A FIDESZ alakuló „LIKUD-diktatúrája”


Kérjük ossza meg a tartalmat! Csak egy kattintás!

A választások után úgy tűnik a FIDESZ elkezdte a tisztogatást. No, nem a „kormányzati negyedben”, hanem a média területén. Ők is tudják nagyon jól, hogy a média az első számú hatalmi ágazat. Ennek megfelelően cselekednek, és a „neurotikus” pontoktól, illetve a számukra később esetleg kritikussá váló médiaszereplőktől igyekeznek megválni.

A múlt héten Fricz Tamást a Magyar Politikatudományi Intézet vezetőjét rúgták ki munkahelyéről, most Kondor Katalin veheti az útilaput abból az Echo Tv-ből, melynek tulajdonosa a leendő Orbán-kormánytól miniszteri bársonyszéket váró és azért teljes odaadással „kaparó” Széles Gábor. Széles Gábor televízióját a választási kampányában a FIDESZ maradéktalan kapacitással kihasználta céljai elérésére, de elsődlegesen a valódi változást sürgető Jobbik lejáratására. Az Echo Tv szerkesztői és műsorvezetői pedig beálltak a csatasorba, teljesítvén a rájuk kirótt feladatokat. Kondor Katalin is közéjük tartozott, akinek többször volt vendége Fricz Tamás is, akivel stúdión kívül is jó szakmai kapcsolatot ápol.

Fricz Tamás személyisége azért is fontos, mert ő is már kifejezetten médiaszereplőnek tekinthető, ráadásul a Civil Összefogás Fórumának egyik alapítója és főszervezőjeként bizony tömegek mozgatására képes, ami a későbbiekben veszélyt jelenthet a kialakulófélben lévő “LIKUD-diktatúrára”. A CÖF-nek Fricz Tamás azonban nem csupán alapítója, szervezője, szóvivője, de legfőbb arca is volt, gyakorlatilag a tömegek vele azonosították a szervezetet.

Most, hogy a Fidesz totális hatalomba kerül, már Fricz veszélyes lehet számára, hiszen a kialakulófélben lévő „LIKUD-diktatúra” nem tűrhet olyan személyiséget, aki saját táboron belül – ráadásul akár önállóan is – tömegeket képes megmozgatni. Ennek a legkisebb lehetőségét is csírájában, mindjárt a legelején kell elfojtani, hiszen később ezt már csak jóval feltűnőbben lehetne megtenni.

Kondor Katalin ugyanennek a tervnek az áldozata, hiszen szakmailag kitűnő, gyorsan gondolkodó elme, aki még rádióelnöki korában a legmesszebbmenőkig kitartott a Vasárnapi Újság stábja mellett, amely a nemzeti radikális gondolatok megnyilatkoztatását is felvállalta és amelyet igazán csak akkor tudtak felszámolni, mikor megszűnt Kondor rádióelnöki státusza. Kondor Katalin és Fricz Tamás két olyan elme, akik pillanatokon belül átláthatják a FIDESZ korántsem nemzetbarát szándékait, és akiken keresztül esetlegesen olyan népi kezdeményezés is elindulhatna, mely veszélyes a magyarságra telepítendő legújabb diktatúrára nézve.

Sajnos a FIDESZ lett mára a legveszélyesebb faktor, mely jól lemérhető a Kubatov-beszéd hatásaiból is. Kubatov Gábornak a FIDESZ adatkezeléséről kiszivárgott beszéde ugyanis nagyon sok választóból félelmet váltott ki, melynek eredménye lett az „inkább szavazok a FIDESZ-re, nehogy később baj érjen, mert tudják, hova teszem az X-et” effektus, ami sajnos nagyon is valós tényező. A közelmúltban a New York Times-ban megjelent Orbán-nyilatkozat is egyfajta nyomásgyakorlásnak tekinthető a mára lényegében totális hatalommal bíró pártvezető részéről, mely egyben kötelező megnyilvánulás is a háttérhatalom cionista köreinek.

Úgy tűnik a tisztogatás már az új kormány megalakulása előtt megkezdődik. A totális diktatúra kiépítésére minden lehetősége meglesz Orbán Viktornak, és biztosak lehetünk abban, hogy legelőször a saját köreiben kezdi el a „takarítást”. Az előbbi gondolatokból adódik a kérdés, hogy mi a célja vajon a nemzeti konzervatív, vagy éppen nemzeti radikális újságírókkal, gondolkodókkal? A félelem újra ráül az országra?

Éveken át idézte a Fidesz elnöke Bibó István gondolatait, miszerint „demokratának lenni annyi, mint nem félni”. Üzenjük Orbánnak, hogy mi demokraták vagyunk, de hogy ő az marad-e, nem tudjuk, hiszen akkora hatalmi vágytól, amely kiérezhető volt az elmúlt hónapokban a FIDESZ vezetők megnyilatkozásaiból, többeknek nagyon rossz érzései támadtak. Az embereket persze sosem a szavaik minősítik hanem a tetteik. Az elmúlt nyolc év álellenzéki tevékenysége pedig éppen erre bizonyíték.

Új Ernő

2010. április 26.

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó: A magyar győztes esküt tett a szélsőjobboldal elleni harcra

Kirúgták Kondor Katalint az Echo Tv-ből

Facebook hozzászólások

0 hozzászólás a(z) “A FIDESZ alakuló „LIKUD-diktatúrája”” bejegyzéshez

 1. Azt a FIDESZ nem tudja szerintem kiszűrni, hogy hová tesszük az X-et, csak azt, hogy ki szavazott, ki nem és voltak, akik átszavaztak.
  No persze ez se semmi.
  Mint volt FIDESZ tag írom ezt, a listák létezésének ismeretében és egy furcsa telefonhívás lekérdezettjeként.
  Közvélemény kutatóként hívtak, voltam-e már szavazni, de a kire kérdést már nem tették fel.
  Egyébként meg, hívő ember mitől féljen?

 2. AZT VALÓBAN NEM TUDJA A FIDESZ KISZŰRNI, HOGY KI TESZI RÁJUK AZ IKSZET, DE A SAJÁT SZEMEMMEL LÁTTAM EGY ÖNKORMÁNYZATNÁL EGY SZÁMITÓGÉPBEN, HOGY A KOPOGTATÓCÉDULÁT LEADOTTAK LISTÁJÁN MINDEN NÉV MELLÉ ODA VOLT BIGGYESZTVE EGY JEL. F., MSZP., MDF., STB.
  ÉN AKKOR FOGADTAM MEG, HOGY SOHA TÖBBET NEM ADOK LE KOPOGTATÓCÉDULÁT. SZAVAZNI MINDIG ELMEGYEK, DE ENGEM NE TEGYEN NYILVÁNTARTÁSBA EGYIK MOCSOK PÁRT SEM!
  AZ A VÉLEMÉNYEM, HOGY NINCS TÖBBÉ 4 ÉVÜNK, A ROHADT LIKUDVIKTOR BEVÉGEZI, AMIT A CIONBOLSIK ELŐKÉSZÍTETTEK: SZEGÉNY MAGYARORSZÁG! SZEGÉNY MAGYAROK! ÖRÜLJÜNK, HA ANNYIT MEGTARTANAK BELŐLÜNK, HOGY MUTOGATHASSANAK A MEGSZÁLLÓKNAK EGY REZERVÁTUMON BELÜL.

 3. önök 1 rakás fostalicska…… nem tudom,hogy kinek, illetve sejtem kinek dolgoznak

  (“önök 1 rakás fostalicska”, Ön pedig benne maga az ürülék. Különben nem írna ilyet! Jó étvágyat mai helyzetében,…

  Kérem, válogassa meg szavait!

   

  NIF- szerkesztő)

  • Ez az elso hozza szolasom az egeszhez es bar mig a hozzaszolo szerintem duheben mondta amit mondott
   “önök 1 rakás fostalicska” addig a reagalo, mintegy moderator, kekkel, eppugy alpariassan valaszolt.
   Ezert nem ertem milyen moderator az ilyen ha nem egy haza & nep arulo strici! Aki maga is tudva vagy tudatlanul a cionista vilag hatalomnak probal falazni.
   Ezert kellene mindenkinek Zeitgeist mozgalom fele hajlani mivel ha nem azt teszuk akkor a cionista mozgalom vilag uralomra kerulese utan totalis hatalommal a vilag lakossagat 80%-al fogjak csokkenteni, amit a bibliajuk ugy jelol meg, hogy Armageddon. (Ehhez pedig eros karhatalomra lesz szukseg!)
   Ez mar nem csak a magyar nep fenmaradasat veszelyezteti hanem, ahogy Darwin mondta, “Survival of the fittest” – azt pedig jelenleg penzzel merik es nem irodalom meg tortenelem tudomannyal.
   Nem szep idok elott allunk az biztos!!!

 4. Orbán fölszippantott minden szavazót, akik nem támogatják a Jobbik programját, akik nem azt tartják, hogy Magyarország a magyaroké, tehát betelepült zsidókat (500.000 min.), cigányokat, a saját bűnöző elitjeit, és NÉMI megtévesztett magyart. De lassabban a testtel, likudos patkány! A választók 36, 3 %-a (2 911 017 fő) valamilyen okból nem vett részt abban a cirkuszban, amely a törvényesség látszatát biztosítja a jelen rendszernek, s további lehetőséget biztosít a kifosztásunkra, valamint a politikai döntések lehetőségéből adódó lobbi lehetőséget és más előnyöket ad – a politika hasznait eddig is élvező – felső tízezernek! (Az alsóházba bejutó Jobbik képviselők akaratukon kívül, a képviseleti demokráciát és a szólásszabadság meglétét fogják bizonyítani, de érdemi változást nehezen fognak elérni, mert így van kitalálva a szisztéma! Bár tévednék!)
  A választók több mint 1/3-a tehát NEM szavazott és NEM adott felhatalmazást a jelen rendszer továbbélésének, sőt ezzel a tettével jelezte is a politika számára álláspontját! A politikai osztály azonban mindezt nem fogja tudomásul venni, sőt úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben lenne az ország jogrendjével és alkotmányosságával.
  Az, hogy a politikai osztály ezt nem fogja a nyilvánosság előtt elemezni, azt is bizonyítja, hogy nem csak az a közel egy millió Jobbikra szavazó tartozik a radikális ellenzői közé a jelen globalista és ördögarcú kapitalizmusnak, hanem az említett majd három millió is. Tehát összességében hárommillió nyolcszáz ötvenezer ellenzi az eddigi húsz év károkozó politikáját. És ez rengeteg ember. Orbán szavazói betelepített zsidók (500.000 min.), megvásárolt cigányok, bűnözők sokasága, de igazi magyarok nem lehettek tán még egymilliónyian sem. Tehát , ha Orbán bármi nemzetellenes dolgot művel, hárommillió nyolcszáz ötvenezer magyarral fog farkasszemet nézni, akik nem adtak neki felhatalmazást, esetleg arra, hogy húzzon el, s ha lelövet egymilliót is, kétmilliónál biztosan lesz bőven kötél. (nálam biztos) Akkor Orbánéknak himbi-limbi.
  Meg lehet kockáztatni, hogy az érdemi magyarok, akiknek legalább a dédszülei is e hazában születtek, 3/4-e nem adott felhatalmazást Orbánnak és bandájának. Következésképpen a magyarok 3/4 része nem fogadja el a hatalmát. Zsidók, cigányok, és bűnözők miniszterelnöke lesz Orbán, de nem a magyaroké.

 5. Vona: A Fidesz mindent meg fog tenni a Jobbik megsemmisítéséért
  Ma korán reggel egy titokzatos úrral találkoztam, aki azt mondta, hogy Orbán Viktor közvetlen környezetében, a Fidesz kampánycsapatában dolgozik az egyik barátja, és fontos információt szeretne megosztani velem. Elmondta, hogy a döntés megszületett, a Fidesz mindenképp szeretné megsemmisíteni a Jobbikot, mert ez a hazai politikai érdeke, valamint a vele kapcsolatos nemzetközi elvárások is ezt kérik – írja Facebook-oldalán Vona Gábor.
  A Fidesz mindent meg fog tenni, hogy a Jobbik képviselőit levadássza, megvásárolja, vagy, ha nem sikerül, akkor lejárassa. Állítólag az első ügy az lesz, hogy az elfogott óbudai bankrabló majd valamelyik képviselőnkre fog vallani. Nagyon résen kell tehát lennünk, hiszen az elmúlt években a Fidesz ledarálta már a KDNP-t, az MDF-et, az FKGP-t és a MIÉP-et is. Amennyiben a Jobbik is erre a sorsra jutna, azzal Magyarországon végleg megszűnne a nemzeti oldal. A sors különös fintora, hogy úgy tűnik, az MSZP folyamatos támadásai nem hogy véget érnek a Fidesz-kormány megalakulásával, hanem még élesebbek lesznek. Nem fogjuk hagyni. Ez nem a Jobbik, hanem a magyar nemzet érdeke – zárul a bejegyzés.
  http://kuruc.info/r/6/58759/

 6. Híreink következnek Narancs Országból!
  Nemzeti konszenzust ígér Orbán Viktor
  http://szentkoronaradio.com/belfold/2010_04_27_nemzeti-konszenzust-iger-orban-viktor
  A Fidesz még az internetet is cenzúrázná
  Az ORTT és az NHH-t összevonnák. A szerkesztőségekben tarthatnának házkutatásokat. Az internetet is “felügyelnék”. Kevés a konkrétum, hiszen semmit sem lehet tudni, csak rettegni.
  http://szentkoronaradio.com/belfold/2010_04_27_a-fidesz-meg-az-internetet-is-cenzurazna?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+atisztamagyarhang+%28Szent+Korona+R%C3%A1di%C3%B3+%2B+Magyar+Jelen%29
  Egy hibrid születésének lehetünk tanúi: DIKTATURÁCIA

  • “A Fidesz még az internetet is cenzúrázná”
   Az biztos mert 2002-nen magam is rovid ideig magyarfoldon eltem es jartam es lattam amikor a valsztas elott Orban Viktor Ballo Gyorgyot finoman figyelmztette/fenyegette “A szerkeszto urnak lennek ovatossan fogalmaznek?” majd ugyan csak az ido tajt serelmezte, hogy a kulfoldi media nem kedvezo riportokat keszit a kormanyarol.
   Ugytunik az Orban kormany nincs tisztaban
   mi a szolas szabadsag igazi lenyege de annal inkabb megis tisztaban van az erejevel.
   Ha van igazsag abban, hogy a politikusok altalaban onzo celokat hajszolnak a sajat nemzetuk zaszlajat hasznalva, akkor ez a FIDESZ-re epp ugy ervenyes.

 7. A *Goj* birkak kitettek magukert.Akkor sem ebredtek fol amikor gunyosan kijelentettek—–>>tetszettek volna begetni….<>ha egy nep nyakan a senkihazi aljas csalok huzamosan megtudnak ulni–akkor ott a nep is aljas,es csalo.<<
  Tisztelet annak a par szazezernek.
  A Hun

 8. Csak nyugodtan moderaljatok!
  Hiszen ezen van a hangsully-Korlatozni a hozzaszolasokat.Ja kerem ha mar az aljasoknak nem lehet a szemukbe mondani,akkor nagyon nagy bajok vannak a Karpatmedenceben,.
  A Hun

  • Kedves József!
   Nem moderáltuk a hozzászólását, nem volt rá okunk, és nem is igen szoktunk ilyet tenni. A vélemény szabad, legalábbis nálunk. Moderációra a trágár szavak, gyalázkodások adhatnak okot. A gyalázkodás nem vélemény, a trágár szavak alkalmazása pedig annak használóját minősíthetik. Ritka az olyan eset, amely ez alól kivétel lehet. Petőfi azonban mindenképp ide tartozik:
   MIT NEM BESZÉL AZ A NÉMET…
   Mit nem beszél az a német,
   Az istennyila ütné meg!
   Azt követeli a svábság:
   Fizessük az adósságát.
   Ha csináltad, fizesd is ki,
   Ha a nyelved öltöd is ki,
   Ha meggebedsz is beléje,
   Ebugatta himpellére!…
   Ha pediglen nem fizetünk,
   Aszondja, hogy jaj minekünk,
   Háborút küld a magyarra,
   Országunkat elfoglalja.
   Foglalod a kurvanyádat,
   De nem ám a mi hazánkat!…
   Hadat nekünk ők izennek,
   Kik egy nyúlra heten mennek.
   Lassan, német, húzd meg magad,
   Könnyen emberedre akadsz;
   Ha el nem férsz a bőrödbe’,
   Majd kihúzunk mi belőle!
   Itt voltatok csókolózni,
   Mostan jöttök hadakozni?
   Jól van hát, jól van, jőjetek,
   Majd elválik, ki bánja meg.
   Azt a jó tanácsot adom,
   Jőjetek nagy falábakon,
   Hogy hosszúkat léphessetek,
   Mert megkergetünk bennetek.
   Fegyverre nem is méltatunk,
   Mint a kutyát, kibotozunk,
   Úgy kiverünk, jobban se’ kell,
   Még a pipánk sem alszik el!
   Pest, 1848. május

 9. “szemes zoltán”-nak ajánlom,hogy mielőtt trágár módon nyilatkozik,olvassa el a fidesz.hu-n a Pintérrel kapcsolatos elhatárolódást,és utána ocsmánykodjon. Mi -akik hozzászólunk publicisztikákhoz, írásokhoz-, tudjuk,hol a helyünk, és nem forgatunk köpönyeget, mert a gerincük egyenes!!!
  És jól jegyezze meg : nem küldött senki,( Önnel szemben!!) csak egyszerűen arra használjuk az eszünket, amire való!
  És még valami!! Ha elolvassa Bayer cikkét a kevésbé Magyar Hírlapban, és egyet is ért vele, akkor Önnek problémái lehetnek az ítélőképességével, mert aki nem ős fideszes, és nem fidesz szimpatizáns, előbb utóbb selyemzsinórt kap-Bayer szerint-azaz a magyar választópolgárok -több mint 5 millióan-, akik nem hódolnak be. Ez kell Önnek? Ez aztán a demokrácia, hölgyeim és uraim, kedves barátaim! És a java még ezután következik!!!! Nehogy már a rákosi korszakba térjünk vissza, csak a gépkocsi márkája változik, az eszmei elgondolás ugyanaz-sötét autó, éjszaka, és lehet vinni az elégedetlenkedőket, a renitenskedőket? Pintérrel, még ez sem lehetetlen – lefordítva a bayeri szöveget magyarra. Éljen az értelem, és a szabad véleménynyilvánitás joga!!!!

 10. A cionista mozgalom vilag uralomra kerulese utan a totalis hatalmaval a vilag lakossagat 80%-al akarja csokkenteni, akar szisztematikusan, amit a bibliajuk ugy jelol meg, hogy Armageddon.
  Ha bele gondolunk a cionistak 1913-ota nem csak elinditottak a malom kereket hanem meg noveltek is, ezek egyike volt a gyogyszer gyartas kezukbe vetele. Ezert a vilag lakossaganak tervezet csokkentese igen csak gyerek dolog lesz a reszukre. Mivel sok nyugdijas mar kezdi egyes orszagogkban elveszteni, megszunni, stb a nyudijalapjat…..is mar azt jelzik a jelenlegi gyorsan oregedo vilag lakossaga mar nem sok esellyel nezhet elore a nyugdijas eletenek.)
  Azonban a megfeleloen adminisztralt es adagolt gyogyszerek ‘gyorsan veget tudjak vetni a zenenek es haza mennek a legenyek’………mert menniuk kell.
  Ez a cionizmus egyik kuszobon allo terve amit az ugy nevezett Zeitgeist mozgalom probal feltarni. Ne feledjuk itt olyan erok vannak a hatterben a “fuggony-mogott” akik mar eltettek olyanokat is mint pl. John F Kennedy, Robert Kennedy, Martin Luther King, John Lennon es Bill Hicks is erossen az o rovasukra irhato, bar nem bizonyitott!
  Itt mar nem csak a magyar nep fenmaradasarol van csupan szo! Darwin ezt ugy jelolte meg – “Survival of the fittest” – azt pedig jelenleg penzzel merik es nem irodalom meg tortenelem tudomannyal.

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Az ország kerékkötője: Butapest – avagy A város, amely szembemegy egy egész országgal?
Vona Gábor: a Jobbik célja és küldetése Magyarország megmentése
Katyn után 70 évvel ismét lengyeleket gyilkolt a KGB? (+ videó)
Close