A diktatúra épül, elkaszálta a sárgapólósokat az alkotmánybíróság a véleménynyilvánítással kapcsolatban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A diktatúra épül. Vajon ez a többségnek valóban nem tűnik fel? Vagy csak gyávák és lusták időben cselekedni? Fontos látni, hogy nemrég egy a führer háza előtti véleménynyilvánítással kapcsolatban fogalmazott meg az AB a véleménynyilvánítás szabadságát súlyosan korlátozó álláspontot.

Az alábbi gondolatokat fogalmaztam meg dr. Gaudi-Nagy Tamás, ügyvédünk felé a végzéssel kapcsolatban:

„Ez nagyon gáz.

Előbb azt mondja az AB, hogy nem tartozik a hatáskörébe a tényállás tisztázása, újra értelmezése, majd gyakorlatilag a tényállást elemzi, és mintegy indoklásában megerősíti a bíróságot. Kifejti, hogy miért kell elkaszálni az előzetes bejelentés nélküli rendezvények szervezőit.

Ezzel a végzéssel bátorítja a bíróságokat és a szabs. hatóságokat, a véleménynyilvánítók elkaszálására.

Még azt is írják a 4. oldal közepén, hogy az AB csak alapvető alkotmányjogi kérdésekben foglalhat állást. Hát ez micsoda? A véleménynyilvánítás szabadsága nem alapvető alkotmányjogi kérdés?

Ez gyakorlatilag a diktatúra megerősítése. Mert ugye a hatalomnak nem tetsző rendezvényeket megtiltják, ha meg nem jelented be súlyos szabálysértést követsz el az AB szerint.

Szerintem ez súlyosabb végzés, mint aminek elsőre látszik.

Ha lehet, menjünk Brüsszelbe vele.

Ha belenyugszunk, akkor itt egyre nagyobb bajok lesznek.

HAjrá!

Az akció, ami súlyosan érintette a hatalmat, itt nézhető meg:

A végzés itt olvasható

A spontán véleménynyilvánítás miatt Kerékgyártó Laci 2 nap kényszermunkán volt, Póka Laci 15 napot töltött Baracskán börtönben.

A végzésben a bírók neve is látható. Jegyezzük meg ezeket is a „bankár- és politikusseggnyaló” bírók között.

HAjrá!

Tisztelettel: Póka László

Nem adom a házamat mozgalom

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 thoughts on “A diktatúra épül, elkaszálta a sárgapólósokat az alkotmánybíróság a véleménynyilvánítással kapcsolatban

 1. A TALMUDISTA KÚRIA NYÍLTAN ZSIDÓ ÉRDEKEKET VÉD!!!
  A MAGYARORSZÁGI BÍRÁK 86%-ban JÚDÁS FAJÚAK!!!
  AZ UZSORÁS BANKOK MELLETT KAMPÁNYOLÓ KÚRIA KOLLABORÁNS LAKÁJ-JOGÁSZAI 50-100 MILLIÓ/FŐ SOHA „VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ” FEJPÉNZT KAPTAK AZ IDEGEN TULAJDONBAN LÉVŐ BANKOKTÓL!!!
  MAGYARORSZÁGON A KÚRIA MAMMON BORDÉLYA!!!
  Erőlködik a Kúria, hogy a pénzintézetek korábban elkövetett baklövéseit, jogegységi határozattokkal helyrehozza. Ezzel kapcsolatban, nagyon érdemes a visszamenőleges hatály tilalmával foglalkozó alaptörvény részt áttanulmányozni!

  Nem könnyű olvasmány!
  Az érintetteknek nagyon érdemes ezeket az oldalakat meglátogatni!!!
  http://public.mkab.hu/…/dontesek.nsf/0/EE3A84E45401B26EC125…
  http://www.alkotmanybirosag.hu/devizahiteles-ugyek-attekint…

  Az elsőn arról olvashatunk, amikor az állam indítvánnyal fordult az AB-hoz. Nagyon érdekes hivatkozásokat lehet összegyűjteni a jelen anyagjainkhoz is.
  A második az AB oldalára vezet, ahol is a Devizahitelekkel kapcsolatos AB határozatok és végzések böngészhetők. Érdemes összevetni, hogy mennyivel kifinomultabb az AB fogalmazása akkor amikor az állammal kerül kapcsolatba és mennyivel nyersebb és pökhendibb, amikor az egyéni beadványokra reagál.
  MATT-GUMIM-HAMASZ

  1. Kétségtelenül a TELJES bírói és ügyészi apparátus posztkommunista, némelyek az INTELLEKTUÁLISABBAK közül pedig neo-liberálisok, mint az a bírónő, aki a Kúrián egy eseti döntésében a K&H Banknak adott igazat egy pest megyei házépítési hitel ügyében, VIGYOROGVA olvasta el a „mesterművét” a RTL-Klub és HírTV híradója képernyőjén…..

   ( Dr. Szájerné dr.Handó Tünci, a Bírósági Hivatal elnöknője is jól tudja, velem együtt, tapasztalatból: aki itt 51 évnél idősebb bíró vagy ügyész, ANNAK 80%-os valószínűséggel kommunistának köll lennie!)

   Azonban a pesti Ügyvédi Kamara is gyilkosost játszott komcsikból, illetve azokból átfejlődött judeo-kamarillás és extrém-liberális köcsögökből áll 2/3 részben.

   OK, bevették Grespiket és gr. Dr. Dessewffy Alice-t a Zelnökségbe.
   De ettől a tevékenység ugyanolyan maradt, pusztító ideológiák szerint.

 2. Nnna! Megjelölt kollégám, dr. Gaudi (ami ugyan latinul értelmes szó, de VCIGÁNY név is, mint itt Magyarországon és andalúziában, lásd még a katalán építész-zsenit…..- de szinte „ZAZRIVECZILEG” zavarosch név……) sérelmez itt valamit, amely jogi szabályozásnak a PARTTALANSÁGA a weimari állam anarchiájához vezetne: lásd a Sándor-palota erkélyére mászást és a magyar alkotmányos zászló ELLOPÁSÁT (már befejezte a cselekményt a 35 éves „főiskolás”, amikor a kormányőrök-rendőrök visszavették a zászlót…), a Lendvai utca és a FIDESZ (ál-) centrum kétszeri ostromát, betörését, alkalmazott nőkre az üvegajtó rátörését, fenyegetést, zaklatást, rongálást és garázdaságot.

  Ilyet ne játsszunk sem a TASSSZ-szal, sem a genderológusokkal, sem a csíra-ellenzékkel. Ez büntetőügyészi-bírói döntéseket kívánó provokáció. Önmagában bűncselekmény. Politikai-ideológiai okból meg lehet államellenes is.

  A JOBBIK elvesztette az identitását, amely mozgósítani és tömegeket vonzani tudott.
  Zazrivecz miatt a 92 török és azeri FB-ismerősömnek magyarázkodni kellett.
  A „Vona”-árulások sora, K.G.Béla, a NEMZETI-voinalról való RETIRÁLÁS nem JOBBoldali töltetű.
  Átbaszás jellegű!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük