A bolsevizmus vigyora: él még biszkuék kiemelt nyugdíja

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Károlyi szobornál töltöttem a tegnap estét a Jobbik meghívására – jól tettem! Láttam nyakában a felaggatott táblát, ami mint Trianon legfőbb okozóját jelölte meg a vörös grófot. A baj az, hogy a szobor még ott virít és nem méltó helyén a kijelölt szobortemetőben.

Igaza van a jobbiknak, hogy az utcára hívta a benne bizó ezreket, mert az ország házában a legutóbbi héten történtek feljogosították annak kijelentésére, hogy a Haza ismét végveszélybe került. Nincs más lehetőség mint az utca, mely az utóbbi nyolc év kormányzati gyakorlata következtében ezért természetes közeggé vált.

A jelen kormányt támogató parlamenti többség szembe halad csak homályosan kinyilvánított korábbi céljaival, és a háttérhatalmi nyomásnak engedve még a látszatdemokráciájukat is végveszélybe sodorja javasolt törvénytervezetével az Izrael és az Európai Unio gazdasági és politikai egyesülésének feltétel nélküli támogatásával. A másik hazaárulással felérő döntés törvényi előkészületei az úgynevezett európai rendőri erők korlátlan felhatalmazással Nemzetünkre – „feszültség és terrorista tevékenység esetén” – rászabadító lehetősége, szándékoltan nem megjelölve és a kormányzatra bízva annak eldöntését, ki terrorista és ki nem!

Károlyi szobrát nézve tudtam meg a Horthy Kormányzó budapesti bevonulására emlékező Jobbik országgyűlési képviselőitől, hogy késő este rendkívüli fontosságú beterjesztett törvény előkészítő vitája zajlik majd a Tisztelt Házban. Gyorsan megtanultam, hogyan kell számítógépemen keresztül bekapcsolódni a képviselőház munkájába az élő közvetítésbe. Ugyancsak jól tettem.

A Jobbik frakció beadványát tárgyalta az erősen foghíjas képviselői „gárda” a bolsevizmus kiemelt nyugdíjainak elvételéről és a megvalósult szocializmus áldozatai részére történő elosztásáról. Ez a beadvány húsz éves elmaradást kiván pótolni. A beadvány oly módon került vitára az ország gyűlésében, hogy este 9 órakor kezdődött a vitát az előterjesztő Novák Előd expozéjával, miközben a bolsevizmus utódpártját a vita ideje alatt senki nem képviselte, bár talán ez jobb is így! A parlamentben lévő elsöprő többségű tucatnyi Jobbik frakció minden tagja szükségesnek érezte hozászólni a rendkívüli jelentőségű politikai előterjesztéshez.  Van arányérzékük a távolmaradáshoz a szociknak és nem volt pofájuk benn maradni a padsorokban a törvényjavaslat vitájában. A benn ülő pártok láthatóan támogatták a beterjesztő jobbik történelmi gesztusát a bűnösök áldozatai felé.

A feltehető igazi politikai kérdés csupán az, hogy kinek, mely politikai erőnek áll érekében ezt a kimagasló jelentőségű és a széles közvéleményt érdeklő kérdés vitájának éjszakai programba vétele, szinte annak eldugása. A vita még e sorok írása idején 11 után még tart!

Jó hír és világgá kiáltom, hogy az éjszaka a Tisztelt Házban benn tartózkodő három tagú Fidesz frakció nevében Varga István támogatta a Jobbik Károlyi szobort eltávolító kezdeményezését a megyilkolt Tisza István miniszterelnök szobrának minél előbbi felállítását és a háromtagú benn lévő LMP frakció is támogatta a Jobbik javaslatát biszkuék kiemelt nyugdíjának minimálnyugdíjra történő megváltoztatásáról.

Reiner Péter
Nemzeti InternetFigyelő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük