KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A CMM Televízió dokumentum filmje a „devizahitel” átverésről!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A filmnek további két része van szerkesztés alatt!
A CMM Alkotói Közösség munkáját azzal is tudod támogatni, ha hagyod végigfutni a videók előtti reklámfilmet. Köszönjük!
Tegyük jobbá együtt a világot!

A videó 59 perc.

Olvasói megjegyzések:

Ez a deviza alapú hitel egy banki konstrukció volt, ami a svájci libor csökkenése miatt a bankok részére óriási profit csökkenést okozott volna. Ezért a bankok mindent elkövettek, hogy ne ez ne következzen be. Kezdve a már előre eltervezett árfolyam manipulálással, kamat emeléssel, árfolyamrés emelésével és egyéb megszokott banki praktikákkal. A perek hatására mindezek bebuktak volna, ezért kitalálták, hogy valószínűleg megfelelő embereket találva megpróbálják a törvényekkel módosíttatni a szerződéseket. A háború igazán csak most kezdődik a nemzetközi pénzügyi kartell és a deviza adósok között. A győzelem viszont nem kétséges az egyetlen kérdés az az idő.
A kormányunkat úgy kell seggberúgni ahogy van! Az egész hitelpolitika bekövetkezéséért – 2002 és majd a végkifejletért 2010 ők és csak is ők a felelősek! A köztes időben egy átvett de kellőképpen át nem látott szemét folyamat vette kezdetét! Mire rájöttek a szemétségekre 2007 addigra elszaladt a pokol, majd érdekeltté lettek téve és így húzták ki 2010-ig  >> ganajok voltak kétségtelenül, de a valós szeméttömeg ezután került hatalomra és teljesítette be a banki álmokat! persze nem érdektelenül! EZÉRT KELL EZEKTŐL MIELŐBB MEGSZABADÚLNI! Mert ők nem fognak váltóztatni, csak körbenyalatják velünk a szart!
Nem létezhet olyan hitel, vagy kölcsön, hogy a tőke a többszörösére növekedjen! Amikor felvettük a devizában nyilvántartott hitelt, úgy gondoltuk, hogy csak a kamatot érintheti, semmi mást! A kezelési költségről nem is beszélve! Ne kezeljen semmit még forintért se!
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “A CMM Televízió dokumentum filmje a „devizahitel” átverésről!

  1. Ebből a videóból is egyértelműen derül ki, milyen értelmes, értékes emberek alkotják a magyar nemzetet. Ám a legszomorúbb az, hogy senkiházi jöttmentek, álnok, hazaáruló és őket kiszolgáló magyarokkal(?)
    pont az említettek miatt tesznek tönkre bennünket igen nagy élvezettel, miközben a bokánkig nem érnek fel.
    Régebben, balga módon a főniciaiakat szidtam, ma már az Istent kérem, hívja vissza azon embercsoportot, akik korrigálásra szorulnak.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: