A Barikád.hu jelenti: Orbán rendőrei kora reggel megszálltak egy magánterületet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tilos hangoskodni, tilos kamerázni! Orbán rendőrei kora reggel megszálltak egy magánterületet

Aki azt hitte, Orbán alatt szabadabbak leszünk, az tévedett. Soha nem látott vegzatúra vette kezdetét a „narancsos forradalmár” regnálásával. Kora reggel egy magánterületet özönlöttek el a rendőrök Békéscsaba mellett, a jelenlévőknek megtiltották a hangos beszédet és a fényképezést.

Családi sportnapot szerveztek egymás között Békés megyei hazafiak, egy félreeső helyen lévő magánterületen. A főzéssel egybekötött, jó hangulatú baráti összejövetelbe azonban beleköpött a hatalom.

Reggel fél nyolc körül nagy erőkkel megjelent a helyszínen a rendőrség, mondván, hogy bejelentés érkezett: a helyszínen robbanószerkezet van, és robbantásra készülnek a jelenlévők. Mindenkit kizavartak a telekről, egy valakit, aki nem volt hajlandó elhagyni a magánterületet, bilincsbe verve vittek el. Általános igazoltatásba kezdtek a helyszínen és a környéken is, Békéscsabáról kijövet már elárasztották az utakat a rendőrök.

Érdekes, hogy bizonyos autókat nem állítanak meg, nyilván nyilvántartásuk van a hazafik rendszámáról.

A tanya környékén várakozóknak megtiltották, hogy fényképezzenek, vagy videózzanak, ellenkező esetben bírósággal fenyegették meg őket. De ze még mindig semmi, megtiltották, hogy hangosan beszéljenek egymással, azt mondták, közterületen tilos hangoskodni.

Jelenleg nem tudni, mi folyik a tanya területén, mert oda senkit nem engednek be, így még az sem kizárt, hogy a Pintér-brigád hathatós keresése után előbukkan az a bizonyos robbanószerkezet.

Itt tartunk ma, a 21. században.

Orbán Viktor megígérte, hogy két hét alatt rendet tesz. Azóta minden héten gyilkosság áldozatává vált valaki, az árvízvédelem elégtelenre vizsgázott, a közbiztonság Budapesten és vidéken is kriminális, a gárdistákat és hazafikat – akik szabadidejükben, saját pénzükből gyűjtenek, jótékonykodnak, építik a gátakat, építik a romba dőlt házakat – pedig még a Gyurcsány-korszaknál is arcátlanabbul és keményebben üldözik.

Gratulálunk, miniszterelnök úr, gratulálunk belügyminiszter úr!

Nem sül ki a szemük az arcpirító jogtiprástól, a diktatórikus eszközöktől? Vagy értsük úgy: a „két hét alatt rendet teszünk” azt jelenti, hogy csírájában elfojtjuk a nemzeti érzelmű megmozdulásokat, szervezéseket, bilincsbe verjük azt, aki kritizálni vagy ellenállni mer, hatalmas rendőri erőkkel bohóckodunk egy tanyán, egy eskütételen, mikor minden nap meggyilkolnak valakit a minimálbéréért vagy a nyugdíjáért?

Hát ez lenne a narancsos forradalom? Ez a nagy kétharmad? Ez lenne a rend, ez a demokrácia?

Ébred az ország, miniszterelnök úr, és hamar elege lesz ebből, amit három hónapja csinálnak. Mert lehet altatni egy népet, de ha ráébred a szomorú valóságra, érezni fogja, hogy ITT AZ IDŐ a radikális változásokra!!!

barikad.hu

Nemzeti InternetFigyelő

One thought on “A Barikád.hu jelenti: Orbán rendőrei kora reggel megszálltak egy magánterületet

  1. A cionista háttérhatalom hazánkban állomásozó ügynökei ellenőrzik, hogy ez a tetves likudos-orsós görény betartja-e ígéretét, hogy eltapos minden nemzeti megmozdulást,és mozgalmat. Ezt megígértették vele, ami feltétele volt, hogy mindenféle számítástechnikai, meg marokkói csalással 2/3-os hatalomba tegyék a seggét.
    De Ébred az ország, miniszterelnök úr (te genya), és hamar elege lesz ebből, amit három hónapja csinálnak. Mert lehet altatni egy népet, de ha ráébred a szomorú valóságra, érezni fogja, hogy ITT AZ IDŐ a radikális változásokra!
    Nemzeti érdekérvényesítő akarat és szándék egyedül a Jobbikban és a Magyar Nemzeti Gárdában van. Orbán fénysebességgel fogja elérni azt, hogy az egész ország magyarságával találja szemben magát, és nem marad más szavazója, mint a betelepült zsidók, a szavazás idejére iderepített kettős állampolgárságú (és fiktív lakosú) izraeli férgek, a bűnözésre most szabad kezet kapott cigányok, Fidesz közeli cégek, vállalatok, gazdasági egységek, Fidesztől függő aljadék népségei, bűnözők, deviánsok, és azok a mocskok, akiket már régen el kellet volna számoltatni, de szavazataikért békén hagyja őket. Egyre többen döbbennek rá, hogy hazaárulókból, bűnözőkből áll a jelenlegi, Fideszes kormány, és hatalmi struktúrája, és a cionista izraeli, amerikai, és EU-s pénzügyi hatalom védelme alatt áll, azok parancsait hajtja végre. Ez a hatalmának a záloga, na meg egész Magyarország.
    Jó lesz mihamarabb kimosni a narancsszínű csipát a szemekből, mert az csak vakságot okoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük