KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A DK szerint Orbán a Jobbik politikáját képviseli

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Orbán ViktorA Demokratikus Koalíció (DK) szerint Orbán Viktor miniszterelnök „krónikus populizmussal kezdi képviselni a Jobbik szélsőséges politikáját”. 

Vadai Ágnes, a DK színeiben politizáló független országgyűlési képviselő az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében arra reagált így, hogy a kormányfő vasárnap – a terrorizmus elleni párizsi menet után – egyebek mellett arról beszélt: „nem akarunk tőlünk különböző kulturális tulajdonságokkal és háttérrel rendelkező jelentős kisebbséget látni magunk között, Magyarországot szeretnénk Magyarországként megtartani”.


A DK-s politikus úgy kommentált: Orbán Viktor egy olyan ország miniszterelnökeként beszélt a bevándorlás veszélyeiről, ahonnan hatalomba kerülése óta gyorsuló ütemben menekülnek el az emberek. Vadai Ágnes közölte, pártja felháborítónak tartja, hogy a kormányfő még „a köztársasági meneten is képes szabadságellenes gondolatokat a zászlajára tűzni, miközben krónikus populizmussal kezdi képviselni a Jobbik szélsőséges politikáját”.

A DK szerint ez már annak a jele, hogy Orbán Viktor tisztában van kétharmados parlamenti többsége „ingatagságával”, „a későbbiekben pedig kifizetődő lehet számára a Jobbiknak tett gesztus” – írta közleményében az ellenzéki képviselő.

MTI

9 thoughts on “A DK szerint Orbán a Jobbik politikáját képviseli

 1. Tetszik ahogyan Orbán beszél, de vajon igaz e amit mond?
  Illetve nem tért ki arra, hogy a hazánkban letelepedni kívánó
  emberek közül kik a nemkívánatosak?

 2. Vadai Ágnes kijelentésére „az embernek kinyilik a bicska a zsebében” mondaná a magyar-paraszember. „Jobbik szélsöséges politikája.”Ahogy én látom a magyar érdekekért, a magyar emberekért küzd. Tehát ne legyünk nacionalisták ne a saját népünket védjük??? Legyünk internacionálok, hadd használjanak ki, tapossanak ránk,akik csak akarnak!!!
  Persze van népfaj, aki lehet nacionalista. Nem hangoztatja, csak cselekszi minden erejével.
  Orbán viselkedésével kapcsolatban csak annyit: majd a jövö eldönti a sorsát.
  A párizsi terrorizmussal kapcsolatban, igazat adok a török ankarai polgármesternek, a Mosad áll mindezek mögött.

 3. Orbánt arra találta ki Soros ki, hogy elszívja a levegőt a jobboldali szervezetektől. A vérespofájú libsiket átfestették nemzeti színre, így kaptak egy megbízható jobboldali pártot, aki jobboldali szöveget halandzsázik hatalmas médiahátszéllel, ezzel az írmagvát is eltapossa minden alulról jövő jobboldali kezdeményezésnek. Ha majd elkopik a sok handabandába a kis lókupec, kitalálnak helyette mást, aki tovább hülyítheti a jobboldali tábort, mindenféle valós cselekedetek nélkül, őt meg eldobják, mint a használt budipapírt.
  Tudják mire van igény, és azt is tudják, kikkel kell ezt kimondatni. Megbízható, fogott, zsarolható eberekkel, akik a pofázáson túl semmit sem tehetnek, még ha akarnak (Orbán persze nem is akar, így nem gyötri lelkiismereti válság) sem.

 4. Az országos pszichiátriai és neurológiai intézet akkori fő igazgatóját idézném. Ön nem normális. Válasz. Ezért befogom perelni. Válasz. Ezt én mint szakember állítom.

 5. Bárcsak igaza lenne ennek a díszcigó luvnyának, és tényleg a Jobbik programját valósítaná meg Orbán! Ugyanis akkor már ő is ülhetne a bűn-és fajtársaival együtt valamelyik önfenntartó börtönben, és nem nyilatkozgatna marhaságokat.

 6. Ha ebben csak szemernyi igazság lenne akkor már régen börtönben ülne a teljes „rendszerváltó” bűnbanda!

 7. Sok minden lehetséges, de egy egészen biztos? hogy nem szabad elhinni orbán viktor egyetlen szavát sem! Ma fondorlatosan idegenellenes jelszavakat tűz nemzetünk legjobbjainak vérével áztatott zászlónkra, de holnap aláír minden magyar érdeket súlyosan sértő egyezményt; és évek óta következetesen ezt teszi! Vedd észre MAGYAR!!! — hogy orbán viktor csak elaltatja éberségedet. Tudnod kell MAGYAR, hogy: „A magyar könnyen elalszik, ha simogatják.” /Széchenyi István gróf/ Vattay Szabolcs

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: