KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hun Tv: A világban nincs magasabb forgalmi adó a miénknél – Aktuálpolitikai kerekasztal (2017. április 26.)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Akt. 213

 

  • Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy kollektív demencia jellemzi a nyugat európai társadalmakat. A Francia elnökválasztáson belül a párizsiak véleménynyilvánítása során kevesebb mint 5%-ot kapott Marine Le Pen! A francia fővárosban mindegyik riválisa jelentősen megelőzte a Nemzeti Front elnök asszonyát, és ez a tény mindenképpen arra utal, hogy a francia  fővárost,- (csakúgy, mint Budapestet)-  a liberális, és multikulturális elemek jelentős fölénye uralja.
  • Az is elgondolkodtató jelenség, hogy az eddig politikai szerepet alig vállaló, a Rothschild Bankárházban nevelkedett piperkőc, dúsgazdag, erősen (ultra)liberális beállítottságú Emmanuel Macron – ból a média egy-két hónap alatt, a befolyásolható polgárok számára, vitathatatlan pedigréjű, konszenzusos elnök aspiránst volt képes „fabrikálni”! Az is feltűnt ennél a választásnál, hogy a csúnyán leszerepelt pártok jelöltjein mintegy „átnyúlva” találták ki a „pártonkívüli” Macront, és úgy tűnik ez a ravasz terv beválik. A  Champ Elysées terrortámadás mozgatórugói. Le Pen esetleges győzelme miatt menekülnének a zsidók Franciaországból, legalábbis az Európai  Rabbik Konferenciájának elnöke szerint.
  • Megvizsgáltuk, a világon nincs magasabb forgalmi adó a miénknél. Az adóterhelések teljes spektrumát figyelembe véve szintén világelsők lehetünk. A magyarországi bérjövedelmek viszont, talán a legalacsonyabbak között találhatóak legalábbis Európában.

 

 Hatalmas befolyása van a liberális  sajtónak Magyarországra, amely sajtót egyre észrevehetőbben összehangolt külföldi érdekek vezérelte irányítás kerített hatalmába. Ennek bizonyítékaként egy felmérés szerint öt hónap alatt másfél millió ember véleménye változott olyan irányba,amelyet a liberális sajtóorgánumok összehangolt módon hónapok óta szisztematikusan sulykolnak. Esetünkben, a Paks 2. kapcsán próbálják elhitetni az emberekkel, hogy Magyarország egyre inkább Orosz befolyás alá került, és Orbán Putyin parancsainak szolgai végrehajtója. Ez a nyilvánvaló abszurd hazugság, sajnálatos módon úgy tűnik alkalmas a tájékozatlan átlagpolgár megtévesztésére. Vajon ez itt már maga a Hibrid Háború?

  • Más eseményeket is figyelembe véve, úgy tűnik  kül,  és belföldről egyidejűleg indított összehangolt és jól szervezett, kormány ellenes, a kormányt megdönteni szándékozó támadássorozatnak lehetünk tanúi. Fel kell figyelni arra, hogy a liberális ős SZ..D.SZ.- es kövületek, mint pl. Magyar Bálint, Demszky, valamint  Gyurcsány és mások is, szokatlan aktivitással és vehemenciával kezdték támadni Orbán hatalmát, nem riadva vissza annak erőszakos megdöntésére bíztató felhívástól sem!  Ugyancsak felerősödtek az un. civil csoportok,  illetve a Fidesz létrehozta új  alaptörvényből szerintük kikövetkeztethetően, a  kormány, „illegitim”státuszát már régóta szajkózó, ugyancsak fizikai konfliktus kirobbantására játszó „Alkotmányos Magyarországért – társaság tevékenysége is felerősödni látszik.
  • Ezzel párhuzamosan az E.U. is alkalmasnak látja az időt a Magyar kormány elleni koncentrált támadásra, amelyhez még magát „George Szorosz-t”- a nagyhatalmú filantrópot is díszvendégül látják. A fő támadási terület természetesen az illegálisan, a határzárat megsértve  hazánkba beérkező „menekültek” önkéntes befogadásának a visszautasítása.
  • Friss hír, hogy a korábbi cáfolatok ellenére mára mégiscsak kiderült, hogy a Bilderberg – csoport magyarországi szponzora, Simicska vette meg egy opciós üzlet kapcsán a liberálisok fő fészkének számító Index- hírportált. Így a korábbi médiumai mellett, Hír tv, Lánchíd rádió, Magyar Nemzet, és társaik után a zászlóshajónak számító Index is masszívan, –  az eddigi kormánygyalázó tevékenységét is felülmúlva vehet részt a tervezett kormánybuktatási kísérletben.
  • A másik oldalról viszont, a  már rendkívül ostoba, leegyszerűsítő és visszatetsző „Állítsuk meg Brüsszelt”, –  mert el akarja venni a rezsicsökkentésünket, című óriásplakát dömping, pedig már csak kevesek számára hozhat meggyőző érvet a kormány melletti kiállás szempontjából.
  • Kiderült, hogy a biztosítási csalás, és bizonyos politikai ellenfelek eltávolításának praktikus összekapcsolására,  már a múlt század elején is akadt példa, mégpedig a legismertebb hajókatasztrófa a Titanic esetében. Megismerhetjük, az egykori ikerhajók, az Olympia, a Titanic, és a Gigantic, rejtélyes és egyben döbbenetes történetét.
Ez is érdekelheti:  Levadászlak titeket! – baloldali aktivista fenyegette meg a kormánypárti képviselőket a Parlamentben

 Boda Róbert

 Az adásban résztvevő beszélgető társak;  Szendi Lajos, Győrey Attila, Boda Róbert

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük