A 98% ajándék… "Ne kíméljétek a hazaárulókat!"

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem értem miért hisztériázik a kommunista csürhe a magyar Parlament falai között. Miért sok nekik a 98%-os adó, hiszen az igazságos a 100% lenne, ugyanis sokan közülük munkavégzés nélkül, érdemtelenül kapták  a nemzettől ellopott pénzt végkielégítésként, miközben gyermekek tízezrei éheznek, beteg öregemberek halnak meg, mert nem telik gyógyszerre, gyermekek halnak meg, mert a szülőknek nincs pénze az életmentő műtétre, s télen isten tudja hányan fagynak halálra, mert nem lesz fájuk, szenük, amivel meleget csináljanak.

A volt elit-söpredék ehhez képest már ma tervezi sítúráját, karácsonyi nagybevásárlását Bécsben, vagy téli üdülését valamelyik forró éghajlati tenger partján. A bűnözők tehát remekül élnek, s boszorkányüldözésről, a demokrácia megtiprásáról beszélnek, amikor a nép által választott kormánykoalíció a nép által elvárt lépéseket óhajtja megtenni a nemzetvesztőkkel szemben. Pedig van követendő példa. A szocialisták 1945-től példátlan, demokratikusnak nem nevezhető módon vettek el mindent az emberektől ok és indok nélkül, erőszakkal, politikai okokból. Hiller István nemrég még azt a politikai eljárást tartotta követendőnek, s az MSzP-SzDSz koalíció kormányzása alatt a legmagyarellenesebb eljárásokra került sor… s itt nem az emberek közé lövetésre gondolok még…

Barátomtól kaptam egy plakátot, amelyet a mai kommunista-liberális söpredék elődei nyomtattak a háború után. Kicsit „cenzúráztam” és így adom most közre tanúlságul a kormánynak, és a kormánytól – velem együtt – a rend megteremtését váró olvasónak, a népnek. Mert azt az időt, azt a diktatúrát, azt az embertelenséget, amelyet a kommunista söpredék 65 éve gyakorol(t) Magyarországon, sem megtorolni, sem elfelejteni nem lehet, nem szabad.

Stoffán György


Nemzeti Internetfigyelő

One thought on “A 98% ajándék… "Ne kíméljétek a hazaárulókat!"

 1. „….már ma tervezi sítúráját, karácsonyi nagybevásárlását Bécsben, vagy téli üdülését valamelyik forró éghajlati tenger partján…”
  Az on off-short cégük fedezetével…off!
  Hagy-ó nekünk is valamit, kenyeret és békességet !
  Bökj-Kicsi-Valami bérletet nekünk is….”BKV reklám”
  Gyúr-Csány-ban az egyszeri nép – értékei vörös iszap, kaszinóvárosban felülértékelik, úttalan utak vezéreltek,
  ejjj a kátyúba beleléptem éppen….brrrzzzz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük