KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ne kísérletezzünk már az országgal!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ma kicsit ideges lettem, mert valahogy a „Nyugati Fény” nevű és „Világosan Beszélünk„ – alcímű honlapra tévedtem, ahol Dobrev Klára és a raccsoló Farkasházi (aki egyébként nagyképűen ipszilonnal meri leírni a nevét), éppen együtt egy jót mocskoskodtak. (Ezt a szót is tőlük vettem át!)  Szóval döbbenten olvastam ugyan ennek két bolsevik senkiházinak a sorait, de nem ettől lettem ideges, mert ezektől nem várhat mást az ember, csak azt a mi a lényegük.

Joggal kérdezi a kedves olvasó, hogy miért nem bököm már ki, miért is lettem ideges?

Nos, először idemásolom azt, amit a kommentelőknek írtam, mert magára a főoldal írásaira nem tudtam reagálni, mert annyira primitív pl. Farkasházi megjegyzése, hogy a vírus útjáról vitát kellene nyitni, hogy nem is akarok ebbe a hülyeségbe belekeveredni. Dobrev angolul elmondott szövege sem idegesített fel, mert maga a nőszemély hitelessége már régen elszállt nálam. Valószínűleg akkor történt ez, amikor az USE vagyis az Európai Egybesült Államok rémképét kezdte vizionálni nekem, aki régóta állítom, hogy már maga az EU is csak egy modern gyarmatosítási kísérlet. (Ezt lassan már mindenki érzékelheti is!)

Szóval nézzük, mit írtam első indulatomban a Fletó-fan kommentelőknek?

„Miért nem veszitek észre, hogy a divide et impera elve működik már jó ideje a reklám-demokrácia rendszerében. Ráadásul úgy gyűlölködtök egymás ellen, mintha valaki fizetne érte, pedig a gyűlölet nem magyar találmány. A hazai pártpolitikai osztály tagjai teljesen megfeledkeznek a népről, ha bal, ha jobb van hatalmon. S csak akkor ígérgetnek nagy dolgokat, ha épp ellenzékben vannak! Ezt sem veszitek észre? Pedig Sz. D. leírta: „Nincs jobb és bal, csak magyar és nem magyar”! Furcsán Nyerenc valóban hős volt 2006-ban, mert megvédte a reklám-demokráciát a néptől. Nem is csodálom, hogy csodáljátok……. Én soha nem lennék pártpolitikus, mert minden párt csak ÁRT! Csak el kellene ezen gondolkodni, s nem muszáj egyetérteni velem…”

S valóban nem is csodálom, hogy csodálják ezek a szerencsétlenek Furcsán Nyerencet, hiszen fel sem tudták fogni azt, hogy 2006-ban maga szabadította az ellenállást a reklám-demokráciára, mert szerette volna, ha bevezethető lesz a rendkívüli állapot. Erről szól a következő link is, amit ajánlok mindenkinek!

No de nézzük, hogy mi váltotta ki az idegességemet? Íme az alábbi kommentek, amelyeket hiánytalanul közreadok most, hogy az olvasóim is lássák ezeket a politikailag teljesen tudatlan véleményeket és a Fletó-fan mondatokat!

Béluci Negyedik

Gyurcsányi egy igazi hős…

Márti Sebők

Nem hős. Csak az igazát védi. Most éppen a magyarok igazát.

Ibolya Pálfi

Szeretsz hallucinálni? 🙂 A politikusok mind blöffölnek, mitől tiszteletre méltó jellemvonás/?/, bármire képesek érdekből, és munka nélkül; de ahhoz hatalom kell, vagy legalább a buliban részt venni, havi több millás magyar adófizetőktől elvont fizetésért. Huh, de becsületes jellem, és vajon minek nevezed a 24 órában, 37, 50, 100 ezer forinttal kifizetett szülőket, nagyszülőket, testvért, gondozót, akik beteg családtagjukat ápolják, akiknek nincs jutalom, nincs semmiféle kedvezmény, se szabadság, és mindezt évekig, évtizedekig végzik, mert védik, szeretik, és becsületesen gondozzák a hozzátartozójukat, nyomorban, és kiszolgáltatottságban.  Szerencsés esetben nem magányosan, de támogatást adó hozzátartozókkal. Ám nagyon sokan csak egyedül és önsajnálat nélkül tűrik ezt az embertelen cserbenhagyást. A véleményem szerint ők az igazi hősök!!

László Pál

A „hős” címet Orbánod osztogatta a parlamentben az őt korlátlan teljhatalomhoz segítő talpnyalóinak. Gyurcsány az az ember, akitől Orbán retteg, ezért el akarja tiporni. Gondolom már nem is alszik miatta, „gyurcsányfóbiája” van. Tudja, hogy onnét fog érkezni az, aki véget vet, akik véget vetnek hatalmának, sejti, mint macska az esőt. Félti kétes hatalmát és mindent elkövet annak bármi áron való megtartására. Pedig tudhatja, hogy mi lett diktátor elődei sorsa…

László Pál

Pedig aki le lesz csukva, az Orbán és bűnbandája. Már besétáltak saját kelepcéjükbe, ami nem más, mint a hatalmi arrogancia, az egypárt rendszer kiépítése, a mérhetetlen korrupció, összefonódás, érinthetetlenség, a demokrácia leépítése, a fenyegetődzés. Mind ez az emberek haragját fogja kiváltani és azzal szemben már nem tudnak semmit tenni. Az emberek ítélete után jön majd a bíróságok ítélete, melyek már nem lesznek Orbán markában….

Lajos Kupi

Azt gondolom számvetést kell csinálni, jó és szükséges időnként a távol-ázsiai filozófia szerint. Szóval: searches related to pánik és kudarc. A Feri nem pánikol, az ugye biztos? Ez a hetedik próbálkozás … miért jut nekem eszembe erről József Attila?

Lászlóné Tapodi

Orbán nem tud aludni, Gyurcsány miatt! 🙂 — Ez a gyengesége jele.!

Éva Pálmai

Emberek odafigyelni!!! Ez folyamatos bedarálás!

Marika Szabó

Hágába feljelenteni a piszkos bandát !!

Márta Molnár

Ez a jellemtelen maffia-banda csak tőle fél, és nem nyugszik, amíg le nem csukatja.

Ernő Balogh

A negatív reklám is reklám! Minél többet „Gyurcsányozik” a fidesz banda annál jobban kiderülnek hazugságaik!

Balázs Tibor

https://www.youtube.com/watch?v=CehDY41Mvpc

Ferenc király – Rózsaszín Pittbull – Revolúció 2009

Bitó Sándorné

Utcára!

Tamás Jurecz

Hajrá. Győzni kell, és fogunk.

Szóval ezek a bejegyzések idegesítettek fel, mert Pálfi Ibolya és Balázs Tibor őszinte és tartalmas kiállása mellett igen szegényesre sikeredett a Fletó-fanok táborának a komolyan vehető, de primitív üzenete. Ám nagyon győzni akarnak, s ezt nem is tudja majd megakadályozni senki, ha a kormánypártok még több hibát fognak elkövetni! Szegények nem tudják, hogy mit cselekszenek, ahogy ezek a Fletó-fan szerencsétlenek sem!

A szerző nemzetépítő segédmunkás

NEEM

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük