Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egy haszontalan szervezet: az Európai Bankhatóság (Kérdezzék a devizahiteleseket!…)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Bármilyen meglepő, létezik egy Európai Bankhatóság, amelynek feladatai közé tartozik az Európai Unió fogyasztóvédelmi normái érvényesülésének ellenőrzése a tagállamokban, a pénzintézetek és ügyfeleik közötti kapcsolatban. E hatóság működésének szinte semmi nyomát nem lehet látni, ha tisztában vagyunk a sok százezer magyar embert érintő „devizahiteles” jogtiprással.

Hol van az Európai Bankhatóság, amikor a csalárd szerződések nyomán családok sokaságát költöztetik ki a végrehajtók otthonaikból? Még most sem lenne-e késő fellépni az európai uniós fogyasztóvédelmi normák érvényesítése érdekében – azonban szó nincs róla, hogy ez a méregdrágán működő szervezet ilyesmit tenne a kiszolgáltatott ügyfelek érdekében. Hasonlóképpen nem lép föl az ellen, hogy például a repülőtéren (de akár plázákban, telefontársaságok ügyfélszolgálatainál stb.) megtévesztő módon beszélik rá a sietős, alapos átgondolásra képtelen helyzetben lévő ügyfeleket különböző hitelszerződések aláírására.

Morvai Krisztina az Európai Parlament alelnökének – a pénzügyekben kimagasló szakértelemmel rendelkező és a megfelelő szakbizottságokban tagként működő -, Pelczné Gáll Ildikónak adott át fényképeket arról, hogyan környékezik meg a budapesti repülőtéren a gépükhöz siető, megfontolt döntés hozására alkalmatlan helyzetben lévő ügyfeleket a „hiéna” bankok alkalmazottai. Morvai Krisztina – aki már nyílt levelet írt Matolcsy Györgynek ugyanebben a tárgyban – kérte Pelczné Gáll Ildikó fellépését az ügyben.

N1Tv

2 thoughts on “Egy haszontalan szervezet: az Európai Bankhatóság (Kérdezzék a devizahiteleseket!…)

 1. Egy teljesen üres EU parlament, legalábbis a videón az látszik, persze, most nem Magyarország ellen kell szankciókat követelni, meg hazugságokkal vádaskodni.
  Hiú remény azt hinni, hogy az az intézményrendszer, amit az EU-ban létrehoztak működőképes, ezek,” feudális, nem szuverénˇ” szervezetek, ahogy egy régebbi NIF cikkben, rendkívül jó elemzésben olvastam, ami az euróról szólt, az volt a címe; az euró megöli Európát.
  Ezeknek a szervezeteknek csak ,egyetlen funkciójuk van, hogy a senki által meg nem választott EU bürokratákat kiszolgálja.
  Szegény Morvai Krisztina várhatja, hogy tegyenek valamit a devizahitelesekért, vagy másokért, más ügyekben.

  Az Európai Unió egy hatalmas csődtömeg, egy vízfej, és ráadásul életveszélyes a kontinensünkre.

 2. “Egy haszontalan szervezet: az Európai Bankhatóság”
  Attól függ honnan nézzük – zsidó szempontból nézve nagyon is hasznos.
  H.B.
  “Az emberszerű külső alatt egy lárva morálja húzódik meg, amely a zsákmányra nyáladzik és mindenre képes, hogy azt megkaparintsa, főleg ha van még hozzá hatalom is!
  Hazudni, csalni, lopni, megjátszani magukat, ez nem ár érte, a konc a fontos!
  Miért lehetséges ez? – kérdezhetnénk jogosan.
  Erre a válasz az: MERT NEM TANULTUK MEG MÉG MINDIG FELISMERNI ŐKET!!!”

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: