A démoni Putyin tényleg jobb vezető mint Obama?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A múlt héten tartották az USA elnökválasztási kampányának keretében a Főparancsnokok fórumát, ahol Trump és Hillary Clinton válaszoltak a műsorvezető és a közönség kérdésire.

Az amerikai birodalom magyar szócsöveinek sajtómunkásai a fórum lényegét Trump egyetlen kijelentésében vélték megtalálni.

Abban, amelyben Trump jobb vezetőnek nevezte Putyint Obamánál.

Nyilván ezt a mondatot tartották a legalkalmasabbnak Trump démonizálására.

Trump szerint Putyin a király – Origó

Trump jobb vezetőnek tartja Putyint, mint Obamát – Index

Trump már megint Putyint nyalta-falta – 444

Miután ekkora figyelmet szenteltek ennek a vitának, gondoltam talán lehozzák azt is, hogy a közvélemény hogyan értékelte Trump és Clinton teljesítményét, kit hoztak ki a párbaj győzteseként.

Mert az elnökválasztás kimenetelének szempontjából ez talán fontosabb, mint egy kiragadott mondat.

Tévedtem.

Gondoltam az objektív tájékoztatás érdekében pótolom a hiányt.

trump-clinton-1trump-clinton-2trump-clinton-3

Trump a Putyinnal kapcsolatos pozitív megjegyzései ellenére tönkreverte a vitában Hillary Clintont.

Vagy az történt, hogy az amerikaiakat nem sikerült Putyin-nyalással megijeszteni, vagy ez a topic közel sem annyira lényeges az amerikai választóknak mint a demokratáknak és a hazai liberális újságíróknak.

De az is lehet, hogy az amerikaiak többsége egyszerűen egyetért a republikánus elnökjelölttel, és Putyint jobb vezetőnek tartják Obamánál.

Orientalista.hu Politikai Ateista 

3 thoughts on “A démoni Putyin tényleg jobb vezető mint Obama?

 1. Trump nagyon ügyesen hülyének tetteti magát, hogy elnyerje az amerikai átlagszavazó kegyeit, úgy látszik, teljes sikerrel. Clintonné megpróbálja magát okosnak, sőt bölcsnek feltűntetni, ám szemmel láthatólag ez nem sikerül.

 2. Igazat adok Trumpnak, hogy Putyin sokkalta jobb vezető. Sőt, ahogy a Facebook oldalakon, már amiket nem tiltottak le, Putyint határozott és karakteres vezetőnek tartják, aki figyelembe veszi a hazája érdekeit, Legalábbis ez a vélemény olvasható számos bejegyzésben. Hogy az orosz érdekek előtérbe helyezése egyenlő-e az orosz emberek érdekeivel és az egészséges demokráciával, az persze lehet vita tárgya. Az biztos, hogy Soros nem már tudja keverni a fekáliát náluk, mint teszi azt számos országban. Ezt már egyre kevésbé nézik jó szemmel másutt is, .sőt a Jerusalem Post egyenesen arról írt, hogy Soros maga a káosz.;The Jerusalem Post Slams George Soros’s ‘Campaign of Global Chaos’
  Érdemes elolvasni a cikket, bár nem most jelent meg.
  Az is tény, hogy Putyin nem hajlik a politikai korrektségre, s nem dől be az agresszív és kártékony emberi jogi ideológiának, amit a liberálisok, libtard-ok, ahogy nevezik őket a közösségi oldalakon, erőltetnek, vagy szeretnének mindenkire ráerőltetni.
  Putyin országában nincsenek kívülről finanszírozott hazaárulók, mint itthon.
  Lehet, hogy Trump „Trampli”, de, az amerikaiaknak úgy tűnik sokkal szimpatikusabb egyenes és szókimondó stílusa, mint Hillary hazug és képmutató negédeskedése. Ne felejtsük el, hogy Hillary egyike azoknak, akik a világ jelenlegi állapotáért felelősek.
  Remélem, hgy Trump új, egészségesebb politikát fog folytatni, aminek Európa, ébredező polgárai is megérzik kedvező hatását.
  Persze az USA liberális megmondói mindent kitalálnak, hogy azért nem tudnak érvényesülni, akárcsak most a németeknél, Merkel kudarcát látva, az járja, hogy mert az oroszok beleszólnak a nagyon demokratikus országaik életébe, és fasisztákat támogatnak.
  Nevetséges

 3. Valóban felmerül kérdésként,hogy egy nemzeti elkötelezett vezető,vagy egy háttérből irányított báb a jobb vezető?
  H.B.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük