KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A 2 : 0 – NAK ÖRVENDÜNK!!! ÉS KIKET KELL KISÖPÖRNI AZ ORSZÁGUNKBÓL? AKIK ENNEK SEM ÖRÜLTEK!!!

IDÉZETEK A BEKÜLDŐKTŐL:

De mennyi sok szemetet kell eltakarítani (kiseperni) Hazánkból !!!
 VITÉZ KÖVÉR GYÖRGY

Ezeknek, /mert csak így lehet őket nevezni / még az írmagjukat is ki kellene írtani. Mit keresnek itt ebben az országban. És szomorú, hogy vannak támogatóik. Csak ugyanabból az alomból valók lehetnek. Hát ezek az igazi gyűlöletkeltők!! 

irisz bárány


Nincs még egy országnak olyan alja, hazaáruló és primitív proli ellenzéke, mint nekünk, Magyaroknak. Arról már írtam nem egyszer, hogy a brüsszeli internacionálé központjában is csak megvetően legyintenek, ha a magyarokról van szó, mert bár a világtörténelem legocsmányabb irodaháza ez, és a történelem legaljasabb, keresztényellenes európai parlamentjének nevezhetjük az intézményt, ennek ellenére még ott is undorodnak attól a liberális és kommunista árulástól, amelyet a mai „magyar” ellenzék tanúsít saját hazájával, kormányával szemben.  Ám ez nem minden. Az emberi butaság, aljasság, primitívség, hazátlanság olyan méreteket ölt eme ellenzéki söpredékben, amely mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Pedig nem is kellene tudomást venni arról, amiket nyilatkoznak, hiszen az íróember is tartson meg egy határt, amelyen belül mozog, s amely alá nem merül még mások kedvéért sem. A helyzet viszont ma más. Ma háborús helyzetben élünk, és a háborús helyzet érzékenyebbé, sérülékenyebbé teszi az emberi lelket. Határainkon a megszállók néznek szemben a ma még magát tartó magyar határvédőkkel, Európa ostoba állami és a világ egyházi vezetői igaztalan vádakkal illetnek és ócsárolnak, mert betartjuk azokat a megállapodásokat és szerződéseket, amelyek köteleznek minket és védik Európát. S mindezt a magyarság elleni támadássorozatot magyarországi lakosok, pártvezetők és egyháziak egyaránt – vagy pénzért, vagy ostoba meggyőződésből – támogatják. Bírók, hivatalnokok, tanárok, ápolók, rohangálnak Brüsszelbe panaszkodni, “félteni a demokráciát”, amelyet Brüsszel elmebeteg és áruló vezetői diktatórikus eszközökkel akar ránk kényszeríteni. Mert nekik nem számít az európai ember joga… csak a pénz, amit kapnak e jogok és a nemzetállamok és saját nemzetük  eltiprásáért.

Ám, mindezzel sajnos tisztában voltunk… de mindig van újabb és újabb meglepetés aljasságból, primitívségből.

Mint az is, hogy amikor megvertük az osztrák csapatot Franciaországban, 2:0 lett a végeredmény, de nem lett közös öröm, közös ujjongás minden magyar számára. Pedig még azok is örvendenek az ilyen győzelmeknek, akik nem kötődnek a sporthoz, a focihoz. Édesanyám talán ma nézett végig életében először mecset, mert ez “az az osztrák-magyar volt”, ahol győznünk kell… s vette be a sör helyett a meccshez neki járó Xanaxot… Ünnepelt az ország, ünnepelt minden magyar, mert ez, a mai Európában egyszerű, de hiteles fokmérője a magyarságnak. Ám, mit tett és hogyan nyilatkozott az az ellenzék, amelynek semmi köze  a magyarsághoz – ezek szerint –, s mégis a magyar adófizetők filléreiből akarnak ismét ország-vezetők lenni? Hazátlanok: Nem örülnek annak, ha nyer a magyar csapat, nyilatkozta a liberális „törpesenki” humojista. A vörösben járó milliárdosok, akik máig hazudoznak a magyar választóknak, s akik ugyanattól a pénzügyi hatalomtól kapják a hazaárulásért a pénzt, mint liberális magyar-és keresztényellenes harcostársaik, azért nem örülnek, mert Orbán örül…

Ez is érdekelheti:  Mi is történt valójában hétfőn Kijevben? - ukrán történész a Kijev elleni orosz támadásról

Nos, ez az érv, ez az indok olyan mély ostobaságra, primitív, proli szellemiségre és lelki szegénységre enged következtetni, hogy az embernek vitatkozni sincs kedve, mert nincs is kivel és miről vitatkozni. Akinek ez a nemzetközi futballgyőzelem azt jelenti, hogy a kormányfő örül és ezért ő nem, az hülye. Hülyékre és ekkora ordas bunkókra viszont csak hasonszőrűek szavaznak, ilyeneket csak hasonszőrűek támogatnak… Szavakat találni nem lehet erre a szellemi nihilre, csupán a figyelemfelhívás okán említettem meg magam is ezt a félelmetes sötétséget. Amely bizony szintén csak a mi kis országunkra jellemző. Csupán azt nem értem, hogy milyen jogon akartnak ezek országot vezetni, milyen jogon bírálják a magyar politikát, milyen jogon mondanak véleményt bármiről is, ami Magyarországon történik, és milyen jogon van belépőjük a nemzet parlamentjébe, ha a nemzetet, annak megválasztott kormányát európai szinten is, mint egy idegen országét ócsárolják, s még a sporteseményen való győzelmünket is gyűlölködő idegenként, a német és az osztrák sajtó pallérozatlan modorában – magyarul: hihetetlen és ocsmányul bunkó módon – támadják.

Amikor Újhelyi és a többi egysejtű egyed Magyarország megbüntetését sürgetik az Unióban, amikor nyilvánvaló hazugságokat írnak meg amerikai magyar nyelvű lapban magyarországi (uniós) pénzből, amikor kivonulnak az utcára ócska pénzemberek által megfizetett gerinctelen magyarországi senkik buzdítására értelmesnek is mondható emberek, akkor mind a szervezők, mind a résztvevők a hazaárulás és az embertelenség, a vádaskodás és a rágalmazás bűnébe esnek. Ez pedig nem marad megtorlás nélkül.

Felvetődik bennem a békére hajló kérdés: – nem volna-e jobb nekik is bocsánatot kérniük tőlünk, s keresni a békét, együtt örülni és együtt élni? Nem volna-e jobb a nemzet és az ország érdekeit közösen szolgálni a nemzetközi liberális és gyűlölködő pénzvilág érdekei helyett?

Nem volna-e jobb a gyűlölet botor és ordítozó kifejezésmódjával szemben, elzavarniuk a gyűlöletkeltő pártvezéreket, pedagógus és egészségügyi hordószónokokat?   S nem gondoltak-e arra eme nemzetközi keresztényellenes, liberális gyűlölködőket szolgáló magyar állampolgárok, hogy bizony, ott a déli határon magyar rendőrök, magyar emberek védik a magyar kormány döntése alapján a magyar határt… a magyar lakosságot, s védik a magyarelleneseket is, azokat is, akik ránk eresztenék a megszálló afrikai feketéket, muszlimokat, a lefejezőket, a boltból fizetés nélkül távozókat, az anyáinkat, feleségeinket és lányainkat megerőszakolni akarókat! Isten irgalmazzon mindnyájunknak, ha egyszer megszűnik ez a védelem… mert akkor nem lesz, kit bújtatni, és nem lesz, aki bújtassa a másikat. Ostoba nemzetgyűlölők!

Ez is érdekelheti:  Nem enged a kánikula, megdőlhet ma a melegrekord

Milyen szép lett volna ma, a 2:0 után együtt örülni… Mától azonban ezeket az embereket véletlenül, nyelvbotlásként sem tudom többé magyarnak nevezni… ám, megbocsájtani még tudnék… még nekik is… ha kérik, kérnék.

S e gyűlölettől nem értik a szót, nem látják a feléjük nyújtott kezet… saját maguknak ártva ezzel a legtöbbet…

S. Gy.Forrás: PolgárportálNEMZETI INTERNETFIGYELŐ (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “A 2 : 0 – NAK ÖRVENDÜNK!!! ÉS KIKET KELL KISÖPÖRNI AZ ORSZÁGUNKBÓL? AKIK ENNEK SEM ÖRÜLTEK!!!

 1. „Ezeknek, /mert csak így lehet őket nevezni / még az írmagjukat is ki kellene írtani. Mit keresnek itt ebben az országban. És szomorú, hogy vannak támogatóik. Csak ugyanabból az alomból valók lehetnek. Hát ezek az igazi gyűlöletkeltők!!”
  Normális emberi ésszel felfoghatatlan,hogy miért jönnek ide embernek látszó élősködők azért,hogy a magyarokat utálják.
  H.B.

 2. En magam reszerol mindig es mindent maskepp nezek mint az atlag emberek, rendben van es igaz oruljunk mert vektere is a gyozelem mi den idoben, gyozelem volt van es lessz, de nem kellene azert neha gondolkodni, a holnaprol, is most nagyon kiatkozodtad, magad, de mit fog csinalni ha mondjuk szombaton nem gyozunk sot meg mondjuk egy dontettlenre sem futja majd,mert ugyi erre is felkell keszulni, az ellenfel is gyozni jon, akkor majd az ellenfelunket fogod mocskolni, mert te elfogult vagy es ugy gondolod ha valaki nem olyan mint te az mas nem lehet csak szemet hazaarulo, rohat mocsok aki nem erdemli meg a magyar nevet. Ezen kivul mikoze egy sport rendezvenynek a magas politikahoz, volt ebben az orszagban mar olyan idoszak is mikor szinte minden sportban, voltak olimpikonaink tobb mint mostanaban, es villagbajnokaink, de azert a politikusaink, ugyan olyan mocskos tolvajok rblogyilkos a hazajukat kiarusido szemet diletansak voltak mint ma orban es a fidesz valamint, a mai gazdak nabobok, es neharagudjon ram senki de aminek ok orulni tudnak, ugyanazert mar nem tudok orulni, mert az o gyozelmuk, nem a mienk,en semit sem kaptam vagy csak nagyon szegenyes oromot, orbanek biztos gazdagon tudtak orulni a en mem nekem nincs es sosem volt es talan sosem lessz hogy miert es mibol tudjak orulni, ennyire egyszeru igazi magyar masokat becsmerlo, boldog magyar, de azert hajra magyar fiuk, en meg emlekszem 1954 re is mar akkor is eltem.

 3. Éljen Futbólia! Ezt mind „Dúka tengernagynak köszönhetjük!
  Pedig már megszoktam itt,de ezek szerint, nekem is mennem kell. Mindig utáltam a focit,meg a sört is. Akkor lehet,hogy férfi sem vagyok?
  De a hülyéket, a haszonlesőket, az árulókat, viszont,nagyon megtudtam vetni.
  Éljen a győzelem! (akár németül is)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük