A bűn nyomában – Leveskockát loptak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettesek ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen tettesek 2010. szeptember 17-én 10 óra 36 perc körüli időben egy XIV. kerületi áruházból leveskockákat tulajdonítottak el.”

Hogyasztán, máaztán… ilyen rettenetes bűncselekményt!  Két fiatalember leveskockákat visz el a bevásárlóközpontból! Döbbenetes! Égbekiáltó bűn. Lehet, hogy volt egy újházi tyúkhúsos,   meg két gulyás, meg – és ezt már remegve képzelem el… marhahúsleves… Borzasztó. És ketten! Ez már bűnszövetkezet. Hová jut a világ, hová jutunk mi itt Magyarországon. Leveskockalopás. Hát ez iszonytató. Jó is hogy felrakták a netre, mert elképzelni is majdnem lehetetlen az ilyen bűncselekményt.

Mi lett volna, ha három zsemlét vagy egy dobozos tejet rabolnak ezek a hihetetlen bűnözők. Már csomagolok is, megyek ebből az országból. Mert ez már sok… ilyen közbiztonságot. És ha legközelebb ezek a megátalkodott leveskockagyilkos két bűnöző csikket vesz fel a földről… maga az életveszély ebben az erkölcsös országban.

Mi ehhez képest a 2006-os szemkilövősdi, vagy a szar kis vörösiszap? Még merik szidni Gyurcsányt, aki csak párttársaival szétlopatta az országot, és csak választási csalást követett el, meg hazudozott… és nem leveskockát lopott. Mert ez a leveskockalopás maga a fertő. Tűrhetetlen, és példát kell statuálni. Úgyhogy, kérem én is a kedves olvasókat, hogy aki felismeri a leveskockalopó bűnözőket jelentse, de ne közelítse meg őket senki, mert veszélyes bűnözők lehetnek, akár egy narancsot vagy egy teavajat is hozzávághatnak ahhoz, aki el karja fogni őket.

És ezek után senki se szidja a MAL Zrt. vezetőit, meg a Ferkót, aki még szabadlábon van, és Hagyó Mikit se, aki ugyan nincsen szabadlábon, de soha nem lopott leveskockát. És a párizsit is a Nokiás dobozból fizette.

Szóval megtörtént az erkölcsi züllés Magyarországon: – már leveskockát is lopnak. Most megyek és megkérdezem Konrád Györgyöt, hogy ő hová készül. Hátha tud egy helyet a világon, ahol nincs leveskockalopás… hiszen ő is ettől félt a legjobban, mégha nem is írta le világosan…

http://www.police.hu/friss/BRF-20101025_a1.html

Stoffán György

Nemzeti InternetFigyelő

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük