Miskolcon háromezer munkavállaló lassan egy éve hiába várja, hogy megkapja az átlagosan háromezer forintos béremelését. A dolgozók tüntettek, majd bejelentették, megkezdték a sztrájk előkészítését, emlékeztetett Jakab Péter keddi tájékoztatóján. A Jobbik frakcióvezetője szerint nem kell ecsetelni, mit jelentene Miskolc életében, ha a busz- és villamosvezetők nem indítanák el a járműveket, vagyis most már nemcsak azért kell mielőbb rendezni a béreket, mert a dolgozók fizetése messze elmarad az országos átlagtól, de azért is, mert nem bénulhat meg Miskolc.

Jakab Péter szerint a városvezetés ahelyett, hogy szembenézne a problémával, továbbra sem hajlandó kijönni a rózsaszín ködből: az előterjesztésekben mániákusan azt szajkózzák, hogy „Miskolc gazdasága bizonyíthatóan fellendült”, aki pedig mást mer állítani, annak a polgármester kikapcsolja a mikrofonját, utalt a képviselő a legutóbbi közgyűlésen történtekre.

 

Jakab Péter közölte: Kriza Ákos tőle ugyan elveheti a szót, de háromezer dolgozótól nem, ők ugyanis már nem beszélni készülnek, hanem sztrájkolni. A jobbikos képviselő arra kérte a Fideszt, vonulgatás és mikrofonkapcsolgatás helyett viselkedjenek felelős városvezetéshez méltóan, és a lehető legrövidebb időn belül rendezzék a dolgozók béremelését.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: