KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Békés megyében tomboló Pintér-terror új hírei

Pintér-gárdisták

Mint már a barikád.hu tudósítása alapján jeleztük, Pintér elvtárs – aki az orbáni sajátosan értelmezett demokrácia megtestesítője – emberei megszálltak egy magánterületen zajló rendezvényt, s ott erőszakos kiürítést hajtottak végre. Ennek újabb fejleményeiről számol be tudósítónk, Reiner Péter, akit barátai a helyszínről tájékoztattak. Ezt adjuk most közre.  (NIF szerkesztő)

Megbízható, hiteles forrásból ma délután érkezett hír szerint több száz fős tüntetés kezdődött a békéscsabai rendőrkapitányság előtt a ma reggel óta jogtalanul fogva tartott társuk szabadon bocsátásáért, és a narancsosok „demokrácia felfogása” ellen.

A beszámoló szerint, ma egy Békéscsabán található magántelken több nemzeti szervezet játékos vetélkedőt szándékozott szervezni. Ebben már kora reggel megakadályozták a részt venni szándékozókat a közúti ellenőrzésre hivatkozó, hatalmas erőkkel felvonuló rendőrség.

Hiteles hírforrás arról is beszámolt, hogy a Békésszentandrás körzetében példátlan erődemontstrációval felvonuló Draskovics rendőrség tagjai Pintér köntösre cserélve látható arcukat, mindenkitől, talán még a madaraktól is elkérték a személyi igazolványát.

A „civileket” azonnal tovább engedték, de akikre csak a gyanú árnyéka vetült, hogy a kocsijukon büszkén viselt szimbólumok alapján nemzeti érzelműek, közük lehet a jogtalanul betiltott Gárdához, netán szimpatizánsok, minősíthetetlen módon vegzálták, föltartóztatták, akadályozták továbbhaladásukban, átkutatva kocsijaikat. A vetélkedőnek helyet szándékozni adó telektulajdonost a rendőrség, kihallgatta, azt aki felszólításra sem volt hajlandó elhagyni a magántelket, erőszakkal a városi kapitányságra szállította.

Az indok az ötvenes évek hírhedt ávójának gyakorlata szerint egy-két nehezen bizonyítható robbanó szerkezetnek – az érintettek érdekében történő utólagos, senki által nem ellenőrizhető – „megtalálása” volt.

Ugye, tetszenek – kedves, már nem egészen fiatal honfitársaim – emlékezni, hogy a valutát kizárólagos állami birtoklásba adó bolseviki rendeletek idején a házkutatást végző államvédelmi hatósági szervek milyen boldogan találták meg otthonainkban a „kincstár  tulajdonát” képező húszdollárost, hogy ezek után az illegális pénz gazdáját néhány év gondolkodásra börtönbe vagy kényszermunkára, átnevelésre küldjék.

Kétségbeejtően aktuális három nappal ezelőtt írt álláspontom, miszerint a kétharmados narancsos hatalomnak nem a Hazáját szerető bűntelen gárdisták üldözésével, hanem a valódi politikai és gazdasági bűnök elkövetőinek felelősségre vonásával kellene törődnie.

Aktuálisabb mint valaha a Hazánkat minden ízében elárasztó bűn, amivel Pintér belügyér „szakembereinek” foglalkozni kellene, ehelyett az álságos narancsos demokrácia felfogás következtében, eleget téve sajátságos idegen és belföldi elvárásoknak, a magánrendőrség a könnyebb ellenállás felé haladva továbbfolytatja a gyurcsányi -draskovicsi diktatúra gyakorlatát.

Nem véletlen az a nyugalom, amit a Gyurcsány arcán látok, aki vizsgálati fogsága és börtönben töltött napjai helyett az Ország Háza szégyenére „honatyaként” a képviselői padsorban ücsörög.

Tisztelt narancsos honfitársaim, ideje elgondolkodni, hogy jól döntöttek-e, amikor biankó csekkjüket két hónappal ezelőtt kitöltötték???

Utólag érkezett az értesítés, hogy a letartóztatott személyt ugyan már kiengedték, de úgy, hogy bent előtte alaposan megverték!

„Szép új világ következik”!

Reiner Péter,  2010. júl.24.

Kapcsolódó: A hatalomnak nem a Gárdával, hanem az elszámoltatással kell foglalkoznia


Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

7 thoughts on “A Békés megyében tomboló Pintér-terror új hírei

 1. „Két hét alatt rend lesz.” Draskovicsi. Orbáni rend. De jó is cigánynak, zsidónak, kommunistának lenni „Magyar”országon ! Csak magyar ne légy. Ez hát a nemzeti összefogás igazi arca.

 2. Fegyvert a népnek! Jöjjön a forradalom! Fidesz vessz! Bitóra Orbánnal, Pintérrel, Gyurcsánnyal, és ezek holdudvaraival. A Kossuth téren sem férne el mind, aki bitóra való. Korra, fajra, nemre való tekintet nélkül. Bitóra mind!

 3. 100-napot adtunk az új kormánynak.56-2006 azaz 56nap már eltelt.Nagyon örülnék ha nem kéne ismét az utcára vonulnunk.DE egyenlőre a mérleg nyelve mást mutat.

 4. Provokáció, a legaljasabb módszerrel. Tudtuk, hogy mindenre képesek, de ezzel azonosultak a Draskovics korszakkal,

 5. Egy olvasói bejegyzés:
  Gárdát igen jól ismerő, és egyben a Gárdát segítő nem tudok elfogadni, mert nem fedi a valóságot, az pedig a következő: „Láthatólag magukhoz vonzottak több tucat fegyelmezetlen hőbörgőt is (akik felfegyverzik magukat), akiket a futballcsapatok ultráihoz hasonlóan egyszerűen képtelenek vezetőik megfékezni”, és a folytatás, amit nem írok, mivel egyszerűen Ön nem ismeri a Gárdistákat, vagy nagyon „alulinformált”.
  Nos a Gárda, mint ahogy eddig is, fejlődik és nem fog meghátrálni a pintérsándor által bitorolt „magyar rendőrségtől”, mert nincs hova hátrálniuk!!!! Egytől egyig Hazáját, népét szerető és féltő igaz emberek, és aki ezt nem látja, annak hályog fedi a szemét. Én, aki az úgynevezett rendszerváltás óta mindig a Fideszt támogattam, a Gárda által ismertem meg, hogy valójában mi is a hétköznapi harc a Haza, és Nemzet megmaradásáért. Nos ezért nem hiszek többé annak az embernek, akire évekig felnéztem, és nagy politikusnak tartottam, de csak egy (nyirkai jóslat) kiskanász, aki ugyanúgy kiszolgáltatja idegeneknek nemzetét, mint a többi hazaáruló, és aki a rasszista, tömeggyilkos Likud-ot testvérpártjaként „tiszteli”.
  „Szépet szól, de csúnyán cselekszik”. Ezért van szükség nemzeti ellenállásra, és a Gárdára, és ezért nem tűri meg OV a „félkatonai” szervezetet, ami szintén egy valótlan állítása, mint eddig annyi más is. A hazugság hazugságot szül, és ebből számára már nincs kiút, a kártyavár, amit annyira akart, előbb-utóbb összedől, mert hazugságokon alapszik, és nem az igaz, hazáját szerető embereken. Erre egyre több ember „jön rá”, aki pedig nem, annak ez az ország nem a hazája, csak itt éldegél, és várja a sültgalambot, mivel csak a szín változott, a nép semmibevétele, és kifosztása nem. Amit minap a „magyar”? rendőrség tett, az is ezt bizonyítja!
  Olvassa el mindenki, (barikád.hu) hogy mit csináltak Pintér kutyái a békéscsabai tanyán tervezett Magyar Nemzeti Gárda sportnapjának megzavarásáért, és gondolkozzon el, visszajönnek az 50-es évek?
  Sokan nem ismerik azokat az időket, a félelmet, a kiszolgáltatottságot, a diktatúra terrorját, a szenvedéseket, és nyomort, mert fiatalok.
  Hogy ne is kelljen megismerniük, jobb lesz, ha a narancsköd felszálltával, sürgősen felsorakoznak népünk, nemzetünk fiai a Jobbik, és a Magyar Nemzeti Gárda mögé, mert ez az egyetlen megmaradási esélye Magyarországnak, a fennmaradására.

 6. Senkinek sem tűnt fel, hogy ISMÉT, ezúttal 500 gárdista jelenlétében, a rendőrök azt hurcolták el, akiket csak akartak?…
  A bátor, rettenthetetlen gárdisták ezúttal is úgy viselkedtek, mint egy nyúl-hadsereg. Úgy látszik, hogy ezek a bátor fiúk-lányok (akik a hátukra írják a „csendőr” megjelölést) csak és kizárólag a cigánygyermekek ellen képesek határozottan fellépni.
  Ettől függetlenül – nem tagadható le, mert a TV bemutatta – valahonnan, a gárdisták soraiból két vizespalackot dobtak „ismeretlenek” a rendőrök felé… ami viszont nyílt (és meglehetősen gyáva) provokációnak minősült.
  Ha rendőrség az alakzatban történő felvonulást, a bejelentett esemény ilyetén levezénylését nem engedélyezte – akkor, a megállapodás ellenére, miért játszottak katonásdit és csendőrösdit a gárdisták? Ismét „kóstolgatni” akarják a rendőrséget? Ezúttal (jókora távolságból!) „Pintér-kutyáknak” nevezve azokat, akik elől futni szoktak…
  Olvasom Keszthelyi Ferenc bejegyzését: ez a szegény ember ismeri az igazi diktatúrát? Átélte azokat az éveket?
  Diktatúrában nem létezne Kurucinfó, Hunhir, Nemzeti Internetfigyelő, ellenzéki pártok a parlamentben, Magyar Nemzeti Gárda, Betyársereg, MNA, Hatvannégy Vármegye és főként nem létezhetne Jobbik Magyarországért Mozgalom.
  Ezzel szemben tízezres nagyságrendben tele lennének a börtönök és pl. a március 15-i provokáció napján a kivonult rendőrség éles lőszert használt volna… Nos, ez lenne a diktatúra, tisztelt Keszthelyi Ferenc úr!

 7. A tisztelet leghalványabb jele nélkül Írom:
  királylászló nem csak egy bődületes nagy barom, hanem legalább akkora gazember is, mint azok a droidok és parancsnokaik — a legfelsőbb szinttel bezárólag —, amelyek ezt a gyalázatot elkövették!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük