KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A CÖF szóvivője elmenekült

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kíváncsiak voltunk, hogy miért óriásplakát kampányra költik a CÖF pénzét, ahelyett, hogy rászorulókat segítenének és hogy mi a véleménye a korrupcióról. ifj. Lomnici Zoltán viszont válaszok helyett inkább távozott. Viszont megtudtuk, hogy a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége másképp gondolkodik, mint a CÖF.

N1Tv

4 thoughts on “A CÖF szóvivője elmenekült

  1. Csak egyetlen példa az adományok sorsáról. Amikor megindult a “menekültek” áradata és felkészületlenül érte agresszivításuk még a határra rendelt rendőröket is, nem beszélve a fertőzések, a kosz, a mocsok és a többiről nem beszélve elviseléséről, akkor a CÖF elsők között nyujtott segítséget a pillanatok alatt erre a célra összegyüjtött összegből. Körlevélben kértek véleményt, ki, mit ajánl a minél hasznosabb segítségre. Személy szerint a rendőrők javadalmaztatása, körülményeik, ellátásuk (beleértve a fertőtlenítőszereket, védő, óvó felszereléseket) javítását jelöltem meg. Nyilván többen felvethettük, mert a javaslat eljutott a belügyminiszter úrhoz, de ilyen-olyan törvényi rendelkezés miatt ezt nem lehetett megoldani. Végül jó minőségű magyar ásványvíz és thermotakaró került elosztása, ami igen nagy segítség volt a határokon fagyoskodóknak.
    Nem kell mindig mindenben a rosszat látni, feltételezni!

  2. Talán mert a C:Ö:F átlát a nem is igazán rászoruló , az a rászoruló, nagyon sokan mára már megszokták , és mindenre képesek , csak azért , hogy ott legyenek a rászorulók táborában ,, sokuknak büdös a munka ,, a Keresztyén Szervezet meg alapból lát amit látnia kell,

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: