KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A bolsevizmus vigyora: él még biszkuék kiemelt nyugdíja

A Károlyi szobornál töltöttem a tegnap estét a Jobbik meghívására – jól tettem! Láttam nyakában a felaggatott táblát, ami mint Trianon legfőbb okozóját jelölte meg a vörös grófot. A baj az, hogy a szobor még ott virít és nem méltó helyén a kijelölt szobortemetőben.

Igaza van a jobbiknak, hogy az utcára hívta a benne bizó ezreket, mert az ország házában a legutóbbi héten történtek feljogosították annak kijelentésére, hogy a Haza ismét végveszélybe került. Nincs más lehetőség mint az utca, mely az utóbbi nyolc év kormányzati gyakorlata következtében ezért természetes közeggé vált.

A jelen kormányt támogató parlamenti többség szembe halad csak homályosan kinyilvánított korábbi céljaival, és a háttérhatalmi nyomásnak engedve még a látszatdemokráciájukat is végveszélybe sodorja javasolt törvénytervezetével az Izrael és az Európai Unio gazdasági és politikai egyesülésének feltétel nélküli támogatásával. A másik hazaárulással felérő döntés törvényi előkészületei az úgynevezett európai rendőri erők korlátlan felhatalmazással Nemzetünkre – „feszültség és terrorista tevékenység esetén” – rászabadító lehetősége, szándékoltan nem megjelölve és a kormányzatra bízva annak eldöntését, ki terrorista és ki nem!

Károlyi szobrát nézve tudtam meg a Horthy Kormányzó budapesti bevonulására emlékező Jobbik országgyűlési képviselőitől, hogy késő este rendkívüli fontosságú beterjesztett törvény előkészítő vitája zajlik majd a Tisztelt Házban. Gyorsan megtanultam, hogyan kell számítógépemen keresztül bekapcsolódni a képviselőház munkájába az élő közvetítésbe. Ugyancsak jól tettem.

A Jobbik frakció beadványát tárgyalta az erősen foghíjas képviselői „gárda” a bolsevizmus kiemelt nyugdíjainak elvételéről és a megvalósult szocializmus áldozatai részére történő elosztásáról. Ez a beadvány húsz éves elmaradást kiván pótolni. A beadvány oly módon került vitára az ország gyűlésében, hogy este 9 órakor kezdődött a vitát az előterjesztő Novák Előd expozéjával, miközben a bolsevizmus utódpártját a vita ideje alatt senki nem képviselte, bár talán ez jobb is így! A parlamentben lévő elsöprő többségű tucatnyi Jobbik frakció minden tagja szükségesnek érezte hozászólni a rendkívüli jelentőségű politikai előterjesztéshez.  Van arányérzékük a távolmaradáshoz a szociknak és nem volt pofájuk benn maradni a padsorokban a törvényjavaslat vitájában. A benn ülő pártok láthatóan támogatták a beterjesztő jobbik történelmi gesztusát a bűnösök áldozatai felé.

Ez is érdekelheti:  Jégkorszakba lépő Franciaország: tömegtüntetést robbant ki Macron „királyi vétója”

A feltehető igazi politikai kérdés csupán az, hogy kinek, mely politikai erőnek áll érekében ezt a kimagasló jelentőségű és a széles közvéleményt érdeklő kérdés vitájának éjszakai programba vétele, szinte annak eldugása. A vita még e sorok írása idején 11 után még tart!

Jó hír és világgá kiáltom, hogy az éjszaka a Tisztelt Házban benn tartózkodő három tagú Fidesz frakció nevében Varga István támogatta a Jobbik Károlyi szobort eltávolító kezdeményezését a megyilkolt Tisza István miniszterelnök szobrának minél előbbi felállítását és a háromtagú benn lévő LMP frakció is támogatta a Jobbik javaslatát biszkuék kiemelt nyugdíjának minimálnyugdíjra történő megváltoztatásáról.

Reiner PéterNemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük