A bolsevizmust tovább élteti a kétharmadosok kormányzásra készülő rendőrminisztere!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Néhány nappal ezelőtt búcsúztattam a hős Kossuth térieket, kedves honfitársaim, de könnyelmű voltam!

Még össze sem ült a biankó csekkel megelőlegezett kétharmados nemzetinek álcázott országgyűlés, hogy felhatalmazást adjon a nyolc, valójában hatvan éve hazánkban országló bolsevizmus végleges felszámolásának megkezdésére, milliók álmának beteljesítésére, máris megszólalt ördögi robajjal egy vészcsengő, a leendő belügyér személyében, amitől talpra kell ugorjunk!

Túl jóhiszemű voltam kedves Kossuth téri hős és kitartó barátaim, hogy elbúcsúztattalak benneteket.

Vigyázó szemeteket Pintér elvtársra vessétek, akinek minapi nyilatkozata szerint hű barátja és cégtársa Gergényi „Görény” Péter, Demszkygrád soron kívüli kitüntetettje, nem felelős sokezer ünneplő, és 1956-os forradalmunk 50. évfordulójára emlékező ember 2006-ban történt meggyalázásáért, nem tehető felelőssé a szemek kilövéséért, nem felelős megbilincselt kezek utólagos eltöréséért, nem felelős a közrádió udvarában titokban kiépített ideiglenes „halál táborért”, nem felelős a tömegesen használt viperák által okozott  sérülésekért, a teljességgel lehullott rendőrségi azonosítókért, a szándékosan eltakart, bosszúállást elfedő bankrabló fejfedőkért, nem felelős a tömegesen magyarul nem beszélő rendőrnek felöltöztetettekért, nem felelős a Síp utcában titokban bizonyítottan átöltöztetett rendőrségi provokátorokért, és folytathatnám a végtelenségig!

Kedves Civil Jogász Bizottság tagjai, kedves Nemzeti Jogvédő Szolgálat tagjai, kedves Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete tagjai, Kedves Kossuth tériek az egész országban, mind-mind folyamatos tévedésben voltatok, amikor az utcára mentetek, amikor a visszaélések tömegét vizsgáltátok, amikor iszonyatos munkával jelentést készítettetek, szemben a Gönczöl Bizottság hazug állításaival, és ti jogsértettek, ti is vakok voltatok, ha hihetünk Pintér leendő belügyérnek.

De vakok voltak Balogh Zoltánék, Ékes Ilonáék is, Surjánék és Szájerék a most kétharmados kormányzásra készülő politikai erő tagjai is, akik meghallgatást szerveztek 2006 decemberében Brüsszelben az Európai Néppárt támogatásával, és sokunkat tanúnak hívtak annak bizonyítására, hogyan élt vissza a bolsevikok terror rendőrsége Gergényi budapesti kapitány profi szervezőmunkája segítségével, természetesen politikai felhatalmazással, visszaélve a látszatdemokráciával, lábbal taposták drága nemzeti szimbólumainkat!

Megrázó napi élményként élem meg, hogy amikor most megkeresem azon barátaimat, ismerőseimet, gondolkodó értelmiségieket, akikről tudtam, hogy elkeseredettségükben hozzájárultak a most kormányra készülődők biankó kétharmados felhatalmazásához, felháborodottan támadnak nekem, hogy mit akarok Pintér iránti megdöbbenésemmel elérni, máris kormányt szeretnék buktatni, még megalakulásuk előtt!

Ezt a demagógiát, ezt a bolsevizmus iránti mélységes undort használta ki a Fidesz álságosan, az eszköztelen Jobbikot vádolva a kampány folyamán lényegtelen hibák óriásivá dagasztásával, a befolyásolható szavazók egy részének elbizonytalanításával.

Nem véletlenül volt sokak megalapozott politikai álma – a realitások elfogadásával – a Fidesz és a Jobbik kétharmados többségével történő alkotmányozási folyamat megkezdése, és a teljes bolsevizmus felszámolásának együttes megkezdése, aminek befejezése egy emberöltőig is eltart.

Garanciája és letéteményese vagyok azoknak, akik, ha Pintér valóban minden észérvvel szemben kormányzati szerephez jut, az első pillanatban ellenállnak, utcára mennek, nem törődve a Fidesz-fan klub szemellenzős tagjaival, és vállalni fogom a komoly nemzetbiztonsági tényezővé válás nem túl hálás szerepét is, hasonlóan a bűntelenül fogva tartott Budaházyhoz, és hasonlóan a bűntelenül elítélt és betiltott Magyar Gárda tag sorstársaimhoz, mellyel Pintér leendő belügyér feltehetően mélységesen egyetért!

Kossuth téri társaim, ne búcsúzzatok, korai még. Szíveskedjetek erőt gyűjteni és szervezkedni, mert a nemzetinek álcázott leendő belügyér Pintér Sándor már szervezkedik a maga profizmusával, s nem az amatőr Draskoviccsal álltok majd személyében szemben!

Isten Áldja Drága Magyar Hazánkat, és adjon valóban Szebb Jövőt!

Isten éltesse a Györgyi nevű hölgyeket!

Reiner Péter Budapest 2010. május 5.


Nemzeti InternetFigyelő
Kapcsolódó: Kossuth tér visszatér – gondolatok egy búcsúztatató kapcsán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük